|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Mam pytanie:
1. Jak ustawić transakcje za pomocą 1 kliknięcia? 2. Do czego służy "confirm" i czym sie różni od "confirm greening up" 3. Jak działa "swap"
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
'confirm' oznacza potwierdzanie zawieranych zakładów 'confirm greening up' wyświetla okienko przed zawarciem 'greena' 'swap' zamienia back z layem i odwrotnie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Mam taki oto problemik.Skonczyla mi sie roczna licencja,wiec postanowilem zrobic formata i wskoczyc na wersie trial.Tu niestety zonk. User has not been permissioned to use API login. Wczesniej zawsze po formacie bylo bez problemow 15 dni za free,o co lotto? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witaj. Obecnie działa na zmianie logina czyli zakładasz nowe konto z nowa waluta, co jest dopuszczalne. Ten sposób działa 15 dni a potem nowe konto  Trzeba pamiętać o tym ze: każde podane konto bankowe, karta płatnicza, mail, jest na stałe przypisane do podanego konta i nie można go użyć w innym koncie nawet jeśli jest nasze. Zasada 1 do 1. Trzeba się zastanowić jakie mamy konta i jak je wykorzystać tak żeby się nie okazało że nie wypłacicie pieniędzy 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
i wszystko po to żeby mieć fairbota na 15 dni za free  , gdzie przy licencji na rok wychodzi złotówkę za dzień korzystania 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak przez ten rok będziesz mieć kasę na kacie do grania.  Początkujący traderzy pierwsza kasę szybko tracą wiec po co płacić za rok z góry skoro można w 15 dni pobawić się  i może czegoś nauczyć, przed kupieniem licencji. Co innego gdyby była licencja na miesiąc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka