|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego.
Craax moze maly zakladzik ?
Jak Caro wygra to dostaniesz w nagrode tygodniowy ban.
Jak wygra orgazmowa ja znikne na tydzien. ban dla Ciebie to normalnosc, ja z siebie pajaca nie robie i banowany nie jestem wiec i teraz nie mam ochoty, pogratuluje Ci jak trafisz ten typ choc nie potrafisz ani pol argumentu dac i spinasz sie jak chinskie majtki po praniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To Bezdomny zaczal wyzywac mnie to po pierwsze. Ja nigdy nikogo pierwszy nie atakuje.  faktow juz tez nie pamietasz, ciezkie musza byc te dragi
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Jimmy staraj sie pisac tak zebym Cie zrozumial. Jak piszesz Laura to nie wiem jak mam to interpretowac.Postaraj sie bardziej wiem ze tkwi w tobie nieograniczony potencjal.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
To Bezdomny zaczal wyzywac mnie to po pierwsze. Ja nigdy nikogo pierwszy nie atakuje. I dlatego, ze wszyscy ciebie pierwsi atakuja ty dostajesz bany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego. ja jebie  jak sie ujaram to mam podobny ton. Amir zjedz coś to Cie pusci 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego. To mu powiedz żeby założył sobie konto na forum. Zwolnię mu avatar 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja mogę się założyć, Amir 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Jestem banowany bo prawda boli.Tutaj pernamentnie banuje sie najlepszych.Niestety.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
ja mogę się założyć, Amir  Chociaz jeden ktory ma jaja  Zaklad stoi. Niezaleznie od wyniku SZACUNEK ZA PODJECIE WALKI
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego.
Craax moze maly zakladzik ?
Jak Caro wygra to dostaniesz w nagrode tygodniowy ban.
Jak wygra orgazmowa ja znikne na tydzien.
ban dla Ciebie to normalnosc, ja z siebie pajaca nie robie i banowany nie jestem wiec i teraz nie mam ochoty, pogratuluje Ci jak trafisz ten typ choc nie potrafisz ani pol argumentu dac i spinasz sie jak chinskie majtki po praniu moze ze mna chcesz sie zalozyc??, Caro wygra dostaje tygodniowego bana, Caro przegra dostaniesz rocznego bana(przeciez jest w takiej bajecznej formie ze zaklad peffkaa dla ciebie, krecz= uniewaznienie zakladu), wchodzisz ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mogę się założyć, Amir  Chociaz jeden ktory ma jaja  Zaklad stoi. Niezaleznie od wyniku SZACUNEK ZA PODJECIE WALKI dawaj na ring, dawaj na ring Szpara dzisiaj  po wszystkie 3 kupony
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Jestem banowany bo prawda boli.Tutaj pernamentnie banuje sie najlepszych.Niestety. W takim razie wytlumacz mi dlaczego ja, jako najlepszy [jednoczesnie skromny!] nie zostalem jeszcze zbanowany.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
To Bezdomny zaczal wyzywac mnie to po pierwsze. Ja nigdy nikogo pierwszy nie atakuje. I dlatego, ze wszyscy ciebie pierwsi atakuja ty dostajesz bany  Bo najlepsza obrona jest atak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jimmy staraj sie pisac tak zebym Cie zrozumial. Jak piszesz Laura to nie wiem jak mam to interpretowac.Postaraj sie bardziej wiem ze tkwi w tobie nieograniczony potencjal. oh, jakże miło to słyszeć z Twoich literek  pisze Laura - myślę Laura Robson. Myślałem, że najlepsza tenisistka świata najbliższych lat od razu przyjdzie Ci na myśl. Ta Laura, która nie zdołała się nawet zakwalifikować do turnieju.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Drizzd propozycja nie do odrzucenia Warunki takie same jak z mlodym gniewnym.Jak ci nie odpowiadaja to nie wchodz do tej rzeki bo jej nurt moze nie pozwolic ci juz powrocic do brzegu.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Sluchaj Jimmy Laura Robson obroni sie sama. Do 2012 bedzie juz czolowa tenisistka swiata tak jak powiedzialem. Obroni sie podobnie jak Rafael Nadal , Andy Murray i wielu wielu innych ktorych odkrylem w swoim prywatnym scoutingu.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
czesc panowie co dzis gramy?
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
czesc panowie co dzis gramy? CaroPowerLina # 1 WTA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
AmirKhan to prawda, ze wyzywasz ludzi na internecie i za to bany dostajesz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax@ co u kozy proponujesz bo ja zgram chyba -4,5 gema @ 1,7
|
|