|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Warszawa ogarniac dupy i walka 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
siadło pięknie Fart @2.15  izi
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Zaksa +1,5  Polibuda nie wiem jak, ale po win 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a pisalem o czestochowie dzisiaj na quasi to niektorzy mnie wysmiali  wyśmiali ? Ja zapytałem tylko dlaczego i nie było odpowiedzi. powiedz mi lepiej czy Legia ogra Jage 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Mamy szacunek do rywala, ale jedziemy tam wygrać - deklaruje Mariusz Sordyl. - Nie wyobrażam sobie, że w tym meczu stracimy punkty. Nie ma przeproś. Będziemy walczyć o zwycięstwo i to zwycięstwo przywieziemy do Olsztyna - zapowiada szkoleniowiec Indykpolu AZS UWM Olsztyn, który do meczu nastawiony jest bojowo." Sordyl oddawaj kasę! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale w sumie Olsztyn slabo gra na wyjazdach...a Kielce widac u siebie tylko beda zdobywac punkty
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
naprawde nie wiem jak mogliscie grac przeciwko fartowi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
naprawde fajny mecz w Belchatowie  grac nie gralem ale kibicuje ZAKSIE, moze czas na zmiane prymatu w lidze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie ze czytslrm te typy na polska siate i takie "fajne" kursy"  nic nie wchodzi kazdy typ na odwrot na olsztyn wpierd....ol dziekuej dobranoc buki znowu madrzejsze od nas  Zaksa wciaz w grze, Resovia dopiero sie zacznie. Co nie zmienia faktu, ze nie mielismy racji z Olsztynem i Delecta. Ale nikt tu wrozka nie jest. A piszac takie posty bedziecie mieli coraz mnie analiz, a nawet nikomu sie nie bedzie chcialo napisac przed meczem co gra. Bo po co? Nie dosc, ze ktos podaje typ nic nie majac w zamian to jeszcze jak nie wejdzie to jeszcze cie zwyzywaja.. A potem zdziwenie, ze nikt nie pisze w dziale heh.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ja Delecte trafailem, wypraszam sobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie ze czytslrm te typy na polska siate i takie "fajne" kursy"  nic nie wchodzi kazdy typ na odwrot na olsztyn wpierd....ol dziekuej dobranoc buki znowu madrzejsze od nas  Zaksa wciaz w grze, Resovia dopiero sie zacznie. Co nie zmienia faktu, ze nie mielismy racji z Olsztynem i Delecta. Ale nikt tu wrozka nie jest. A piszac takie posty bedziecie mieli coraz mnie analiz, a nawet nikomu sie nie bedzie chcialo napisac przed meczem co gra. Bo po co? Nie dosc, ze ktos podaje typ nic nie majac w zamian to jeszcze jak nie wejdzie to jeszcze cie zwyzywaja.. A potem zdziwenie, ze nikt nie pisze w dziale heh. poza tym kursy w Unibecie na Delecte i Olsztyn byly 1.72 wiec jak kursy wskazywaly to wyrownane mecze...zreszta ciezko bylo ta kolejke typowac
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a pisalem o czestochowie dzisiaj na quasi to niektorzy mnie wysmiali  wyśmiali ? Ja zapytałem tylko dlaczego i nie było odpowiedzi. powiedz mi lepiej czy Legia ogra Jage  Wojtas, powinno być do przodu  Jaga tak od 4 kolejek gra średnio. Radovic w środku pomocy nas poprowadzi do zwycięstwa. W opcji DNB warto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba ksiegowac zakse...
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
moje 3-1 Skra juz nie wejdzie, wiec Mosto po mecz, detronizowac Skre 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Fart Kielce był wg mnie 100% typem, nie powiem ze zagralem grubo, oni nie maja moze gwiazd ale paczke maja zgrana, wiadomo nie dostaja do piet tym wyzszym, ale gre maja poukladana.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a pisalem o czestochowie dzisiaj na quasi to niektorzy mnie wysmiali  wyśmiali ? Ja zapytałem tylko dlaczego i nie było odpowiedzi. powiedz mi lepiej czy Legia ogra Jage  Wojtas, powinno być do przodu  Jaga tak od 4 kolejek gra średnio. Radovic w środku pomocy nas poprowadzi do zwycięstwa. W opcji DNB warto  mam nadzieje  jako ciekawostke dodam, ze moj kolega z Wielunia jedzie na ten mecz, a zawsze jak on jedzie to Legia wygrywa, w tym roku był z Lechem i Cracovia 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Fart Kielce był wg mnie 100% typem, nie powiem ze zagralem grubo, oni nie maja moze gwiazd ale paczke maja zgrana, wiadomo nie dostaja do piet tym wyzszym, ale gre maja poukladana. dziekujemy za ta analize, spozniles sie jakies 2 godziny, pozdro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fart Kielce był wg mnie 100% typem, nie powiem ze zagralem grubo, oni nie maja moze gwiazd ale paczke maja zgrana, wiadomo nie dostaja do piet tym wyzszym, ale gre maja poukladana. Pomeczowi napinacze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fart Kielce był wg mnie 100% typem, nie powiem ze zagralem grubo, oni nie maja moze gwiazd ale paczke maja zgrana, wiadomo nie dostaja do piet tym wyzszym, ale gre maja poukladana. ostro pojechales  przez tyle lat w bukmacherce nie znalazlem jeszcze ani jednego takiego 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jeszcze jedno mnie rozsmieszyło: oni nie maja moze gwiazd ale paczke maja zgrana, wiadomo nie dostaja do piet tym wyzszym, ale gre maja poukladana. pierwszy sezon razem, na pewno są super zgrani 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|