Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 16 1 2 10 11 12 13 14 15 16
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak to jest z tą hibernacją w laptopie?

można cały czas go hibernować?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie chodzą mi przelewy24, youtube raz chodzi raz nie. Wszystko się podziało jak usunąłem jakieś składniki windows. Zadnego firewalla na tym nie mam. Może ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

old hand
old hand
Witam. Chyba nie dokońca w temacie ale Możecie polecić jakiś fajny TV 32c ?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Powstalo kilka topicow dotyczacych Twojego problemu, uzyj opcji szukaj a znajdziesz duzo wartosciowych informacji prosto od specjalistow z mecz.pl grin

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Czy ktoś ma rozeznanie w słuchawkach z mikrofonem z wtykiem na kartę muzyczną. Cena do 50 zł . Bez zbędnych bajerów. Wybór jest duży i nie ogarniam tego.

Pomocy

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Poleci ktoś dobry program, łatwy w obsłudze zmieniający pliki z wmv lub mp4 na avi kodowane video divixem lub xvidem ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Format Factory

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
probuje wyslac maila, ale nie dochodzi dostaje tylko takie cos w odpowiedzi

Remote host said: 550 5.1.1 <*******>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table [RCPT_TO]

o co chodzi? Gdzie tkwi jakis blad?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by asghan
probuje wyslac maila, ale nie dochodzi dostaje tylko takie cos w odpowiedzi

Remote host said: 550 5.1.1 <*******>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table [RCPT_TO]

o co chodzi? Gdzie tkwi jakis blad?

sprawdz dokładnie czy dobrze wpisales adres pocztowy odbiorcy

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
mail spradzalem kilka razy, wiec jesli to problem zlego maila, to albo jest niekatualny albo to kwestia czegos innego

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Witam,

Zacznę od tego, że jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o routery i konfigurację sieci. Kupiłem ten oto router http://allegro.onet.pl/bardzo-dobry-ap-client-router-wi-fi-na-2-4ghz-i1206896856.html (z wbudowanym access pointem).
Do routera zostanie podlaczony kabel sieci lokalnej i chce aby laptop laczyl sie z nim przez wifi. Czy potrzebuje cos dodadkowego dokupic?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebujesz laptopa z wifi.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
mam sieć domową z routerem dlinka, laptop z w7 łączy się przez wifi, a stacjonarka (xp) przez kabel. No teraz mam lekką masakrę:) jak zrobić udostępnianie plików? znam alternatywy, mogę sobie np dc itd poinstalować, ale chcę za pomocą windowsów to zrobić, na razie mam tak, że na lapku z windows 7 wszystko widać elegancko, natomiast z xp nie mogę się dostać na lapka, nawet nie mogę wyświetlic grupy roboczej (owkors jest taka sama). Pomocy

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ok zrobiłem, dla potomnych, wszystko pod wyłączonymi zaporami i antyvirami, w w7 folderowi, który chcemy udostepnić, przypisujemy uprawnienia gościa i lata:) chyba, że ktoś ma prostszy sposób

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by jerome
ok zrobiłem, dla potomnych, wszystko pod wyłączonymi zaporami i antyvirami, w w7 folderowi, który chcemy udostepnić, przypisujemy uprawnienia gościa i lata:) chyba, że ktoś ma prostszy sposób

wpisujesz na stacjonarce ID lapka i powinno wyszukać. ID: nazwa którą mu przypisałeś, np. będzie to ?-KOMPUTER, gdzie znak zapytania to nazwa laptopa.

Wchodzisz w szukaj "znajdz komputery" i wpisujesz nazwę.

Co do firewall-i(zależy jaki masz) zapory XP, to zapore bierzesz na ustaw od nowa" przywróć fabryczne" i przesyłasz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam problem z windowsem vistą na lapku. Na pasku przestał wyświetlać się poziom baterii. Gdy wchodzę we wlaściwości---> obszar powiadomień nie mogę zaznaczyć by pokazywało zasilanie. W ogóle możliwe jest jedynie zaznaczenie zegara, reszta jest "szara".

Jakieś pomysły co się stało? Dzięki.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by micha$
Format Factory

Ok, dzięki za info, ściągnąłem sobie wersje Format Factory 2.50 wszystko wydawało by się łatwe w obsłudze itd. ale mimo ustawienia, lepszej bądź zbliżonej rozdzielczości pliku wyjściowego do pliku początkowego, jest problem z obrazem, wygląda to trochę jakbym się cofnął do ery commodore albo atari smile nie obrażając przeszłości smile próbowałem zmieniać inne parametry ale coś cały czas jest nie tak, czy ktoś wie jak optymalnie ustawić parametry by nie tracić na obrazie?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by MATTAT
Originally Posted by jerome

wpisujesz na stacjonarce ID lapka i powinno wyszukać. ID: nazwa którą mu przypisałeś, np. będzie to ?-KOMPUTER, gdzie znak zapytania to nazwa laptopa.

Wchodzisz w szukaj "znajdz komputery" i wpisujesz nazwę.

Co do firewall-i(zależy jaki masz) zapory XP, to zapore bierzesz na ustaw od nowa" przywróć fabryczne" i przesyłasz
na xp na stacjonarce widzę wszystko bez problemu, natomiast w sieci na laptopie na w7 nie widzę stacjonarki dopóki jej nie restartnę. Oczywiści szukałem po IP itp i nic, jeżeli restartu nie zrobię to nie widzi, dziwne, pingować się da. Jestem ciekawy rozwiązania tego problemu, ale i tak i tak instaluje Linuxa, bo za dużo problemów mi windowsy robią

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czy powinninenem coś wiedziec nt. Opery zanim wywalę Firefoxa ??
Bo szczeerze to ostatni dobry Firefox miał numer 2.xxx
Od 3 są same ujowe.
I jeszce to hamskie aktualizowanie się bez zgody właściciela.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kenny napisz coś więcej - do czego konwertujesz, po co itp...

Ludwiczek - powinieneś wiedzieć, że Opera jest szybsza, ma wbudowane wyłączanie reklam, wbudowanego klienta poczty e-mail i wbudowane gesty myszy.

Strona 12 z 16 1 2 10 11 12 13 14 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, $-man), 925 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,917
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025