|
|
old hand
|
|
old hand
chodzi oczywiscie o wynik Pedro nie Joao?:) No to chyba Ci podałem 64 60  Kwale Dustov Vik  ale podales mu Joao a on usilnie domaga sie Pedro Usilnie podaje mu już 3raz Pedro,a ty mi/mu wmawiasz,że to Joao:) Nie wiesz a wprowadzasz zbędne zamieszanie.. http://www.atpworldtour.com/posting/2010/784/mds.pdf
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na przykład Kuza z Kiri miała 10 okazji na bp a kiri tylko 2... Myślę, że tak należy brać ten zakład... bez sens przelamanie a szanse na przelamanie to jest roznica, a tam jest wyranie napisane: Kto będzie mieć więcej przełamań w meczu? Więc w bwin ktoś chyba popił rano, że takie coś wystawił  no wydaje sie ze trzeba walic grubo, ale jeszcze pewniejsze jest ze oszukaja i zrobia zwrot 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nie ktoś wystawił, tylko ktoś źle przetłumaczył.
Zakład na angielskiej wersji brzmi "Who will have more break points in the match?"
I kursy mają sens w tym przypadku. Wątpie czy zrobią zwrot z uwagi na złe przetłumaczenie zakładu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zakład na angielskiej wersji brzmi "Who will have more break points in the match?"
I kursy mają sens w tym przypadku. Wątpie czy zrobią zwrot z uwagi na złe przetłumaczenie zakładu. ale jak ja gram zaklad kto bedzie mial wiecej przelaman to co mnie interesuje jak to jest po angielsku ? czy nie mam racji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
ale jak ja gram zaklad kto bedzie mial wiecej przelaman to co mnie interesuje jak to jest po angielsku ? czy nie mam racji Nie grasz u Matki Teresy tylko w bwinie. Pewnie ich to będzie mało obchodziło, że był błąd. Zakłady są rozliczane automatycznie dla wszystkich wersji językowych. Jak nie wejdzie ten handicap na break-pointy to będziesz się później musiał użerać z supportem. Ogólnie to nie ogarniam jak można grać w tym syfie z marżą 8% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kaia Kanepi v Yanina Wickmayer 1 @1.6 Caroline Wozniacki v Maria Sharapova 2 @1.9 Richard Gasquet v Gael Monfils 1 @1.7 Robin Soderling v Albert Montanes over 29,5 @1.57
ako 8,11 stawka 80
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale jak ja gram zaklad kto bedzie mial wiecej przelaman to co mnie interesuje jak to jest po angielsku ? czy nie mam racji Nie grasz u Matki Teresy tylko w bwinie. Pewnie ich to będzie mało obchodziło, że był błąd. Zakłady są rozliczane automatycznie dla wszystkich wersji językowych. Jak nie wejdzie ten handicap na break-pointy to będziesz się później musiał użerać z supportem. Ogólnie to nie ogarniam jak można grać w tym syfie z marżą 8%  sprawa czysto teoretyczna  na wygranie nie ma szans bo to k.rwy i zlodzieje, tak jak mowisz w najlepszym przypadku po uzeraniu sie wywalczy sie zwrot
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hmm, ciezko dzisiaj wybrac cos fajnego  Bracia Bryan @ 1.27 Ramos-Vinolas @ 1.37 Montanes +8.5 @ 1.57 Melzer +8.5 @ 1.53 Fish +5.5 @ 1.72 Federer-Melzer o29.5 @ 1.53 Co myslicie o tych typach ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
I kursy mają sens w tym przypadku. Wątpie czy zrobią zwrot z uwagi na złe przetłumaczenie zakładu. No to wpadłem jak śliwka w kompot jeśli to prawda i rozliczą według ilość bp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie da sie jakos zmienić walute w betfair?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W GW spory wywaid z Radwanskim  Po jego przeczytaniu nie ma co sie ludzic ze Aga cos zmieni i sie zacznie rozwijac. Dziennikarz oczywiscie zadaje pytanie o drugi serwis a ten pojeb twierdzi, ze Agnieszka wygrywa wiecej punktow po swoim drugim serwisie i ze on jest bardzo dobry  Pytanie o to czy Radwanska bedzie pracowac na sila zbyl tym ze ona pracuje nad sil ale wyniki przychodza powoli stopniowo i naturlanie. Dal do zrozumienia, ze w WTA doping na porzadku dziennym Poki nie zatrudnia jakiegos trenera i psychologa zeby sie tych jej fochow pozbyc to z niej nic nie bedzie. A jak dziennikarz dal do zrozumienia ze sezon jest kiepski ze nie wygrala z nikim ze swiatowej czolowki odpowiedz byla taka: -Przeciez wygrala z Dementieva! Sukces kuzwa szczycic sie jednym wygranym meczem z topowa zawodniczka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanko, czy debelek Dulko/pennetta za 1.33 warto dorzucić do kuponu? niculescu /peer powinny chyba odprawić bez wiekszego trudu
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Panowie da sie jakos zmienić walute w betfair? Musiałbyś mieć puste konto, ale i w tym przypadku byłby problem. Można jednak założyć nowe konto w drugiej walucie i korzystać z obu jednocześnie. Ja tak robie i nie ma problemów.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
W GW spory wywaid z Radwanskim  Po jego przeczytaniu nie ma co sie ludzic ze Aga cos zmieni i sie zacznie rozwijac. Dziennikarz oczywiscie zadaje pytanie o drugi serwis a ten pojeb twierdzi, ze Agnieszka wygrywa wiecej punktow po swoim drugim serwisie i ze on jest bardzo dobry  Pytanie o to czy Radwanska bedzie pracowac na sila zbyl tym ze ona pracuje nad sil ale wyniki przychodza powoli stopniowo i naturlanie. Dal do zrozumienia, ze w WTA doping na porzadku dziennym Poki nie zatrudnia jakiegos trenera i psychologa zeby sie tych jej fochow pozbyc to z niej nic nie bedzie. A jak dziennikarz dal do zrozumienia ze sezon jest kiepski ze nie wygrala z nikim ze swiatowej czolowki odpowiedz byla taka: -Przeciez wygrala z Dementieva! Sukces kuzwa szczycic sie jednym wygranym meczem z topowa zawodniczka  Kasa się zgadza ? pewnie tak ! więc o co chodzi ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co lepiej zvonke czy djoko?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co lepiej zvonke czy djoko? chyba mimo wszystko zvonke mimo, ze to baba 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
co lepiej zvonke czy djoko? chyba mimo wszystko zvonke mimo, ze to baba  Fish pogoni Djoka 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|