|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie dla tego Delgado ciekawy typek  Witaj craax , jak tam leci ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
.....moja teoria spiskowa ..... gospodarze , organizatorzy chelka w Paragwaju motywują finansowo innych zawodnikow,by w turnieju zwyciezyl ich pupil Delgado....nie oszukujmy sie , formą to on ostatnio nie błyszczal...... mowiles cos o tej teorii przed turniejem? 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
debel cerretani/skoch fajnie wygląda, żeby gremlin z pałem zagrali w finale czelka, niemożliwe, doświadczenie i ogranie deblowe zwycięzy, a kurs 1,71 fajniutki [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakieś pancerne te pedały 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
debel cerretani/skoch fajnie wygląda, żeby gremlin z pałem zagrali w finale czelka, niemożliwe, doświadczenie i ogranie deblowe zwycięzy, a kurs 1,71 fajniutki .... troszke sie obawiam...Niemcy pykneli Butoraca/Mankada-dobrych deblistow.... może byc super Tie... czyli loteria......
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Peer *5:4 w drugim oddała gema później w tie *5:4 i oddała seta 5:7, a teraz oddaje mecz 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
.....moja teoria spiskowa ..... gospodarze , organizatorzy chelka w Paragwaju motywują finansowo innych zawodnikow,by w turnieju zwyciezyl ich pupil Delgado....nie oszukujmy sie , formą to on ostatnio nie błyszczal...... ... powodzenia .... widziales te dziwne dla mnie statystyki - Delgado 6 df - Riba 12 asow..?....itp...przy tych statach -dlaczego Riba nie wygral tego meczu ??... Puknij Ty się wreszcie w łepetynę 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
to wie ktos jak z tymi stsami jest?bo mi kupon zamyka muller i czy dzis wyplaca mi wygrana w razie czego czy trzeba czekac do jutra...a kac jest morda suszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie dla tego Delgado ciekawy typek  Witaj craax , jak tam leci ?  siema grajus, cos Cie nie widac za czesto  wporzadku, hokej idzie elegancko  a i od dna tabeli sie odbilismy juz z jakimis punkcikami wiec byle do przodu  a i LINZ WTA twardo ogladam i zajebiscie idzie hehe, wczoraj Patty, dzisiaj Patty a Ty jak tam ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
.....moja teoria spiskowa ..... gospodarze , organizatorzy chelka w Paragwaju motywują finansowo innych zawodnikow,by w turnieju zwyciezyl ich pupil Delgado....nie oszukujmy sie , formą to on ostatnio nie błyszczal...... ... powodzenia .... widziales te dziwne dla mnie statystyki - Delgado 6 df - Riba 12 asow..?....itp...przy tych statach -dlaczego Riba nie wygral tego meczu ??... Puknij Ty się wreszcie w łepetynę  hehe jak tam włodar, nowy stadion juz zwiedziles ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie dla tego Delgado ciekawy typek  Witaj craax , jak tam leci ?  siema grajus, cos Cie nie widac za czesto  wporzadku, hokej idzie elegancko  a i od dna tabeli sie odbilismy juz z jakimis punkcikami wiec byle do przodu  a i LINZ WTA twardo ogladam i zajebiscie idzie hehe, wczoraj Patty, dzisiaj Patty a Ty jak tam ? No to elegancko jak golisz buki , tak dalej  A no mnie nie widać bo delegacja w Chojnicach i zjazd tylko na weekendy ( ale cieszę się bo przynajmniej nie gram za dużo) U nas dziś Elana-Zawisza więc małe burdy gwarantowane 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Ano pewnie  to prawda, z zewnątrz wygląda jak market, ale "wnętrzem" jestem zachwycony Idziesz jutro?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz sie goli, raz sie jest golonym heh ale nie narzekam  widzialem widzialem, nizsze ligi zachowaly jeszcze swoj klimat i zawsze jakas rozrywka jest jak pilkarze prezentuja poziom podworkowy
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Peer oddaje gema z 30:0 ja jebie... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pieknie date krumm walka do końca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee tam jak market, jest pieknie wykonczony, a ze mamy miec kase z powierzchni handlowych to musi miec prezencje, w nocy robi mega wrazenie jak jest wszystko oswietlone, nawet trawniki podswietlone  tak tak, jutro po kolejne 3 pkt 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
.....moja teoria spiskowa ..... gospodarze , organizatorzy chelka w Paragwaju motywują finansowo innych zawodnikow,by w turnieju zwyciezyl ich pupil Delgado....nie oszukujmy sie , formą to on ostatnio nie błyszczal...... ... powodzenia .... widziales te dziwne dla mnie statystyki - Delgado 6 df - Riba 12 asow..?....itp...przy tych statach -dlaczego Riba nie wygral tego meczu ??... Puknij Ty się wreszcie w łepetynę  .... ooooo..... czyzby wielki pan profesor znafca , chcialby strzelic jakis wyklad o wyższosci gry forhendem nad beckhendem.... /???....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ano pewnie  to prawda, z zewnątrz wygląda jak market, ale "wnętrzem" jestem zachwycony Idziesz jutro? jaki market , porządna moderna jak na Kraków przystało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz sie goli, raz sie jest golonym heh ale nie narzekam  widzialem widzialem, nizsze ligi zachowaly jeszcze swoj klimat i zawsze jakas rozrywka jest jak pilkarze prezentuja poziom podworkowy Zawisza znowu porządzi i tyle będzie w temacie  A potem napinka pójdzie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|