Stelmach wrazenie na mnie to robi niesamowite, to bedzie turniej moze zdaze uzbierac he
stary, ja zbieram w pudlo na nasze mistrzostwa w 2012, mam zamiar rzucic wszystko i przez miesiac zyc pilka na Katar to by sie przydala jakas wygrana w totka hehe
nasze mistrzostwa juz od dawna poruszane sa w mojej skarbonie heh, ale tu nie chodzi o same mecze, ale zycie tym turniejem bo druga okazja w zyciu sie nie powtorzy
no mi Wroclaw i Gdansk odpada na pewno, wiec kalkulacji nie mam
Katar to magiczne miejsce, tam jest wszystko, kazdy cos znajdzie dla siebie a do tego te stadiony, na pewno specyficzny turniej ale pewnie wtedy to juz dzieci...zona... i bedzie trzeba to rzucic w pizdu na choc 2 tyg
kierwa, Qatar 2022 loll tam po ewentualnych MS stadiony dla wielbadow beda. Poza tym, co tam robic... z dziewczyna/zona nie po calujesz bo prawo zabrania.
fuck! 2012 w Polsce ME a ja ni chuja. Zadnych oszczednosci Ojro
Zakladac,robic plany i oszczedzac to sobie mozecie. He he,komedia - Wy,myslsicie ze ot,tak dostaniecie bilety i sobie wybierzecie czy jedziesz do Poznania czy do Gdanska ? ;D W Niemczech na podrobki,w Klagenfurcie na podrobki , ba,nawet w Machesterze na Anglia - Polska i w Pradze(to to juz bezczelne ksero za zlotowke,podziurawione cyrklem) na podrobki.
w Poznaniu zaufaj mi ma kto zalatwic mi bilet a po drugie ja nie musze byc dokladnie na stadionie, wystarczy mi jeden mecz zaliczony, ale w miastach w ktorych bedzie turniej, O TO W TEJ ZABAWIE CHODZI