Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobra lykne L-kę tongue jak będzie za mała to albo sprzedam albo bede mial motywacje zeby zajrzec do dzialu "odchudzanie" laugh

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
aha, wszystko fajnie,

ale czy właśnie sklep NBA na 5th Av w NYC nie został zamknięty i nie przenoszą go !? blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kupiłem bluze w tym sklepie(NY NBAStore).
Mam 186cm i wziąłem L. Bluza jest nawet "lekko" za duża.

L
journeyman
journeyman
L Offline
Przypadkowo natrafilem na ten temat gdzie pare osob pisalo ze maja problemy z zamowieniem amerykanskiej odziezy z USA i z dodatkowem oplata cla. Ja jestem z USA i prowadze sklep z amerykanska odzieza i butami na Facebooku i Allegro takich marek jak Abercrombie, Hollister, Nike czy Converse. Caly czas wysylam paczki do Polski z sprzedaza dla znajomych, nie dawno wszedlem na glebokie wody na Allegro.

Jesli kogos interesuje amerykanska odziez po normalnych cenach (bez cla) i nie ma nic przeciwko czekaniu do paru tygodni, koniecznie obejrzyj moj sklep z produktami na Facebooku ktore wystawiam takze na Allegro http://www.facebook.com/americanbrandspereira . Czesto zmieniam produkty bo trafiam tu na rozne promocje, ostatnio mialem mnostwo ciuchow Air Jordan, Puma i Nike, teraz z kolei mam glownie koszulki Abercrombie i Hollister, i buty Converse.

Moj sklep wyroznia sie innowacyjnymi promocjami. Jesli kupisz ktorekolwiek 2 produkty, drugi tanszy dostanies za 20% znizki. Jesli kupisz jakiekolwiek 3 produkty, najtanszy produkt z nich dostaniesz ze znizka 50%. Jesli kupisz jakiekolwiek 4 proukty, dostaniesz jakikolwiek piaty produkt za darmo.

Jesli szukasz konkretnej rzeczy z USA ktorej nie mam na Faceboku, napisz do mnie i postaram Ci sie to wyslac.

L
addict
addict
L Offline
Tu jest moj oryginalny nick. Tamten post wyzej jesli by administrator mogl prosze usunac.

Przypadkowo natrafilem na ten temat gdzie pare osob pisalo ze maja problemy z zamowieniem amerykanskiej odziezy z USA i z dodatkowem oplata cla. Ja jestem z USA i prowadze sklep z amerykanska odzieza i butami na Facebooku i Allegro takich marek jak Abercrombie, Hollister, Nike czy Converse. Caly czas wysylam paczki do Polski z sprzedaza dla znajomych, nie dawno wszedlem na glebokie wody na Allegro.

Jesli kogos interesuje amerykanska odziez po normalnych cenach (bez cla) i nie ma nic przeciwko czekaniu do paru tygodni, koniecznie obejrzyj moj sklep z produktami na Facebooku ktore wystawiam takze na Allegro http://www.facebook.com/americanbrandspereira . Czesto zmieniam produkty bo trafiam tu na rozne promocje, ostatnio mialem mnostwo ciuchow Air Jordan, Puma i Nike, teraz z kolei mam glownie koszulki Abercrombie i Hollister, i buty Converse.

Moj sklep wyroznia sie innowacyjnymi promocjami. Jesli kupisz ktorekolwiek 2 produkty, drugi tanszy dostanies za 20% znizki. Jesli kupisz jakiekolwiek 3 produkty, najtanszy produkt z nich dostaniesz ze znizka 50%. Jesli kupisz jakiekolwiek 4 proukty, dostaniesz jakikolwiek piaty produkt za darmo.

Jesli szukasz konkretnej rzeczy z USA ktorej nie mam na Faceboku, napisz do mnie i postaram Ci sie to wyslac.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Ok mógłbyś powiedzieć jak wysyłasz produkty do Polski? Jaką firm,a po ile kg paczki czy są jakieś tricki? Czy odrywasz metki?

L
addict
addict
L Offline
Tak, odrywam metki, w ten sposob sie nie moga przyczepic. Wysylam mala firma z Florydy, nie pamietam po ile funt kosztuje. Podalem link do sklepu na Facebooka, to teraz podam na Allegro. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=21722662

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
kto mi moze powiedziec ile bedzie kosztowac wysylka paczki wazacej ok 3kg do polski z usa droga lotnicza ?
kiedys na stronie fedexu sprawdzalem, ale teraz nie moge tego w zaden sposob znalezc :|

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
lelu wejdz na strone polameru, tam wszystko znajdziesz.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
eeeeeeeeeee niemozliwe zeby mnie to kosztowalo 150 baksow tongue

wieczny student
wieczny student
tutaj masz podane orientacyjny koszt
wysyłka Polonezem
http://www.zakupyzusa.com.pl/page2.php

P
stranger
stranger
P Offline
Najtaniej i najłatwiej sprowadzić produkty z USA poprzez serwis kupujewusa.pl. Odzież, kosmetyki, torebki, akcesoria, elektronika, gadżety i inne znajdziesz w największtm wyborze sklepów. Polecam tę stronę, sama korzystam.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by peterfootkr
Najtaniej i najłatwiej sprowadzić produkty z USA poprzez serwis kupujewusa.pl. Odzież, kosmetyki, torebki, akcesoria, elektronika, gadżety i inne znajdziesz w największtm wyborze sklepów. Polecam tę stronę, sama korzystam.
super, że straciłaś swój cenny czas a by się zarejestrować i Nas o tym poinformować

laugh laugh

I
stranger
stranger
I Offline
Witam,
Proszę o podpowiedź jak obejśc bariery Hollistera i A&F.
POzdrawiam,
Iza

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kup se dziołcha na aliexpressie po 10$ koszulki sprzedają z dostawą listonosz do chałupy ci przyniesie.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (alfa, burbon, Sensei, rafal08), 1,337 gości, oraz 16 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,830
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025