|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
co prawda do meczy jeszcze ładnych kilka godzin ale wpadły mi w oko takie mecze : Becker Ben.-Chiudinelli 1 Dementeva-Martinez M.J. 1 Hantuchova-Kanepi 1
może koledzy mają jakieś argumenty przeciw ? to chętnie sie zapoznam
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
i nasuwa się pytanie co zrobi (K)U-bot ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Demencja-MJMS, nawet nie wiem kiedy hiszpanaka ostatnio trzymała rakietę,dawno jej nie było widać i to musi dać o sobie znać na korcie, ale że to jedna z ciekawiej i mądrzej grających zawodniczek to wszyscy wiemy, demencja można powiedzieć że w niezłej formie, jedynie jej serwis trochę szwankuje, chyba znowu jakiś treneirooo coś z tym serwisem namieszał, 60/40 Hanti-Kanepi, na szybkich nawierzchniach boję się grać przeciwko estonce, bo jak jej serwis siedzi to jest nie do zatrzymania. a hanti mega formy nie pokazuje jak dla mnie 52/48, ale ja tego nie gram..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kunitsyn 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Witam  Demencja-MJMS, nawet nie wiem kiedy hiszpanaka ostatnio trzymała rakietę,dawno jej nie było widać i to musi dać o sobie znać na korcie, ale że to jedna z ciekawiej i mądrzej grających zawodniczek to wszyscy wiemy, demencja można powiedzieć że w niezłej formie, jedynie jej serwis trochę szwankuje, chyba znowu jakiś treneirooo coś z tym serwisem namieszał, 60/40 Hanti-Kanepi, na szybkich nawierzchniach boję się grać przeciwko estonce, bo jak jej serwis siedzi to jest nie do zatrzymania. a hanti mega formy nie pokazuje jak dla mnie 52/48, ale ja tego nie gram.. dzięki za odpowiedż  do tego wszystkiego sprawdziłem pogodę padać jeśli będzie to nieznacznie natomiast wiatr około 26km/h to już nie tak mało .
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Witam  Demencja-MJMS, nawet nie wiem kiedy hiszpanaka ostatnio trzymała rakietę,dawno jej nie było widać i to musi dać o sobie znać na korcie, ale że to jedna z ciekawiej i mądrzej grających zawodniczek to wszyscy wiemy, demencja można powiedzieć że w niezłej formie, jedynie jej serwis trochę szwankuje, chyba znowu jakiś treneirooo coś z tym serwisem namieszał, 60/40 Hanti-Kanepi, na szybkich nawierzchniach boję się grać przeciwko estonce, bo jak jej serwis siedzi to jest nie do zatrzymania. a hanti mega formy nie pokazuje jak dla mnie 52/48, ale ja tego nie gram.. Demencja w niezłej w formie dostaje 2:0 od zheng, z którą dzień później kuza traci 4 gemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betsson dał wzrot za Kuzniece, wreszcie ; )
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Mayer, równa walka z Istominem i Andersonem ale jednak odpadał w pierwszych rundach, Piotrek rozegra swój pierwszy mecz na hardzie po europejskich challengerowych wojażach, myślę że czas na pierwsze zwycięstwo Mayera w 4 turnieju w USA  do tego Brands ze swoim stylem gry, zdecydowanie powinien poradzić sobie z Łukaszem jeszcze Lacko wygląda na solidny typ na dzisiaj ale... hmmm...