|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gówno ?  jedej z najlepszych naciagów za ta cene. Ogolnei zbeira najlepsze noty wsrod kupujacych  Uwierz ze ja pojecie o tenisie mam a sadzac po Twoim tonie wypowiedzi to mysle ze co bym nei napisal to bsy napisal ze gowno  mysle, ze zle mnie zrozumiales raczej. atp gram bo lubie akurat mi jest dobrze znane bo moi znajomi okupują tam top 10  jednak ten naciąg to jest faktycznie szit. bralismy to, poly plasme i plasme pure, wiec mam przekroj przez ta firme i nic dobrego o tym nie powiem. trenerzy to wciagali na sztundy bo potrzebne im było byle co aby długo trzymało. w tej cenie masz red code, black code, pacyfic poly force czy babolat hurricane np. i wiele innych. wciagnij sobie to zmienisz zdanie i nie sugeruj sie "większoscia kupujących"  ja osobiscie wole czasem wciagnac jakas hybryde na poprawe komfortu ale to tak dla odmiany.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
gówno ?  jedej z najlepszych naciagów za ta cene. Ogolnei zbeira najlepsze noty wsrod kupujacych  Uwierz ze ja pojecie o tenisie mam a sadzac po Twoim tonie wypowiedzi to mysle ze co bym nei napisal to bsy napisal ze gowno  Też uważam że mam pojęcie o tenisie, ale o rakietach i naciągach raczej minimalne, więc jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Anfalast pracuje na kortach więc podejrzewam że choćby trochę musiał tego liznąć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gówno ?  jedej z najlepszych naciagów za ta cene. Ogolnei zbeira najlepsze noty wsrod kupujacych  Uwierz ze ja pojecie o tenisie mam a sadzac po Twoim tonie wypowiedzi to mysle ze co bym nei napisal to bsy napisal ze gowno  mysle, ze zle mnie zrozumiales raczej. atp gram bo lubie akurat mi jest dobrze znane bo moi znajomi okupują tam top 10  jednak ten naciąg to jest faktycznie szit. bralismy to, poly plasme i plasme pure, wiec mam przekroj przez ta firme i nic dobrego o tym nie powiem. trenerzy to wciagali na sztundy bo potrzebne im było byle co aby długo trzymało. w tej cenie masz red code, black code, pacyfic poly force czy babolat hurricane np. i wiele innych. wciagnij sobie to zmienisz zdanie i nie sugeruj sie "większoscia kupujących"  ja osobiscie wole czasem wciagnac jakas hybryde na poprawe komfortu ale to tak dla odmiany. zle sie wyrazilem... nei wsros kupujacych tylko grajacych amatorsko zawodników. Zanim kupilem rakiete i naciąg przeczytalem wiele opini no i sam przyznam ( a gralem juz kilkoma rakeitami i zerwalem kilka naciagow) ze dokonalemd obrego wyboru  Ciezko sie przestawic z czegos co sie uwaza za dobre na cos innego no ale jesli mowisz ze naciagi, ktore wymieniles sa duzo lepsze to moze sprobuje...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
morita nie wykorzystała 2sp...nie wygra tego seta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej mi powiedz co z tym naciągiem zrobic....? reklamowac???? http://yfrog.com/f/0l10358959j/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche to jest niewyrazne, ale moim zdaniem to sie przy rozciaganiu naciągu zrobiło i widac tylko dlatego bo naciag ma taki kolor. moim zdaniem nic z reklamacji nie bedzie i w graniu to nie przeszkodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gówno ?  jedej z najlepszych naciagów za ta cene. Ogolnei zbeira najlepsze noty wsrod kupujacych  Uwierz ze ja pojecie o tenisie mam a sadzac po Twoim tonie wypowiedzi to mysle ze co bym nei napisal to bsy napisal ze gowno  Też uważam że mam pojęcie o tenisie, ale o rakietach i naciągach raczej minimalne, więc jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Anfalast pracuje na kortach więc podejrzewam że choćby trochę musiał tego liznąć  tu jeszcze dochodzi czynnik co kraj to obyczaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche to jest niewyrazne, ale moim zdaniem to sie przy rozciaganiu naciągu zrobiło i widac tylko dlatego bo naciag ma taki kolor. moim zdaniem nic z reklamacji nie bedzie i w graniu to nie przeszkodzi. aaa nie spojrzalem pod palec tylko obok. no faktycznie cos puscilo raczej nie jest to wina szpuli, ale szczescie ze nie na srodku rakiety tylko tu gdzie sie raczej nie odbija. ja jako wzorowy pracownik wcisnalbym Ci, ze od nas wyszła bez tego  i podejrzewam ze gdzie indziej tez by kombinowali. olej sprawe imo nie powinno byc problemu.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Morita bp w każdym gemie serwisowym przeciwniczki i set w pape 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
galung 6-1 6-3 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Makarova juz 2 set trwa a ja w glowie mialem ze o 18 zaczyna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
morita bp...wykorzysta? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze ulka walczy  brawo!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Makarova 7:2 w TB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
faja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
óla widze musi coś grać skoro date na razie ofrywa..
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
ehh to mnie mloda przewiezie
|
|