|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dodzwonić sie do business lease żeby przysłali mi opony zimowe do służbowego auta  już 3 dni nikt telefonów tam nie odbiera, dziś w kooncu odebrała jakaś młoda panna.... i mówi.. wie pan wszystkie linie są obecnie zajęte, ale niech pan zostawi numer telefonu to niezwłocznie oddzwonimy za kilkanaście minut  bylo kolo 10.00 dzis, to se poczekałem  jutro kolejny dzien prob z dodzwonieniem  barany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ROBERT 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ROBERT  Rzucił Cię ?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
ROBERT  Rzucił Cię ? żeby tylko  dostał wp.ierdol 6-0 6-4 i okradł wojbesta z kasy  ps. zacytuje klasyka : " miał slabszy dzień " 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzeczywiscie zenada ten Robert 6-0 6-4 z jakims unnamem lol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ROBERT  Rzucił Cię ? żeby tylko  dostał wp.ierdol 6-0 6-4 i okradł wojbesta z kasy  ps. zacytuje klasyka : " miał slabszy dzień "  jakby rzucił to pół biedy kończył AKO 16 i się posrał  bleeeeeeee
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Zwolnili mnie dzisiaj z pracy. A wqrwia mnie to, że w tym co robiłem, byłem lepszy od kilkunastu miejscowych gamoni, ale z racji tego, że zacząłem 7 miesięcy temu, byłem w "10" do "odstrzału". Ch... im w przerębel!!!! Palantów, którzy robią od 3 lat a gówno umieją nie ruszą  Dzisiaj piję a od poniedziałku szukam intensywnie pracy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos co sie nazywa  "straz miejska" zenada heh
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Zwolnili mnie dzisiaj z pracy. A wqrwia mnie to, że w tym co robiłem, byłem lepszy od kilkunastu miejscowych gamoni, ale z racji tego, że zacząłem 7 miesięcy temu, byłem w "10" do "odstrzału". Ch... im w przerębel!!!! Palantów, którzy robią od 3 lat a gówno umieją nie ruszą  Dzisiaj piję a od poniedziałku szukam intensywnie pracy  nie przejmuj się u mnie akurat nie zwalniają ludzi jedynie co mogą z nimi zrobić to na inne działy na okres quiet przenieść a ''busy'' zaczyna się dopiero teraz od 5 do 13 w następny tydzień zaczynam pracę a reszta od 6 do 14 z dniówki a może byś podjechał do tej szitowskiej agencji z Crewe : Advance i tam zarejestrował się . niedaleka chyba droga tylko transport załatw sobie do pracy bo '' rzeźbią''' za dojazd do pracy.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
cos co sie nazywa  "straz miejska" zenada heh Mandacik? 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Zwolnili mnie dzisiaj z pracy. A wqrwia mnie to, że w tym co robiłem, byłem lepszy od kilkunastu miejscowych gamoni, ale z racji tego, że zacząłem 7 miesięcy temu, byłem w "10" do "odstrzału". Ch... im w przerębel!!!! Palantów, którzy robią od 3 lat a gówno umieją nie ruszą  Dzisiaj piję a od poniedziałku szukam intensywnie pracy  nie przejmuj się u mnie akurat nie zwalniają ludzi jedynie co mogą z nimi zrobić to na inne działy na okres quiet przenieść a ''busy'' zaczyna się dopiero teraz od 5 do 13 w następny tydzień zaczynam pracę a reszta od 6 do 14 z dniówki a może byś podjechał do tej szitowskiej agencji z Crewe : Advance i tam zarejestrował się . niedaleka chyba droga tylko transport załatw sobie do pracy bo '' rzeźbią''' za dojazd do pracy. Dzięki, Bezdomny  Pomyślę i nad tym... Ciężko u nas w mieście... Zobaczę, co będą mieli do zaproponowania. Chyba lepiej za miedzą... W angielskim Chester, o wiele więcej roboty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos co sie nazywa  "straz miejska" zenada heh Mandacik?  jasne co od niech innego by moglo byc od tych sku...  najpierw spisanie a pozniej po miesiacu wezwanie do zaplaty 300zl kosztow sadowych k.. niby za sporzywanie alko w miejscu publicznym heh
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
no to nie rozumiem czemu jesteś zdziwiony jak wiesz za co? trzeba sie lepiej maskować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To że podaje typ na forum wszystko pięknie kurs 1,6 powinno być gładko sam go gram no okazuje się mega naprawdę mega niespodzianka i są plecy
Ta sama sytuacja 2 tyg. później ten sam kurs praktyczne to samo prawdopodobieństwo, ale dopuszczam nie podaj typu na forum nie gram i jaki wynik 1-5!!!!! IZI
i jak tu się wkurzać
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
kupon 'prawie' wejdzie, prawie bo uwali mi zaklad z 1,07  czlowiek tyle lat gra, a tu takie gowno... glupote poteguje fakt iz zdarzenie to, to tylko na podbicie kursu, bo na tym sporcie kompletnie sie nie znam. Ojro ciulu jebany 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sąsiedzi rapapa z góry  na mysli jedno że jak spotkam siórów, to będzie w pierdol. Grajki jebane play money z wp.pl
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
ten pan : W Collum zapomniał o jednej kartce i mój over 6.5 poszedł 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
|
|
|
|
|
|
|
22-18 po 1 kwarcie było wg live ACB w meczu Tau .......i ku.rwa jakimś cudem zmienili potem na 19-18  co za ku.rwy gupie 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
We wtorek / środę wybieram się do szpitala na badania. Problemy wewnętrzne. 2razy w życiu miałem gastroskopie - rurka przez usta do żołądka połykana (za 2razem ledwo przeszedłem, że aż krew z ust poszła, a byłem na ostre zapalenie żołądka i jakbym się nie zjawił bo wstępnie myślałem że dam radę w domu to bym raczej nie przeżył), a jak pomyśle że jeszcze będzie gorzej / gorsze badania mnie czekają to normalnie załamka  No ale mam takie objawy, że trzeba się zbadać, bo może nawet się skończyć na najgorszym i nie ma co czekać. Aż pomyślę, że 6raz w ciągu 2lat będę leżał w szpitalu to mnie chuj strzela. Normalnie ostatnie 2lata to najgorszy okres w życiu jak nie wypadki samochodowe które co prawda fartownie przeżyłem to zatrucia czy złamania (i to wszystko wydarzenia na które nie miałem właściwie wpływu), to jeszcze nerwice na dodatek dostane w końcu albo już mam. Jeszcze przez to może wszystko najgorszy okres w karierze obstawiania zaliczyłem od września i teraz gram sporadycznie za mniej. Nawał spraw mam do załatwienia ale się nie chcę. Oby wszystko w końcu na dobre wyszło..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|