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Demencja-MJMS, nawet nie wiem kiedy hiszpanaka ostatnio trzymała rakietę,dawno jej nie było widać i to musi dać o sobie znać na korcie, ale że to jedna z ciekawiej i mądrzej grających zawodniczek to wszyscy wiemy, demencja można powiedzieć że w niezłej formie, jedynie jej serwis trochę szwankuje, chyba znowu jakiś treneirooo coś z tym serwisem namieszał, 60/40 Hanti-Kanepi, na szybkich nawierzchniach boję się grać przeciwko estonce, bo jak jej serwis siedzi to jest nie do zatrzymania. a hanti mega formy nie pokazuje jak dla mnie 52/48, ale ja tego nie gram.. Demencja w niezłej w formie dostaje 2:0 od zheng, z którą dzień później kuza traci 4 gemy  co dowodzi tylko, że mecz meczowi nie równy  ja odsyłałem ją do domu już w meczu z Zakopalową a okazało się że czeszka nie za bardzo powalczyła choć formę dobrą ostatnio prezentowała  cały urok WTA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja upatruje u Marii ładne value, że nie grała to nie znaczy że nie trenowała, tydzień do US Open, czas na ogranie się na kortach z dobrymi zawodniczkami, za to Demencja może sobie na luz wrzuci, potrenuje tydzień, bo z tą formą to 2-3 runda i out, jak kojarzę dobrze zawsze przed szlemami sobie robiła przerwę, więc dziś Maria win
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
a ja upatruje u Marii ładne value, że nie grała to nie znaczy że nie trenowała, tydzień do US Open, czas na ogranie się na kortach z dobrymi zawodniczkami, za to Demencja może sobie na luz wrzuci, potrenuje tydzień, bo z tą formą to 2-3 runda i out, jak kojarzę dobrze zawsze przed szlemami sobie robiła przerwę, więc dziś Maria win A czy nie lepiej trenować grając ? drabinka turnieju sprzyjająca ewentualne rywalki : 2R Kvitova/K.Bondarenko 3R Pironkova/Rodionova/A.Bondarenko/Bartoli że tak powiem w drabince szału - nie ma i można trenować . No ale równie dobrze można i odpuścić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betsson dał wzrot za Kuzniece, wreszcie ; ) a bah nie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
prawdą jest że ten turniej w New Haven to średnio płatny i odpadnięcie w pierwszych powiedzmy dwóch rundach wielkiej straty finansowej nie przynosi : 1R : $4,300 2R : $8,000 QF : $15,100 SF : $28,100 Finalist : $52,500 Winner : $98,500
raczej zawodniczki/zawodnicy powinni w nim budować formę ( albo brać się za trenowanie )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja upatruje u Marii ładne value, że nie grała to nie znaczy że nie trenowała, tydzień do US Open, czas na ogranie się na kortach z dobrymi zawodniczkami, za to Demencja może sobie na luz wrzuci, potrenuje tydzień, bo z tą formą to 2-3 runda i out, jak kojarzę dobrze zawsze przed szlemami sobie robiła przerwę, więc dziś Maria win A czy nie lepiej trenować grając ? drabinka turnieju sprzyjająca ewentualne rywalki : 2R Kvitova/K.Bondarenko 3R Pironkova/Rodionova/A.Bondarenko/Bartoli że tak powiem w drabince szału - nie ma i można trenować . No ale równie dobrze można i odpuścić. odpuszczanie pewnie będzie od środy-czwartku, za dużo się ostatnio nie nagrała więc 1-2 rundę powinna potraktować serio, z czystej sympatii zagrałbym MJMS ale dopiero na lajfie bo jej forma to zagadka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dobry początek zagram Prpica, tego gnoma trzeba kończyc 3 razy więc bieganina będzie zapewniaona a że hiszpan wraca po kontuzji może kondycyjnie nie wyrobić, tylko niech kursy wystawią bo mecz w trakcie a kursów brak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dobry początek zagram Prpica, tego gnoma trzeba kończyc 3 razy więc bieganina będzie zapewniaona a że hiszpan wraca po kontuzji może kondycyjnie nie wyrobić, tylko niech kursy wystawią bo mecz w trakcie a kursów brak  jest na 365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2,5 Prpic  boksuj konusie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zimmerman wygral ole!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Tobecie tez powinien byc zwrot za Kuze, 36h juz minelo..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|