|
|
veteran
|
|
veteran
na Niemcow i Anglie nie trafimy bedziemy rozstawieni z nimi Szwajcari nie bedzie na euro Jedna z tych drużyna na pewno nie będzie rozstawiona.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Te sqrwys... szkopy będą mocne na Euro. Ale w finale zagrają: Polska i Holandia 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
to miało być do kobaya i jego Choto i Arboleda do kadry z choto moze sie zagalopowalem ale arboleda jest ok, nogi nie cofa, bramki strzela, walczak, lepszy od kazdego testowanego na srodku obrony przez smude ale jest Kolumbijczykiem do cholery To ja już wolę by grał tam nawet Mateusz Kowalski, zresztą Arboleda nie jest żadnym wymiataczem, a na lidze ostatnio zawodził. Kibiców Lecha możesz spytać, komu dziękują za porażkę z Legią i Bełchatowem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamiast Glika Jodłowiec lub Głowacki. Zamiast Peszko, np. Kupisz o ile przez dwa sezony podtrzyma formę z Jagi. W ataku Lewandowski. Gliku zdąży się wyrobić do Euro. Ja Wam mówię, że będzie z niego pożytek. Jestem tego samego zdania. A no i Augustyn wraca do treningów jeszcze 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
eee tam narzekacie... Boruc - Boenisch, Glik, Perquis, Piszczek- Matuszczyk, Murawaski, Kuba, Peszko(Grosicki), Obraniak - i jakiś normalny napastnik i nie będzie źle  W ataku, objawi sie jakiś koleżka i będzie partnerował Frankowskiemu.
|
|
|
|
|
farsa
|
|
farsa
to miało być do kobaya i jego Choto i Arboleda do kadry z choto moze sie zagalopowalem ale arboleda jest ok, nogi nie cofa, bramki strzela, walczak, lepszy od kazdego testowanego na srodku obrony przez smude Nie chciałbym w reprezentacji kolesia, który jeszcze rok wcześniej biegał po meczu z flagą Kolumbii.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a Augustyn to jest przez kibiców Legii znany bardzo dobrze i ma opinię niesamowitego partacza jako obrońca. Nie można patrzeć tylko na przynależność klubową. Fojut też zaliczał występy w Boltonie w Premierhip, a kibice Śląska jakoś go nie cenią za grę.
Jodłowiec też już mógł być w Napoli, ale nie czuł się mocny czy tam go nie puszczone, ale widzę w nim spory potencjał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Augustyn to jest przez kibiców Legii znany bardzo dobrze i ma opinię niesamowitego partacza jako obrońca. Nie można patrzeć tylko na przynależność klubową. Fojut też zaliczał występy w Boltonie w Premierhip, a kibice Śląska jakoś go nie cenią za grę.
Jodłowiec też już mógł być w Napoli, ale nie czuł się mocny czy tam go nie puszczone, ale widzę w nim spory potencjał. Nie patrze na przynależnośc klubową, Augustyn pod koniec sezonu w Catanii wywalczył miejsce pierwszym składzie i grał dobrze. Także opinia kibiców Legii mnie najmniej obchodzi 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
to miało być do kobaya i jego Choto i Arboleda do kadry z choto moze sie zagalopowalem ale arboleda jest ok, nogi nie cofa, bramki strzela, walczak, lepszy od kazdego testowanego na srodku obrony przez smude Nie chciałbym w reprezentacji kolesia, który jeszcze rok wcześniej biegał po meczu z flagą Kolumbii. Podpisuję sie pod tymi słowami rękami. I nogami, też.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mimo wszystko jednemu z Nich właśnie odpowiedziałeś  Nie wiem ile było tych występów, ja go pamiętam głównie z czerwonych kartek we Włoszech. Kokoszka też grywał regularnie w Empoli, po za tym to trochę za mało ogony w Catanii, tylko dlatego, że to liga włoska. dobranoc. rano trzeba wstać, rano to jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi o to, że gdyby nie kontuzja, to teraz byłby podstawowym zawodnikiem Catanii. Przed złapaniem kontuzji grał mecze po 90 minut i powtarzam spisywał się dobrze.
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
to miało być do kobaya i jego Choto i Arboleda do kadry z choto moze sie zagalopowalem ale arboleda jest ok, nogi nie cofa, bramki strzela, walczak, lepszy od kazdego testowanego na srodku obrony przez smude Nie chciałbym w reprezentacji kolesia, który jeszcze rok wcześniej biegał po meczu z flagą Kolumbii. Podpisuję sie pod tymi słowami rękami. I nogami, też. zenada
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Każdy ma swoje zdanie, Radek. Założenie koszulki Reprezentacji jakielgokolwiek kraju, nie wiąże sie z promocją swojej osoby, jak wielu obcokrajowców, myśli. Ja i zapewne Ty też, i wielu innych, myśli o białym orłem na piersi, jako o czymś wyjątkowym, wręcz magicznym. Ja mógłbym grać dla Polski za darmo. W obojętnie jakiej dyscyplinie. Sam dres i zacisnięte kciuki, Polaków przed tv, byłyby odpowiednią nagrodą. Z całym szacunkiem, ale taki Arboleda nie czuje żadnej magii w "orzełku".
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dobrej nocy 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
 Smuda ogladalem mecz z nadzieja ze obejrze Bonina, a tu dupaaa... a w cale nie wydaje mi sie ze gralby gorzej niz reszta na boisku. Grzesiu, nakurrr w niedziele i za 2 tygodnie z Lechem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy ma swoje zdanie, Radek. Założenie koszulki Reprezentacji jakielgokolwiek kraju, nie wiąże sie z promocją swojej osoby, jak wielu obcokrajowców, myśli. Ja i zapewne Ty też, i wielu innych, myśli o białym orłem na piersi, jako o czymś wyjątkowym, wręcz magicznym. Ja mógłbym grać dla Polski za darmo. W obojętnie jakiej dyscyplinie. Sam dres i zacisnięte kciuki, Polaków przed tv, byłyby odpowiednią nagrodą. Z całym szacunkiem, ale taki Arboleda nie czuje żadnej magii w "orzełku". mudzyn czuje jak wchodzi z zlotowlosa polke...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Farsa po 1.35 w weekend z Valencia= smiech na sali !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|