|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no proszę wszyscy jak wchodzą dupę wałkowki  Jun napinacz widać jesteś hahahaha spodobało mi sie to stwierdzenie a Ty je napisales ? bo nawet nie wiem, ale pewnie tak - skoro masz ciagle jakies obiekcje  Jun nie przejmuj sie mlody jak zawsze slepo zapatrzony w swoich idoli- Berdys, Radwanska ...
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
teraz czas na czeskiego robaka 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja je napisałem, ale to nie ja je wymyśliłem. Tylko jak był jeszcze goatem.
Kończe dyskusje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Brawo Denko aka Norek  Berdzych i jego przepalone zwoje mozgowe  bardziej pasuje "Tomuś co się stało, co się co się co się stałooooooo ?"  tylko jak podmienic tekst "łazienka jest zamknieta"  Mozesz nie wierzyc, ale od razu tak pomyslalem i chcialem to napisac ostatecznie zmienilem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o nieeeeee dzownica dzis ma powtorzyc wynik z Basel
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
spoko, jestem wyluzowany  takie prowokacje nie robia na mnie najmniejszego wrazenia 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Lukas Lacko SEEEEEEEEEEEEET[ Linked Image] jeszcze jeden !!! 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
to nie są prowokacje tylko stwierdzenie faktu. Napinasz się ty, szydząc z Tomka, bo przegrał.
Drizzd ty to obrażasz każdego kto przegrywa, zerknij na swoje posty, pas
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
to nie są prowokacje tylko stwierdzenie faktu. Napinasz się ty, szydząc z Tomka, bo przegrał.
Drizzd ty to obrażasz każdego kto przegrywa, zerknij na swoje posty, pas a ktory tenisista nie byla na qc obrazony, przegralby norek napisalby ktos ze sprzdal i tak w kolko  chillout mlody 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
to nie są prowokacje tylko stwierdzenie faktu. Napinasz się ty, szydząc z Tomka, bo przegrał. