|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak, postawiłeś zakład że padnie ponad10 rogów gdy było odnotowane 9 a żaden nie padł, rozumiem grałeś rogi dwu drogowe gdzie przy ich błędzie stawiając zakład miałeś gwarantowany zwrot, a normalnie potrzebowałeś 1 rogu by nie stracić kasy. Krótko mówiąc chciałeś ich wyjebać, oni mogli wyjebać ciebie  Przy pomyłkach normalne jest błędne rozliczenie nic w tym dziwnego, cofnęli ci zakład, pewnie to samo by zrobili jakby padł ten jeden i miałbyś wygrany kupon.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ten buk wymiata Witaj Mateusz
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. xxxxxxxx postawionym po kursie 6.00 na Vivienne Vierin wygra seta 2 (Obecny zwycięzca set Vivienne Vierin - Martina Gledacheva). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 3.25.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy, zmienili mi kurs 12 godzin po skonczonym meczu, co ciekawe zaklad byl... przegrany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korzystaliście z bonusu 100% za pierwszy zakład przez komórkę?
bo mam pytanie..
depozyt też należy złożyć przez komórkę?
i czy to jest tylko 100% od przegranego czy ogólnie?
pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Depozyt nie musi być przez komórkę lecz już sam zakład tak. 2. W moim przypadku akurat przegrałem zakład i dostałem zwrot stawki.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
przez komorke nie da rady nawet wplacic do nich. grac tylko trzeba i kod wpisac wczesniej
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zaklad moze byc rowniez ze zwyklego kompa przez wap.bet365.com, sprawdzone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
przez komorke nie da rady nawet wplacic do nich. grac tylko trzeba i kod wpisac wczesniej jezeli chodzi o wplaty przez komorke, to MOZNA wplacac karta kredytowa, sam robilem to juz kilka razy, jezeli chodzi o inne metody platnosci, nie powiem, bo nie sprawdzalem 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
do royalflush 1.zagralem to wczesniej nawet nie wiem czy przed meczem 2.ogladalem ten mecz i kiedy byl rozny oni tergo live nie odnotowali 3.potem jeszcze mozna bylo grac 9,5 ale nie zagralem 4.rozliczyli jako 9 rogow tak jak live uwazali 5.po mejlu zrobili zwrot poniewaz gralem dwudrogowo a bylo 10 prosciej sie nie da 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
debra..widze że nie wiesz do czego piłem pzdr
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ile idzie wyplata na MB w weekend u nich?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tyle samo co w każdy dzień, kilka godzin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
----: ostatnio otrzymałem oferty bonusowe, były widoczne po zalogowaniu sie na bet365 ----: na maila nic nie dochodzilo Ewa P: Niestety nie wiem dlaczego nie otrzymal Panmaila, prosze zaczekac chwile. ----: ok Ewa P: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis pomóc? ----: no niewiem kazala mi pani czekac  Ewa P: Ale nie na czacie prosze Pana. Ewa P: Dziekujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Prosze wybrac opcje 'Zamknij' aby ocenic otrzymany serwis oraz poprosic o zapis czatu. Chat InformationSesja czatu została zakończona przez bet365. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.Czy ktos spotkal sie z zakladami finansowymi do gry tak jak ma Bet365??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na BF są. Niestety obrót mizerny na większości rynków. Widełki czasowe większe. No i nie ma też takiego fajnego layoutu jak na bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na BF są. Niestety obrót mizerny na większości rynków. Widełki czasowe większe. No i nie ma też takiego fajnego layoutu jak na bet365  Wlasnie poszukuje podobnego layout zeby mozna grac co jeden punkt w zakresie 5 minutowym rynku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Realizują szybko do 12h raczej, reszta leży w rękach banku kiedy raczą zaksięgować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Szybkie pytanie do tych którzy wypłacali z Programu Partnerskiego środki. W jaki sposób to uczynić, bo nie widzę tam żadnej opcji... Jak długo się czeka.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze XXX postawionym po kursie 1.83 na Brak gola po 87:59 (Późny gol Andora v Rosja). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.25.
Zakład zawarty przewczoraj. Mail przyszedł dzisiaj tuż po zakończeniu meczu. Czy to nie szmaciarze?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze XXX postawionym po kursie 1.83 na Brak gola po 87:59 (Późny gol Andora v Rosja). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.25.
Zakład zawarty przewczoraj. Mail przyszedł dzisiaj tuż po zakończeniu meczu. Czy to nie szmaciarze? na mecz San Marino- Holandia mieli podobnego beta, też pewnie rozliczą po kursie 1.25
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|