Wie ktoś , lub może mógłby się dowiedzieć o ewentualnych kontuzjach i sytuacji w klubie Deutsche Bank Skyliners? Czemu nie gra Pascal Roller? Wiem że zwolnionio trenera Ivana Sunarę i nowy nie został jeszcze wybrany...
Wybiegam już nieco dalej w przyszłość myśląc o meczu Frankfurt - Le Mans... Francuzi chcąc awansować muszą ten mecz wygrać... różnica klas bardzo duża... pierwszy mecz 88-66... Le Mans pokonało w ostatnim meczu w ramach ULEB Dinamo Moskwa... a kurs 1.3 wydaje sie byc wartym gry...
ja w przeciwstwie do brokstara nie lubie Opla bo to taki polski Prokom...ale ja nie o tym...
stawiac na Żabojadów na wyjeździe za 1.3 to istne kamikadze i zde3cydowanie odradzam...
Opel posiadajacy potezne zaplecze finansowe ma dzialaczy nieudacznikow ,ktorzy zatrudniaja rozne gwiazdki dajac im wielkie jak na ich umiejetnosci kontrakty...a ten klub i tak juz w tym sezonie nic nie osiagnie(BAMBRY mistrzem 9/10)
ale przypomina mi sie 1 mecz tych zespo,low i przez jakies 15 min to Niemcy dyktowali warunki na parkiecie...
Moze i Francuzi to wygraja ale pamietaj ,ze Żabojady to nacja bez jaj i potrafia spierdolic sprawe nawet gdy ta wydaje sie tylko formalnoscia...