|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zakładam, że gość nigdy sobie nie pozdzierał kolan nawet gdy był mały, jeżdżąc na rowerze 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Zima '79 roku... Do Urzędu Bezpieczeństwa na Rakowieckiej zgłasza się nowo wybrany papież JPII i mówi: - Towarzyszu generale! Pułkownik Wojtyłła melduje się w kraju po wykonaniu zadania! 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zima '79 roku... Do Urzędu Bezpieczeństwa na Rakowieckiej zgłasza się nowo wybrany papież JPII i mówi: - Towarzyszu generale! Pułkownik Wojtyłła melduje się w kraju po wykonaniu zadania!  Co w tym smiesznego???
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
o kuźwa... ty to pewnie jakiś z pokolenia Jana Pawła, albo miłośnik zlotów w Lednicy... mogłem się tego spodziewać, że afirmujecie postać tego człowieka i nie można nawet dowcipu o nim opowiedzieć ewentualnie nie zrozumiałes kawału
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przychodzi pracownik do majstra. - Panie majster ruski w kosmos poleciał! - Wszystkie? - Nie jeden. - To co mi dupe zawracasz. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tusk i Kaczyński mają stłuczkę. Wysiadają z aut i Kaczyński mówi:
- Wiesz Donald to chyba jakiś znak ta stłuczka, może jednak się dogadamy.
- No dobra, niech ci będzie. Możemy przedyskutować pewne tematy.
- To co? Zgoda?.
Politycy podają sobie ręce na zgodę. Kaczyński jednak wyciąga piersiówkę i mówi: - Wypijmy za to - i podaje Tuskowi. Tusk pociąga łyczek, podaje Kaczyńskiemu, a ten zakręca butelkę i chowa do kieszeni. Na to Tusk:
- Co ty, nie pijesz?
- Nie, czekam na policję!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cassapian twój kawał zupełnie bez sensu ,że niby papieża służby rosyjskie wybrały a on wykonał zadanie ? czyli jak to rozumie to mam sie smiac ? bo jak można ten kawał inaczej zrozumieć ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cassapian twój kawał zupełnie bez sensu ,że niby papieża służby rosyjskie wybrały a on wykonał zadanie ? czyli jak to rozumie to mam sie smiac ? bo jak można ten kawał inaczej zrozumieć ? straszny durczok - olej  Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze: - Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: - Chyba, kurwa w koszyk... i tak btw: "Postęp (...) jest jak stado świń. I tak należy na ów postęp patrzeć, tak go należy oceniać. Jak stado świń łażących po gumnie i obejściu. Z faktu istnienia tego stada wypływają rozliczne korzyści. Jest golonka. Jest kiełbasa, jest słonina, są nóżki w galarecie. Słowem, są korzyści! Nie ma co tedy nosem kręcić, że wszędzie nasrane." ... - Yarpen Zigrin, "Wiedźmin"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kuźwa... ty to pewnie jakiś z pokolenia Jana Pawła, albo miłośnik zlotów w Lednicy... mogłem się tego spodziewać, że afirmujecie postać tego człowieka i nie można nawet dowcipu o nim opowiedzieć ewentualnie nie zrozumiałes kawału Ale UB-wał Kacapian, kiedys oburzales sie na pomysl zabrania ubekom wysokich swiadczen emerytalnych, ujawniajac orzy okazji, ze masz takowych w rodzinie. Wniosek z tego, ze ten "kawal" przekazujecie sobie z pokolenia na pokolenie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kuźwa... ty to pewnie jakiś z pokolenia Jana Pawła, albo miłośnik zlotów w Lednicy... mogłem się tego spodziewać, że afirmujecie postać tego człowieka i nie można nawet dowcipu o nim opowiedzieć ewentualnie nie zrozumiałes kawału Ale UB-wał Kacapian, kiedys oburzales sie na pomysl zabrania ubekom wysokich swiadczen emerytalnych, ujawniajac orzy okazji, ze masz takowych w rodzinie. Wniosek z tego, ze ten "kawal" przekazujecie sobie z pokolenia na pokolenie  pamiętam te posty to jest śmieszne a nie ten durny kawał  ;D
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
ale co wam się tak naprawdę , ni e podoba w tym kawale? uważam, że jest dowcipny...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co wam się tak naprawdę , ni e podoba w tym kawale? uważam, że jest dowcipny... no wiesz... w 79 nie bylo UB tylko SB..
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
ok, ale reszta jest niezła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chujowy był ten kawał 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Murzyn pracował na budowie. Podczas pracy odcięło mu dwa palce wskazujący i środkowy. Murzyn postanowił pojechać do szpitala, aby przyszyli mu palce: - Niech pan przyszyje mi 2 czarne palce - mówi murzyn do lekarza. - A skąd ja panu wezmę 2 czarne palce? - Niech pan przyszyje mi palce! - Ale nie mamy czarnych palców są tylko białe. - Dobra niech będą te białe. Wracając autobusem ze szpitala z przyszytymi palcami do murzyna podchodzi starszy pan i mówi: - Pan kominiarz to chyba od dziewczyny wraca..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ale co wam się tak naprawdę , ni e podoba w tym kawale? uważam, że jest dowcipny... Zenujący ten kawał jak a....
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|