|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oraz lajtowo tripelek: Sampa+Wolves+WHU z tymi sędzia jeszcze prościej ci wytłumaczę wchodzisz na główną strone premiership.co.uk z boku są fotki i takie tam newsy jednym z tych newsów co jest z fotkami są preview dajesz preview i tam duperele o meczach piszą pod każdym spotkaniem jest link co do kadry a w nawiasie masz sędziego prowadzącego spotkanie [/quote] Mi wyświetla się: (obcięło dół, ale chyba nieistotny) [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
LM nie moja dziedzina takie cosik na dziś : Swansea  Soton 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na dzisiaj grubo overek 11,5 goli w dzisiejszych kwalach LM
oraz lajtowo tripelek: Sampa+Wolves+WHU @1.34 na over ? Już 1,37 Od paru minut kurs rośnie
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
oraz lajtowo tripelek: Sampa+Wolves+WHU z tymi sędzia jeszcze prościej ci wytłumaczę wchodzisz na główną strone premiership.co.uk z boku są fotki i takie tam newsy jednym z tych newsów co jest z fotkami są preview dajesz preview i tam duperele o meczach piszą pod każdym spotkaniem jest link co do kadry a w nawiasie masz sędziego prowadzącego spotkanie Mi wyświetla się: (obcięło dół, ale chyba nieistotny) [Linked Image] [ fotosik.pl] [/quote] jak masz ten obrazek tej tarczy z boku są te wiadomości dajesz na preview z meczami na dany dzień wyskakuje ci następnego okienko są jakieś tam informacje o meczach na samym dole tej strony masz linki do meczów masz przykładowo Man Utd - West Ham a w nawiasie jest arbiter
|
|
|
|
|
Roberto Carlos
|
|
Roberto Carlos
Jurek Dudek może mieć nowych starych konkurentów do gry w bramce Królewskich : http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Dudka-i-Casillasa-moga-zastapic,wid,12597843,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dzisiaj grubo overek 11,5 goli w dzisiejszych kwalach LM
oraz lajtowo tripelek: Sampa+Wolves+WHU @1.34 na over ? Już 1,37 Od paru minut kurs rośnie To jest niski over i 1,36 po jakim to wziąłem jest dla mnie value. Gdyby liczyć średni over 2,5 we wszystkich 5 meczach to wychodzi over 14,5 Ja myślę, że posypie się w Genui i Brukseli, lipa może być w Mołdawii (?) - a swoje dołożą w Sevilli i w Izraelu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już nie lepiej wybrać jeden over w którymś z tych meczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak masz ten obrazek tej tarczy z boku są te wiadomości dajesz na preview z meczami na dany dzień wyskakuje ci następnego okienko są jakieś tam informacje o meczach na samym dole tej strony masz linki do meczów masz przykładowo Man Utd - West Ham a w nawiasie jest arbiter Przecież na tym obrazku nie ma żadnego lika "preview". Klikałem we wszystkie - owszem w góry każdej wyświetlają się linki 3 podstron: Headlines | Match Previews | Match Reports ale po kliknięciu Match Previews mam komunikat: No Previews available. Ty masz jakieś info? Np. na temat sędziego meczu ManU - WHU?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już nie lepiej wybrać jeden over w którymś z tych meczy? A jak wybierzesz niewłasciwy? Np. w Genui 2:0, Szeryfy 1:1, Bruksela 1:1, a w pozostałych over siądzie? Wtedy over 11,5 mimo wszystko siedzi jak złoto
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
jak masz ten obrazek tej tarczy z boku są te wiadomości dajesz na preview z meczami na dany dzień wyskakuje ci następnego okienko są jakieś tam informacje o meczach na samym dole tej strony masz linki do meczów masz przykładowo Man Utd - West Ham a w nawiasie jest arbiter Przecież na tym obrazku nie ma żadnego lika "preview". Klikałem we wszystkie - owszem w góry każdej wyświetlają się linki 3 podstron: Headlines | Match Previews | Match Reports ale po kliknięciu Match Previews mam komunikat: No Previews available. Ty masz jakieś info? Np. na temat sędziego meczu ManU - WHU? takie infa to o sędziach są w piątki jeśli kolejka na weekend a w dni powszednie dzień przed meczem z tym MU-West Ham przykład ci podałem nic więcej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hapoel - Salzburg zdjęty z oferty BAH  why ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak masz ten obrazek tej tarczy z boku są te wiadomości dajesz na preview z meczami na dany dzień wyskakuje ci następnego okienko są jakieś tam informacje o meczach na samym dole tej strony masz linki do meczów masz przykładowo Man Utd - West Ham a w nawiasie jest arbiter Przecież na tym obrazku nie ma żadnego lika "preview". Klikałem we wszystkie - owszem w góry każdej wyświetlają się linki 3 podstron: Headlines | Match Previews | Match Reports ale po kliknięciu Match Previews mam komunikat: No Previews available. Ty masz jakieś info? Np. na temat sędziego meczu ManU - WHU? takie infa to o sędziach są w piątki jeśli kolejka na weekend a w dni powszednie dzień przed meczem z tym MU-West Ham przykład ci podałem nic więcej Ok - kumam - dzieki jeszcze raz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już nie lepiej wybrać jeden over w którymś z tych meczy? A jak wybierzesz niewłasciwy? Np. w Genui 2:0, Szeryfy 1:1, Bruksela 1:1, a w pozostałych over siądzie? Wtedy over 11,5 mimo wszystko siedzi jak złoto i biorąc w tym meczu over 1.5 już masz wyższy kurs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra spadam po pare piw do sklepu i zaraz czas zasiąsc i jakis meczyk obejrzec 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
laser
na bbc stronie też są infa o sędziach taka alternatywa i takie same terminy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już nie lepiej wybrać jeden over w którymś z tych meczy? A jak wybierzesz niewłasciwy? Np. w Genui 2:0, Szeryfy 1:1, Bruksela 1:1, a w pozostałych over siądzie? Wtedy over 11,5 mimo wszystko siedzi jak złoto i biorąc w tym meczu over 1.5 już masz wyższy kurs  Uparciuch z Ciebie  a jak u Szeryfów będzie 0:0, a w pozostałych over 2,5 siądzie? (Taki scenariusz całkiem prawdopodobny) Wtedy mój wchodzi, a Twój nie Taki "ogólny" over jest mniej podatny na incydentalne odchylenia w poszczególnych meczach. Choć oczywiście może sie zdarzyć 1:1 u Szeryfów i w pozostałych np. 1:0, ale tak szczerze się zastanów czy są na to szanse większe niż 25%?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
SEVILLA  Aberdeen, Sampa 1X, Bolton X2  Trz'a po jakąś flaszeczkę uderzyć do sklepu i mocno Sevilli kibicować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie w Curling Cup gra się mecz i rewanż ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szybko: warto zagrac Leeds w carling Cup ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
gdzie jakiś meczyk można obejrzeć
|
|