super filmek amimowany, choc jako fan historii troche dziwne ze tak podkreslil autor np Zjazd Krakowski a nie bylo wzmianki o Konstytucji 3 maja, pierwszej w Europie przeciez. Ale nie czepiam sie Animacja na wspanialym poziomie
Mogloby sie tez nadawac do tematu o dziecinstwie Fajny efekt kiedy te banki sie rozpadaja, chodzi mi o to jak znika od poczatku do konca
ps. przypomnialo mi sie jak u dziadka puszczalo sie banki za pomoca jakiegos plynu do mycia naczyn wymieszanego z woda. Ale najwieksza zajawka byla nie jakas rurka, nie jakis plastykowy okrag... a najzwyklejszy kawalek słomy w ktory sie dmuchalo (musial byc rozciety na 4 czesci na koncu)
Daj spokój. Równie dobrze ktoś mógł wszędzie wpisywać, że kocha Monsanto i dlatego ludzie z Gazety dodali to słowo do słów zabronionych.
Chyba sobie żartujesz, nie wiem czy się orientujesz czym zajmuje sie Monsanto, i jakimi kwotami obraca być może kosztem zdrowia setek milionów ludzi, a argument ktoś mógł wszędzie wpisywać, że kocha Monsanto i dlatego ludzie z Gazety dodali to słowo do słów zabronionych jest śmieszny bo jak tak potężny portal mógłby ze względu na 1 osobę zbanować nazwę firmy i to akurat "przypadkiem" Monsanto - być może jest to polecnie z góry, co byłoby dość ciekawe.
Daj spokój. Równie dobrze ktoś mógł wszędzie wpisywać, że kocha Monsanto i dlatego ludzie z Gazety dodali to słowo do słów zabronionych.
Chyba sobie żartujesz, nie wiem czy się orientujesz czym zajmuje sie Monsanto, i jakimi kwotami obraca być może kosztem zdrowia setek milionów ludzi, a argument ktoś mógł wszędzie wpisywać, że kocha Monsanto i dlatego ludzie z Gazety dodali to słowo do słów zabronionych jest śmieszny bo jak tak potężny portal mógłby ze względu na 1 osobę zbanować nazwę firmy i to akurat "przypadkiem" Monsanto - być może jest to polecnie z góry, co byłoby dość ciekawe.
I jasne, że to co napisałem nie wiązało się konkretnie z Mosanto, ale miałem na myśli to, że to nie jest żadna wielka cenzura.
Ja nie mogę obejrzeć Browna. Wyświetlany jest komunikat, że ze względu na prawa autorskie Channel 4, nie mogę tego obejrzeć w moim kraju. Ale bzdura! A gdzie ja, niby jestem???