|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niedługo mam zamiar wymienić telefon ale kompletnie nie znam się na nowościach technicznych i może ktoś mógłby podpowiedzieć co i jak. Ogólnie ma to być telefon do dzwonienia ale z dużym wyświetlaczem (dotykowym? z rysikiem?) i dostępem do internetu, żeby jakieś oprogramowanie można było wrzucić na niego i dostosować do swoich potrzeb (organizer, notatnik, gierki, przeglądarka). Fajnie byłoby gdyby miał nawigację GPS i odtwarzał mp3... Cena: rozsądna 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z niższej półki polecam samsung omnia b7300, korzystam od pół roku i nie miałem z nim żadnych problemów (na allegro można znaleźć w granicach 650 zł.) a jeśli dysponujesz większym budżetem to HTC HD2 ewentualnie Omnia 2
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jak nawigacja i internet to tylko dotykowy. http://www.mgsm.pl/pl/advanced_search/Zaznacz co Ci potrzebne, poczytaj opinie o wybranych modelach i wybierz coś dla siebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego? mam Nokie E75 i przeglądanie internetu (jest chowana qwerty - genialnie się sprawdza) i używanie nawigacji nie sprawiają żadnego problemu. No ale kolega chce z dużym wyświetlaczem, więc zostaje dotykowa zabawka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatnio upadla mi na plytki Nokia 6303, gdy ja podnosilem widzialem jeszcze jak czernial wyswietlacz, wiec pewnie jest do wymiany, telefon chodzi normlanie jednak wyswietlacz caly czas jest czarny, orientuje sie ktos ile bedzie kosztowac naprawa usterki (pewnie wymiana wyswietlacza) Telefon jest jeszcze na gwarancji, jaki kit mozna wcisnac w serwisie zeby nie wyszlo ze upadl (bo tego gwarancja nie obejmuje) i zeby zrobione to zostalo w ramach gwarancji?? da rade zrobic taki myk?? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Mam do kupienia w firmie telefon nokie e51 z ładowarka i pudelkiem oryginalnym za .. 120 zł. Warto kupic  ? telefon jest ogolnie ,,zdrowy'' wszytsko dziala tylko poprostu konczy sie umowa itp.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bierz bez zastanowienia, na allegro sprzedasz go od razu za minimum 300 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje telefon dotykowy z bardzo dobrą przeglądarką żebym mógł sobie swobodnie grać na bet365 lub betfair. Nie musi mieć więcej jakiś super bajerów. Starczy że będzie miał SMSy, radio i aparat Będę go brał w abonamencie z playa więc jakieś uwagi mile widziane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybierz telefon z systemem i bedziesz mogl sam wybrac przegladarke, ale i tak opera mini i opera mobile wymiataja. Akurat operki sa na kazdy system (Windows, Symbian, Android a nawet Iphone Os i telefony z wlasnymi systemami i java). Dodatkowo masz wersje mobilne bet365 (mobile.bet365) i betfair (lite.betfair) mozesz na kompie sprawdzic jak to wyglada i czy ci wystarcza. Do wygodnego grania pasuje miec dosc duzy wyswietlacz ponad 3,0 cale - im wiecej tym lepiej, koniecznie tez HSDPA (czyli obsluga szybkiego przesylu internetu) chyba, ze bedziesz gral po Wifi, to wiadomo patrz czy tel obsluguje. Ale tu juz zalezy jaka kwote chcesz przeznaczyc i jaki masz wybor. Najlepiej wymiec co mozesz miec, lub podaj link z oferta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do wygodnego przegladania* mialo byc
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. Mam do kupienia w firmie telefon nokie e51 z ładowarka i pudelkiem oryginalnym za .. 120 zł. Warto kupic  ? telefon jest ogolnie ,,zdrowy'' wszytsko dziala tylko poprostu konczy sie umowa itp. Według mnie za takie pieniądze jak najbardziej się opłaca. Posiadam ten telefon już z 3 lata i prócz jednej wady fabrycznej (miała je ponoć tylko pewna partia) dotyczącej głośnika wszystko działa bez zarzutu. Szybki, nie przycina się, z zasięgiem nie ma problemu, bateria trzyma min. 3 dni, do tego wifi... Jak dla mnie telefon kompletny, do tej chwili nie myślę o zmianie na inny...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybierz telefon z systemem i bedziesz mogl sam wybrac przegladarke, ale i tak opera mini i opera mobile wymiataja. Akurat operki sa na kazdy system (Windows, Symbian, Android a nawet Iphone Os i telefony z wlasnymi systemami i java). Dodatkowo masz wersje mobilne bet365 (mobile.bet365) i betfair (lite.betfair) mozesz na kompie sprawdzic jak to wyglada i czy ci wystarcza. Do wygodnego grania pasuje miec dosc duzy wyswietlacz ponad 3,0 cale - im wiecej tym lepiej, koniecznie tez HSDPA (czyli obsluga szybkiego przesylu internetu) chyba, ze bedziesz gral po Wifi, to wiadomo patrz czy tel obsluguje. Ale tu juz zalezy jaka kwote chcesz przeznaczyc i jaki masz wybor. Najlepiej wymiec co mozesz miec, lub podaj link z oferta. dzieki za odp. Co myślisz o Nokii c6 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
C6 zdecydowanie nie warta swojej ceny.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Gadu-Gadu-w-telefonach-Orange,wid,11904923,wiadomosc.html?ticaid=1b039
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a w jakiej sieci teraz byscie telefon brali? preferowany abonament, bo nie wiem co znajomym polecac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najtaniej rozmowy i najlepsze ceny telefonow w play. Ale niektorzy nie chca play bo z innych sieci beda miec do nich drozej. Dla mnie to plus, bo nikt mi nie zawraca glowy pierdolami, a jak cos waznego to i tak kazdy zadzwoni.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Co do tych telefonow, to juz raczej tak nie jest. Inne sieci chyba playa dogonily, jak nie wyprzedzily. Co do ich oferty, to jeszcze jestem w stanie zrozumiec playa na karte, albo abonament dla mnie mija sie z celem. Jezeli takie orange, ktore ma 14 mln uzytkownicow (3 razy wiecej), daje pakiet do rozmow po sieci (taki delfin, abo), to jest to chyba ciekawsza ofert aniz cos takiego w play. Oczywiscie to troche trudne do oceny, bo to zalezy kto gdzie dzwoni i do jakiej sieci. Jezeli ma sie zjamoych w play, to wiadomo, ze inne sieci beda mniej korzystne. Uf.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Oferuję Doładowanie o wartości 100 zł brutto, przedłużenie ważności konta o 4 miesiące (123 dni) na połączenia wychodzące + 1 miesiąc na połączenia przychodzące
jest to moja nagroda w programie lojalnościowym. Po wpłacie pieniędzy na konto bankowe doładowuję sms-em wybrany numer.
bank PKO BP cena 70 zl jest ktos chetny?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Zakupilem telefon HTC Desire, ale bez j.polskiego. Czy istnieje jakas mozliwosc 'spolszczenia' tego telefonu ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|