|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
BO KROL JEST TYLKO JEDEN 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
[ Linked Image] Dzięki Milenium za jednodniowa lokate ponad 100 % 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Nie wiem zbytnio o co kaman z tą lokatą, ale w profie @2.67 ;]
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie wiem jak u innych ja zawsze gram w swoim punkcie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Amir na 100% jesteś pewny tego dubelku? No pewnie, w końcu Crump i Harris to straszne leszcze są;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mega leszcze ja mysle ze crump z januszem pojedzie a co do wariata harissa nigdy niewiadomo tak samo jak do czasami zamulonego grega wedlug mnie pozycje nie do grania napewno cos ciekawszego sie znajdzie w ofercie
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Kazdy gra to co chce.100 % nigdy nikt ci nie da w tym sporcie. Dla mnie to jest najlepsza opcja na dzisiejsze GP po swietnym kursie.
Jak jedzie Janusz kazdy widzi.Dzisiaj bedzie szczegolnie zmotywowany i wobec kontuzji Tomka nie zdziwi mnie jego wygrana na Sportowej bo ten tor mu bardzo pasuje.A trafil w tym roku z silnikami jak Nicki w 2007 kiedy niejaki Zoltan Adorjan znalazl nowinke dzieki ktorej Power byl kilka dlugosci motocykla przed rywalami.Jason chyba juz myslami jest w Australi.Nigdy w Bydzi mu nie pasowalo.Nie lubi tego toru po prostu.Watpie ze szczegolnie bedzie mu zalezalo dzis na srebrnym medalu.To jest czlowiek ktory nie schodzi z podium IMS od 9 lat i dla niego srebro czy braz na tym etapie kariery to nie jest jakas wielka roznica.
Uwielbiam styl jazdy Bombera ale Hancock kocha jezdzic w Bygdoszczy.Zazwyczaj.W tym roku na lidze jak sie nie myle wykrecil 14 punktow.Widze Hancocka w finale , Chrisa nie bardzo.Wiec wybor jest dziecinnie prosty.
Obejrzyjcie to GP bo oprocz konoracji krola rodzi sie dzis kolejny wielki w przyszlosci zawodnik GP Janusz Kolodziej.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Kolodziej - Crump + Hancock - Harris. @ 2,40. Totomix.
Opisane powyzej.
Bjerre - Lindgren - 1. @ 1,72. Tobet.
Fredka to nie jest milosnik warunkow jakie panuja na torze Polonii i nawet jego wiara w siebie ze chce dzisiaj awansowac do finalu , nie jest w stanie zaciemnic rzeczywistosci.Bjerre jakby oslabl w koncowce sezonu ale chyba bycie 4 zuzlowcem na swiecie to jest jakis zaszczyt i karta przetargowa w rozmowach kontraktowych.Dlatego Ken dzis nie odpusci.Fredka juz nie jedzie o nic.Wlasciwie tylko o prestiz.W Bydgoszczy specjalnie nie blysczal.Dzisiaj to sie nie zmieni.
Holder - Lindgren - 1 @ 1,80. Expekt.
Chrispy miejsce w 8 ma pewne i kursy ustawione sa moim zdaniem bardzo dobrze bo zarowno jeden jak i drugi pojada dzisiaj na totalnym luzie.Bardziej cenie umiejetnosci Holdera ktory ma przede wszystkim o wiele lepsze starty niz chlopak z Orebro i stad kreuje go na delikatnego faworyta w tej parze.
Pedersen - Lindgren - 1 @ 1,35. Bet365
Nicki ten sezon ma bardzo slaby w GP.Ale on tutaj potrafi wygrywac rundy GP co juz udowdnil.Na oslode zwyciezyl w Pardubicach i dzisiaj bedzie bardzo szybki.O wiele szybszy od Lindgrena.Krotko mowiac lokata 35 %.
Tomasz Gollob - over 11.@ 2,50. Bet365
Jak Tomek dzisiaj pojedzie to na pewno bedzie na tyle sprawny zeby dac ludziom show.Ludziom ktorzy przyszli po to aby zobaczyc kogos komu w wiekszosci kibicowali od poczatku jego kariery.Tomek jest niesamowicie ambitny i na pewno pojedzie dzisiaj na maxa mimo tej dolegliwosci ktora mu dokucza.A jak pojedzie na maxa to wygra wszystkie swoje biegi bo nikt tak jak on nie potrafi pokonywac kolejnych okrazen w Bydgoszczy.
Winner Heat 2 - Tomasz Gollob. @ 1,90. Bet365
Rywale Harris , Lindgren i Andersen ? Rozumiem ze to 1,9 to jakis zart ? Ale bardzo mily oby takich wiecej.
Winner Heat 3 - Jarosław Hampel. @ 1,83. Bet365
Pierwsze psychologiczne starce w walce o srebro.Maly wygra start , pierwszy dojedzie do luku i juz nie oddda zwyciestwa do kreski.
Kołodziej - Harris - 1 @ 1,30 + Hancock - Woffinden - 1 @ 1,20
AKO: 1,56.Sportinget.
Czy to wogole wymaga komentarza ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wymaga gdyz w sportingbecie nie mozna laczyc zakladow:D
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Od kiedy ? Jak dotąd wszystkie rundy gp grałem tam w ako . Czyzby postawili sie na ostatnią rundę ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Od kiedy ? Jak dotąd wszystkie rundy gp grałem w ako . Czyzby postawili sie na ostatnią rundę ?  od kiedy pamietam.W sportingbecie nie moglem nigdy laczyc zawdonikow ze soba.WIec to nie pierwszy raz ze nie mozna.WIec green nie wiem w jakim sportingbecie Ty to grales:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gollob win heat 2 @1,90 Crump win heat 7 @2,15
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to Radmanovic masz pecha:) Ja każde GP, łącznie z dzisiejszym AKO grałem na zawodników
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
.Kolodziej v C.Harris Wyżej w klasyfikacji końcowej o J.Kolodziej 1.30
1.30 Wygrana z zakładu 0,00 PLN 1 zak. @ #
* G.Hancock v T.Woffinden Wyżej w klasyfikacji końcowej o G.Hancock 1.20
1.20 Wygrana z zakładu 0,00 PLN
Przepraszamy, na tę dyscyplinę nie można wnosić zakładów kombinacyjnych (12129510)
Ja nie moge teraz i nie moglem caly sezon,widac mam pecha,traktuja mnie indywidualnie skabancy
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Chyba traktują cię indywidualnie. Tak jak mówię cały sezon pykam ako i mam na to skany.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
spoko wierze Green,no ja myslalem ze to tak kazdy ma widze ze nie:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysztof Cegielski wsiadł na motor!! Wielki szacunek. To miał być następca Tomka Golloba!
http://www.youtube.com/watch?v=6BsboHKsttQ&feature=player_embedded#!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Krzysztof Cegielski wsiadł na motor!! Wielki szacunek. To miał być następca Tomka Golloba!
http://www.youtube.com/watch?v=6BsboHKsttQ&feature=player_embedded#! To się wdarzylo kilka dni temu, akurat miałem okazję zobaczyć to na własne oczy. Dla mnie Krzysiek jest prze kozakiem! Wielki szacunek dla tego człowieka. Przy okazji duże słowa uznania również pod adresem Janusza Kołodzieja, super gość. Janusz Kołodziej z dziką kartą 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|