|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak craax, bo tylko dzieki Tobie wszyscy to grali  ja umiescilem ten typ za dosc spora stawke w dziale hokej norweski, wiec o tym pisze - sporo prywatnych wiadomosci dostaje po meczach, ktore w tamtym temacie podaje o co Ci chodzi o wielki maziku ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Spoko, wiem że pisałeś o tym oczywistym meczu. Chodzi mi o to, że sprawiasz wrażenie jakby ludzie na necie grali tylko to co napiszesz. Świat jest wielki, nie ma czegoś takiego jak jedynie słuszne craaxowe typy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spoko, wiem że pisałeś o tym oczywistym meczu. Chodzi mi o to, że sprawiasz wrażenie jakby ludzie na necie grali tylko to co napiszesz. Świat jest wielki, nie ma czegoś takiego jak jedynie słuszne craaxowe typy  milo to slyszec, ale widzialem ze przy 2-0 juz sie smiales, ze to masowka, fajnie, ze tak latwy to mecz byl dla Ciebie  czlowieku o CH... CI CHODZI ? wiem, ze sporo osob te typy gra bo jak wspomnialem sporo privow dostaje po meczach i nie chce mi sie kolejny raz czytac rozzalonych oszolomow, gdy typ nie jest trafny, ROZUMIESZ ? na nastepny raz czekam az cos napiszesz przed meczem przy KOLEJNYCH OCZYWISTYCH MECZACH, ok ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Craax ale czemu się tak denerwujesz, napisałem coś przeciwko Tobie co miałoby Cię obrazić? Właśnie tym bardziej wiedząc, że to oczywisty mecz, bo grało go pół świata (dlatego nazwałem go masówką) powinieneś zachować garstkę pokory. Kurde taki duży chłopak, a dalej myśli że jak napisze jakąś analize to znaczy że odkrył dany mecz. Chwała Ci za to że piszesz i podajesz typy, tego nie neguję, jedynie brak pokory  A typów nie podaje, nie mam tego w zwyczaju. Pozdrawiam Cię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znow nie rozumiesz, PO WTOPIE STAVANGER dostalbym znow kilka prywatnych wiadomosci "o ty taki i owaki" i o ten rodzaj linczu mi chodzilo, ZROZUMIESZ CZY NIE ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax znasz Goldmana z Krakowa?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Spoko, nie krzycz. No to już pretensje do tych idiotów, nie do mnie  swoją drogą sam się na to godzisz, bo i pewnie dostajesz też podziękowania, sława kosztuje  Twój wybór, więc nie miej pretensji o rychły lincz w przypadku nietrafionego typu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mazik jaki Ty powazny gosc jestes, niesamowite, kazde slowo brane w 100% na powaznie zdarza sie zdarza, ale oszolomow jest coraz mniej a gdyby nikt nic nie pisal to TO FORUM MOGLOBY PRZESTAC ISTNIEC, ale wiem, lepiej tylko korzystac Finanz nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem ze znasz bo koles tez glownie w tenisie i hokeju siedzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poważny niepoważny, czy to istotne? To Ty się pienisz a nie ja  Pisałem już, chwała Ci za to, że Ci się chce pisać, nie wszyscy mają na to czas i ochotę, mimo, że grają podobne mecze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 tavanger  i podziekował na dzisiaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem ze znasz bo koles tez glownie w tenisie i hokeju siedzi  ja nie mam takich znajomych w Krakowie, tutaj tylko tego typu hehe  a ja w tenisie cienki jestem, lubie poogladac, moze kiedys sie bede znal porzadnie na tym  ale na weekend to Pasy w pilke polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 tavanger  i podziekował na dzisiaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem ze znasz bo koles tez glownie w tenisie i hokeju siedzi  ja nie mam takich znajomych w Krakowie, tutaj tylko tego typu hehe  a ja w tenisie cienki jestem, lubie poogladac, moze kiedys sie bede znal porzadnie na tym  ale na weekend to Pasy w pilke polecam  Craxx to jakiś syndrom Ojro ? na pełnej kur...? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STAVANGER  szkoda ze nie byles jak bylo Asker 2-0, zesmmy tu srali pod siebieee 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe, oby nie  Ojro sam wie jak jest 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
o co ja widze jednak Brynas dalej gra radosny ofens;( A ty craax nie przejmuj sie zawsze znajda sie niezadowoleni,wiem cos o tym sam polecalem znajomym dzis ostatecznie Brynas under. a sam gralem tez 2dnb i widz teraz HV mi tylko wyrowna straty..coz tak jest czasami cala kolejka do dupy' panowie
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ale na weekend to Pasy w pilke polecam  ja polecam Ruch 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale na weekend to Pasy w pilke polecam  ja polecam Ruch   a dlaczego  ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no to jeszcze dołóżcie Wisle w koncu moze wygraja laskawie 
|
|