|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemcy musza dzis wygrac i conajmniej 4 pkt wiecej od Kanady zdobyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hiszpania 3-0 coraz bardziej mi chodzi po glowie
rano juz pogralem handi na Kanade, ale coraz wieksze mam watpliwosci do tego typu, choc teraz nieistotne bo i tak nie zmienie tego
Faraony to dla mnie dzisiejszy nr 1 i najpredzej pojda w dublu z Hiszpania 3-0 lub Wenezuela
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie meczem numer 1 jest Wenezuela... a ponadto Kamerun +14,5 pkt...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i bede sie uperial - Niemcy -11,5 pkt... skonczy sie 3-0 i wszystko wroci do normy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos czuje, ze masz Boubson racje ze szwabami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Egipt i Wenezuela taka pewna ? bo bym grubiej przywalil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ta Hiszpania 3-0 ? wiem, ze 3-0 to zawsze sliski temat ale powinno chciec to szybko zalatwic Hiszpanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy mam racje ale wychodzi mi na to ze:
1) Niemcy wczoraj zagraly dobre spotkanie z Polakami, widac ze sa w formie i na Kanadyjczykow powinno to spokojnie wystarczyc... ponadto sparingi ( mimo ze to tylko sparingi) z Brazylia tez daja sygnal ze sa w formie
2) Kanada - Serbia 3:1 - i ja sie pytam co z tego? Serbowie sie wycwanili, wygrali jednego seta ale za to w takim stosunku ze to co najistotniejsze czyli pkt nabili tak ze mozna powiedziec iz lepiej na tym wyjsc nie mogli... bo aby Serbia wypadla dzis do domu to musialaby z Polakami przegrywac wszystkie sety do 10... a tak przegra mecz po wyrownanej walce i jeszcze pewnie im sie uda wyjsc z 3 miejsca...
3) Kanada - wiadomo, amatorzy... wczoraj odniesli historyczny sukces, ale jak nomen omen historia pokazuje, po czyms takim musi przyjsc rozprezenie...
3) wiad
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska,Kuba,Egipt,Wenezuela,Niemcy-1.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Egiptu nie czuje az tak bardzo, moga przegrac i nic im sie nie stanie.... Wenezuela dla mnie pewniejsza... a Hiszpania.. wszystko na to wskazuje i az zal nie sprobowac... ale z drugiej strony wczoraj po 1,8 zagralem Rosje under 135... i po dwoch setach do 12 i do 17 myslalem ze izzi... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
agr1 - w sumie podobne typki  ale jedna mala uwaga - na jakiej podstawie twierdzisz ze Kanadzie wystarcza 2 sety do awansu? liczy sie ratio pkt a nie setowe Slowo daje, ze czytalem i widzialem, ze liczy sie ratio setowe, a nie punktowe. Teraz patrze jeszcze raz i faktycznie punkty sie licza najpierw. Ehh mieszaja i mieszaja, sety powinny byc wazniejsze bo znow bedzie przegrywanie seta na przewagi zeby wygrac nastepnego wieksza iloscia.. Juz nie wspomne o chorych zasadach, ze awansuja 3 zespoly z grupy gdzie 4 druzyny. W takim wypadku typ na Kanade bylby lepszy +11,5pkt, no ale juz pograne i nie ma co mieszac. Dla innych typow to bez znaczenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cholera jakos nie moge sobie wyobrazic, ze Faraony sobie spokojnie podejda do meczu i jak przegraja to przegraja i splynie to po nich, mysle ze zgarna dzis pelna pule i nie beda sie w tancu pier...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co ciekawe moze sie zdarzyc tak ze przy wyniku Niemcy - Kanada 2:1 (21-25,25-23,25-23,22-22) zaden z zespolow nie bedzie chcial wygrac seta 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A ja chyba przywalę na Kanadę, kurs na Niemcy w okolicach 1,2-1,25, pamiętając co wydarzyło się w dwóch pierwszych kolejkach, to jakieś nieporozumienie. Kanada wczoraj zagrała naprawdę rewelacyjnie, to nie jest tak, że Serbom kompletnie nic nie wychodziło (czy jak kto woli nie chciało się) i podarowali rywalom zwycięstwo. Lewis w obronie fantastycznie, wszystko bronił. Środek funkcjonował perfekcyjnie, ze skrzydeł też niezła skuteczność. Wiadomo, że ciężko by drugi raz Kanadyjczykom wyszedł taki mecz, ale trzeba pamiętać, że już z nami mieli przebłyski ciekawej gry.
Niemcy z Serbami w ogóle nie istnieli, a wczoraj z nami stoczyli morderczy pojedynek, który mogą czuć dzisiaj w nogach. Mieli też troszkę mniej czasu na regenerację, co też może mieć jakieś znaczenie.
Osobiście szansę w tym mecz oceniałbym po równo. No może dałbym Niemcom te 60%, bo jednak jest to bardziej doświadczona drużyna. Ale z drugiej strony, kiedy oni ostatnio osiągnęli coś na jakiejś wielkiej imprezie? Lozano też trudno jednoznacznie ocenić, potrafił z nami zdobyć srebro na MŚ, by potem w żenującym stylu odpaść na ME. Dla mnie kurs na Kanadę jak najbardziej value.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja złapałem dwie gorące kursowe ósemki, Chiny i Kamerun. Ci drudzy szybko polecieli. Nie było możliwości na sety, więc liczę na grę live do zabawy. W sumie już mógłbym porobić kontry na śmieszne pieniądze  Polacy startowali z @2.50, ale nie łapałem. Niemcy -1,5 seta chyba peffka dnia. Zaraz zobaczę co tam pisaliście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe skad takie spadki na "naszych"  buki licza na kolejny wałek serbów i oddanie meczu  bo na patrzac na spotkania ser-nie i pol-nie to nasi powinni dostac baciory 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe skad takie spadki na "naszych"  buki licza na kolejny wałek serbów i oddanie meczu  bo na patrzac na spotkania ser-nie i pol-nie to nasi powinni dostac baciory  Nie tyle buki, co ludzie licza na wałki wiec graja Polakow, a co za tym idzie kursy leca w dol  Jesli mialbym cos ruszyc w meczu naszych to tylko i wylacznie po zakonczeniu meczu Niemcy-Kanada. Ps. Czekamy na przemyslenia Korvera, ciekawy jestem co tam pograne, dzis ciekawy wybor.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
no dokładnie tak jak piszecie, po zakonczeniu meczu Niemcy - Serbia na livie trzeba pograć Serbów że po dobrym poczatku ostatecznie przegrają "na własnie życzenie" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe skad takie spadki na "naszych"  buki licza na kolejny wałek serbów i oddanie meczu  bo na patrzac na spotkania ser-nie i pol-nie to nasi powinni dostac baciory  Nie tyle buki, co ludzie licza na wałki wiec graja Polakow, a co za tym idzie kursy leca w dol  Jesli mialbym cos ruszyc w meczu naszych to tylko i wylacznie po zakonczeniu meczu Niemcy-Kanada. Ps. Czekamy na przemyslenia Korvera, ciekawy jestem co tam pograne, dzis ciekawy wybor. wlasnie sęk w tym ze z tego co widze i slysze to graja Serbów
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
dla mnie ewidentnie widac co Serbia ma za plan 
|
|