|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wtrącam się do rozmowy bo mnie wali ale naszło mnie takie pytanie odrazu: czy światek kibicowski robi też coś w sprawach kiedy nagle po 2, 3 latach dowiaduje się że ich ulubiona i kochana druzyna poprostu sprzedała ot tak sobie kilka ważnych meczy ?? Pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak koleszka na wsi na wsi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wtrącam się do rozmowy bo mnie wali ale naszło mnie takie pytanie odrazu: czy światek kibicowski robi też coś w sprawach kiedy nagle po 2, 3 latach dowiaduje się że ich ulubiona i kochana druzyna poprostu sprzedała ot tak sobie kilka ważnych meczy ?? Pytam z ciekawości a co jak dowiaduje sie wczesniej ... , duzo wczesniej ? na tym ucinam ta dyskusje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gosciu opanuj emocje, a pilkarze pojawiaja sie tylko NA TRENINGACH ? W SZATNIACH ? MIESZKAJA W TWIERDZACH ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ile pamietam jestes Legionista i ostatnio tez w hotelu lub obok hotelu pojawilo sie pare osob szerokorozpoznawalnych w Waszych szeregach aby zmobilizowac pilkarzy, powoli TB sie odradzaja, bardzo powoli ale kilka osob juz bylo i zadzialalo "w slusznej sprawie" , TO WIOCHA ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli sygerujesz że robia coś z tym jeśli się dowiedzą że ich drużyna sprzedała mecz?? to moje ostatnie pytanie, naprawdę pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
jakby były jakieś sankcje, kary finansowe, albo karne odsunięcie do rezerw za kiepskie mecze od zarządu klubu wobec zawodników, a nie tam jakaś "cierpliwość kibiców" kibic pokrzyczy pogwiżdże i tyle ... ... lub ewentualnie wpadnie po kiepskim meczu na boisko (lub na treningu) i zmobilizuje swoich piłkarzy  gdzie? do takiego klubu jak Juventus ktokolwiek wtargnie do szatni lub na trening? takie akcje to gdzieś na wsi ... dobra z resztą nie przeszkadzam w błyskotliwym analizowaniu z tego co mi wiadomo, to po ostatnim przegranym meczu "L" kibice jasno dali im do zrozumienia co o nich myślą, tak więc jeśli Warszawa to dla Ciebie wieś to gratuluje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli sygerujesz że robia coś z tym jeśli się dowiedzą że ich drużyna sprzedała mecz?? to moje ostatnie pytanie, naprawdę pytam z ciekawości nie wiem jak Ci na to odpowiedziec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ile pamietam jestes Legionista i ostatnio tez w hotelu lub obok hotelu pojawilo sie pare osob szerokorozpoznawalnych w Waszych szeregach aby zmobilizowac pilkarzy, powoli TB sie odradzaja, bardzo powoli ale kilka osob juz bylo i zadzialalo "w slusznej sprawie" , TO WIOCHA ? i co są jakieś wyniki? Legia gra oszołamiające widowisko, pewnie wygrywa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ile pamietam jestes Legionista i ostatnio tez w hotelu lub obok hotelu pojawilo sie pare osob szerokorozpoznawalnych w Waszych szeregach aby zmobilizowac pilkarzy, powoli TB sie odradzaja, bardzo powoli ale kilka osob juz bylo i zadzialalo "w slusznej sprawie" , TO WIOCHA ? i co są jakieś wyniki? Legia gra oszołamiające widowisko, pewnie wygrywa? czemu zmieniasz temat ? przyznasz sie do bledu, ze o czyms nie masz pojecia ale sie na sile klocisz ? WIDOWISKO, dokladnie jedno (!!!) bo ten mecz byl w weekend, tak, sa efekty (cos slabo sie orientujesz w sprawach swojego klubu), ale jak nie wiesz to przeszliscie Pogon w PP i gracie dalej, widac bylo juz wieksze zaangazowanie zawodnikow z tego co czytalem, bo jakbys nie czail to kibice nie poprawia gry, taktyki ale moga poprawic checi do gry i zaangazowanie na boisku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo pomysłałem sobie tylko tak, że przecież ogólnie szerzy się plotka, że nasza liga jest dośc korupcjogenna, ostatnimi czasy okazało się że to nie tylko plotka, kilkaset osób dostało zarzuty itd ble ble ble a przecież chyba każdy klub ma swoich "wiernych" kibiców czy jakby ich tam nazwać i czy Ci kibice nie mogli by pójsc w kierunki takim żeby oglądając mecz w naszej ekstraklasie miec 95% na to że oglądamy prawdziwe zawody a nie sprzedane mecze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra szkoda gadać, chyba dopiero co wstałeś i śniadania nie zjadłeś wyszedłbyś z domu i przewietrzył szare komórki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra szkoda gadać, chyba dopiero co wstałeś i śniadania nie zjadłeś wyszedłbyś z domu i przewietrzył szare komórki tak myslalem, ze cos w tym stylu napiszesz Panie Nieomylny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Villareal wyglada dzisiaj tez bardzo solidnie, Deportivo bez porazki ale i tez bez szalonych rezultatow do tej pory, na Sevilli glownie sie bronili a mecz byl nudny jak flaki z olejem
Villareal zas odwrotnie, co mecz stwarza sobie sporo sytuacji, sa dosyc skuteczni a u siebie powinni znalezc choc raz luke w obrone Depor
co sadzicie?
duzo bardziej mi sie ten mecz podoba niz Sevill i Getafe, ktore byly rowniez proponowane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja osobiście bym grał Juventus lub over 2.5 w tym meczu  ale mam inne argumenty ...
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Mariusz Pw jak mozesz k...de trzeba smigac do roboty masakra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawa sprawa z tym, ze Warszawa to wiocha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis
Sevilla Getafe Villareal czy
Juve
wszystkie mecze jak dla mnie nie do grania, gdzie pewnie padna 1-ki ale gdzie to nie wiem.Nie czuje tych meczow wiec dzis kolejny drugi dzien pasuje....
W weekend za to fajnie wyglada Palermo Home win oraz Arsenal ale kurs bidny,cos tam jeszcze bylo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawa sprawa z tym, ze Warszawa to wiocha  jak Warszawa to wiocha, to kraków jest norą w której jedzie gnojówką, a pośrodku stoi studnia . nara ULTRASIE  śmieszny jesteś jak twoj klubik
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|