Mam zamiar wypozyczyc auto na lotnisku w Pyrzowicach. Maja tam jakis staly punkt, czy tylko przyprowadzaja zarezerwowane wczesniej samochody ? W jakim stanie podstawiaja auta ? Bede wdzieczny za opinie.
Juz chyba kiedys pisalem, korzystalem z tej wyporzyczalni dwukrotnie w oddziale we Wroclawiu.
Bylo to w zimie, samochod odebralem czysciutki i pachnacy, bylem bardzo zadowolony.
Dodatkowo co wplywa na plus zarysowali mi samochod w garazu w hotelu w Zakopanym, zglosilem to i nie mialem z tego powodu zadnych nawet najmniejszych problemow, dlatego polecam.
Mam zamiar wypozyczyc auto na lotnisku w Pyrzowicach. Maja tam jakis staly punkt, czy tylko przyprowadzaja zarezerwowane wczesniej samochody ? W jakim stanie podstawiaja auta ? Bede wdzieczny za opinie.
Juz chyba kiedys pisalem, korzystalem z tej wyporzyczalni dwukrotnie w oddziale we Wroclawiu.
Bylo to w zimie, samochod odebralem czysciutki i pachnacy, bylem bardzo zadowolony.
Dodatkowo co wplywa na plus zarysowali mi samochod w garazu w hotelu w Zakopanym, zglosilem to i nie mialem z tego powodu zadnych nawet najmniejszych problemow, dlatego polecam.
Planuje zakupci kablowke i teraz mam pytanie. Co w obencych czasach sie oplaca zakupic? Chodzi mi o to czy wykupic kablowke w UPC, cyfrze +, cyfrowym polsacie itp. Zaznacze ze chcialbym miec kanaly takie jak TVP1 ,polsaty i te tvn-y + oczywiscie sportowe. Najarakcyjnieszy z tgo co zauwazylem jest cyfra + ktora kosztuje ok 100 zl miesiecznie ale ze wszytskimi kanalami canal + ( tylko brak orange sport i HBO - to ejst w jakims mega pakiecie) i tymi podstawowymi. Moze jest ktos tu co kuma w tej branzy i mzoe cos poleciec. Jak narazie korzystalem z UPC kablowki i bylem zadowolony tlko ze nia mialem np. TVP sport ;/
Jaki psuedonim ma taka baba, która robi awantury w jednym z miast - pamiętam filmik na youtube, gdzie akcja działa się na jakimś bazarze? Dodam, że kobieta dużo przeklina
jak sie zaklada monitoring i chce ogladac obraz z kamer dajmy na to 8-10 ale gdzies tam w Polsce to jak to zrobic ? kto mi to zrobi ? jaki koszt ? orientuje sie ktos ?
No właśnie nie Baśka. Tamta jest postrachem - bardzo agresywna, parę miesięcy temu było w dziale Śmieszne o tamtej kobiecie, teraz mi potrzeba znów to obejrzeć pod kątem analizy psychologicznej jednostki
Jaki jest najlepszy serwis do szukania ofert wynajmu mieszkań w Warszawie ? Szukam czegoś po jasnej stronie Wisły, najlepiej blisko do Centrum lub placu Narutowicza :-) Orientuje się może ktoś w średnich cenach ?
hmm niezakładałem nowego tematu, bo kiedyś był podobny. Szukam ciekawej propozycji na prezent dla koleżanki jedenj daliśmy antyramę z naszymi zdjęciami ale teraz jakoś nie mam weny :/ Pomocy!!!!