|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
"Powiesz mi kto, a ja pójdę i go odjebię!"... "Niech sobie biorą od tych, pizdą karmionych"...  Nowicki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znam na pamięć cały ten film, ale tego nie pamietam. Ewa Szańska przychodzi do Lipskiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Poranek Kojota, też gitara. Dziki, to nie jest Albańczyk, żebyś coś dla niego zbierał !
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Polecam Testosteron  świetnie kino 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Polecam Testosteron  świetnie kino  Oglądałem chyba z 10 razy, jest na poziomie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patty mini 5-3* 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a zaryzykuje, nie kontruje  Może złamie na początek i kurs urośnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Poranek Kojota, też gitara. Dziki, to nie jest Albańczyk, żebyś coś dla niego zbierał ! poranek kojota to słabsza wersja "chłopaki nie płaczą" ale zgadzam sie - uszła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kur ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Poranek Kojota, też gitara. Dziki, to nie jest Albańczyk, żebyś coś dla niego zbierał ! a ja właśnie mam ze znajomymi seans - szło po kolei Chłopaki nie płaczą, Poranek Kojota, teraz Kilery a za chwile to nie wiem czy starczy piwa jeszcze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Poranek Kojota, też gitara. Dziki, to nie jest Albańczyk, żebyś coś dla niego zbierał ! poranek kojota to słabsza wersja "chłopaki nie płaczą" ale zgadzam sie - uszła Poranek Kojota bije Chłopaków na łeb na szyję. o młodzi wilcy weszli
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mówisz Jimmy ? Muszę przyznać, że nie widziałem, ale Chłopaki nie płaczą to dla mnie klasyka.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Takich filmów już nie będzie, teraz moge popatrzeć na idiotyczne "ciacha" ( film po prostu żenada), albo inne beznadziejne wynalazki z nędznymi gwiazdeczkami naszego żenującego show biznesu na czele. dokladnie, te dizisjesze "komedie" to taka żenada... killer, chłopaki nie płaczą - to było coś, a tak od kilku posucha Poranek Kojota, też gitara. Dziki, to nie jest Albańczyk, żebyś coś dla niego zbierał ! Dobre, zgadzam się. A I Testosteron, polecany poniżej przez młodego gniewnego, zajebisty. Ale tu ciekawostka: Większość moich koleżanek stwierdziła, żę ten film był do dupy. Mnie i kumplom się podoba do dzisiaj... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale żeby film pt. killer albo killerów dwóch był dla kogoś śmieszny, trzeba mieć do niego odpowiednie podejście. Kto by się śmiał z tekstu - Zamknij morde wąski w komedii gdyby nie Rewiński... Kto by się śmiał z tekstu A co potrafią, ci młodzi wilcy, gdyby nie Rewiński... Rewiński tworzył tą komedie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a rzeczywiscie radoslaw miroslaw zbigniew... co wy mi tutaj maszkarade robicie ....do budy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczorajszy mecz Schiavone-Bondarenko był lepszy od Schnyder-Wickmayer 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patty 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
mówisz Jimmy ? Muszę przyznać, że nie widziałem, ale Chłopaki nie płaczą to dla mnie klasyka. Mlody nie widziales nigdy Poranku Kojota?  Nawet tak nie zartuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mówisz Jimmy ? Muszę przyznać, że nie widziałem, ale Chłopaki nie płaczą to dla mnie klasyka. Mlody nie widziales nigdy Poranku Kojota?  Nawet tak nie zartuj  też jestem w szoku 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|