|
|
too much love will kill you 
|
|
Expekt_Expert czy jest brana pod uwage taka opcja by tak jak np na bet365 łączyc ze soba zdarzenia grane live ? podbijam... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
łączenie zdarzeń na live? u nich to może za 10 lat... zbyt wiele wymagasz od kogoś kto na mecz kosza oferuje najczęściej 4 zdarzenia: 12, zwycięzca kwarty, kto ostatni w kwarcie i w meczu zdobędzie punkty w tym samym czasie konkurencja oferuje po kilkadziesiąt zdarzeń i to nie tak debilnych jak "kto ostatni..."
śmiech na sali
|
|
|
|
|
|
|
chyba nie ma juz w tym temacie z kim rozmawiac...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Luc, z tego co wiem, podobno mieli czynic starania, aby cos takiego sie pojawilo (info z tradingu od supportu) niemniej jak na razie cisza.. Moze kiedys sie pojawia... Awax76, wiesz co? Mysle, ze wazniejsze jest trafne typowanie, niz szeroka oferta..  Niemniej racja po Twojej stronie jest...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
takie pytanie, przy wyplacaniu na konto oplata wynosila 0.00, wyplacilem 1200zl, na koncie znalazlo sie 1100. czym to jest spowodowane?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jesli wyplacales na konto bankowe w Polsce nie powinno byc zadnej prowizji, bo Expekt ma konto bankowe w Polsce. Moja sugestia, wejdz na Live Czat, podaj im login, czy numer Klienta i popros o wyjasnienie.. Byc moze Ty cos skopales w zleceniu..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Serio Expekt poprawia swoją stronę (co wiąże się z jej niedostepnością) w niedzielę o godzinie 14?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problemy ze strona to oni od zawsze maja , az dziwne ze nie potrafia tego ogarnac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten buk sie staje juz zenujacy , znow awaria strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolega chcial zalozyc konto u nich ale pojawil sie komunikat ze podal dane na ktore juz bylo zalozone konto a jest pewny ze niczego tam nie mial (jedyne jakie mial to gamebookers a byl dobry kurs na finski hokej on nie szaleje ze stawkami i czestotliwooscia grania jeden buk mu wystarczal) Co ma robic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolega chcial zalozyc konto u nich ale pojawil sie komunikat ze podal dane na ktore juz bylo zalozone konto a jest pewny ze niczego tam nie mial (jedyne jakie mial to gamebookers a byl dobry kurs na finski hokej on nie szaleje ze stawkami i czestotliwooscia grania jeden buk mu wystarczal) Co ma robic? olac ta smieszna firme i zalozyc konto u konkurencji, ktorej nie brakuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten buk sie staje juz zenujacy , znow awaria strony  Zgadza się. Dziś też już 3 razy próbowałem coś obstawić i raz prawie mi się udało  przy naciśnięciu złóż zakład znowu logout. Chyba pozostaje ciągłe wysyłanie emaila z kodem źródłowym strony (jak zalecił Expekt_expekt) zaraz po wylogowaniu. Ale co to da programistom to nie wiem. Tylko czy mnie nie zbanują jak wyślę im te wszystkie kody źródłowe po każdym wylogowaniu?
|
|
|
|
|
|
|
ja przenosze srodki do bet365, gram glownie live i łaczenie zakładów u mnie zadecydowało, nie mam milionow na gre ale zawsze pare złotych straca. a strona faktycznie czesto niedostepna albo wylogowuje jak nie trzeba...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Teraz ja mam klopot. Zalogowuje sie, przegladam oferte - doslownie do minuty czasu - probuje wybrac zdarzenie i ... otwiera sie strona do logowania.
Po kilku takich razach, usunalem historie przegladania i pojawil sie blad: error 404 http .. cos tam...
Cookie i Temp filesy usuniete... Jeszcze troche poczekam, a w razie co poprosze o pomoc na Live Czacie. Ne trzeba byc zalogowanym by z niego skorzystac.
Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@piko198 usuwanie różnych rzeczy z przeglądarek nic nie da. Jedyne co możesz to pisać emaile za każdym razem kiedy Cię wyloguje. Oczywiście w załączniku podaj kod źródłowy strony zaraz po wylogowaniu.
Pewnie wiesz jak to się robi ale jakby nie to np. w firefox (plik->zapisz stronę jako) i później ten plik wysyłasz.
Ja na 90% wiem gdzie leży przyczyna i oczywiście już ze 2 miesiące temu informowałem w emailu, że błąd jest związany z jakąś funkcją ajax dodaną do logowania. Bo błędy wylogowania właśnie wtedy zaczęły się pojawiać.
Oczywiście z każdym mejlem dostawałem informacje że "dział techniczny ...."
Jak Luc prawie cały kapitał przeniosłem do bet365 i jest spokój.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
El Darro, dzieki za info. Na chwile obecna jest ok, natomiast nic o "ajaxie" nie wiem, gdyz nigdy nie widzialem tej funkcji.
Ja poki co nie interweniowalem. Natomiast jesli dzial techniczny cos tam cos tam, to chyba musieli wiedziec o problemie...
Szczerze tez myslalem zeby sie przeniesc do innego buka...tylko chyba jakos polubilem ta strone, no i kursy na interesujace mnie zdarzenia sa ok..
Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Exp mi dzialal dobrze, ale teraz mam ten sam problem co wy. Czasami sie uda zalogowac, ale po kliknieciu na wplata/wyplata, na zywo czy cokolwiek innego wylogowuje mnie.
Co za firma, zeby miec od dawna zgloszenia od roznych osob i nic z tym nie zrobic...
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Zlecilem wyplate 24grudnia ok.23 . dostalem na maila potwierdzenie , ze wyplata wyszla od nich 26. Dzisiaj sie kontaktowalem z ich ludzmi na live czacie i gosc potwierdzil to wyjscie srodkow od nich. Jednak w mbanku do dzisiaj pieniedzy brak. Cyli zaraz minal 4dni a tutaj cisza, a zawsze na drugi dzien po wyplacie hajs byna koncie bankowym. Rozumiem, ze okres swiateczno-noworoczny ale gosc w expekcie powiedzial ze po zatwierdzeniu 24h i wszystko zaksiegowane. (w Tobecie wszystko funkcjonuje bez zarzutu w tym okresie). mialktos podobna sytuacje z nimi? nie wiem czy to jakis przestuj w mbanku (choc inne przelewy dochodza)?dziwne. Poczekać jeszcze czy isc z tym potwierdzeniem z expektu(CZY TO W OGOLE JEST POTRZEBNE, bo podobno oni te numery wyplat do bankow w jakich paczkach przesylaja ??) i historia rachunku mbanku w celu wyjasnienia?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Cześć
Mam podobną sytuację, wypłata zlecona 25 grudnia, potwierdzona mailowo 26.12 koło godziny 12:00. Dzisiaj mamy środę, a środków na koncie brak... wczoraj pytałem na support i wypłata od nich wyszła i kazano uzbroić mi się w cierpliwość i ponoć trwa to od 2-5 dni roboczych. Dawno nie grałem na Expekt dlatego trochę się już denerwowałem, ale widzę że nie tylko u mnie są aż takie opóźnienia. Kiedyś wypłata była na drugi dzień, a teraz.... mam nadzieję, że jutro najpóźniej przelew dojdzie. Dam znać jeśli tak się stanie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie i panie. Jest regułą ,że w okresie świąteczno - noworocznym pociągi notorycznie się spóźniają i nie docierają do stacji docelowej na czas.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|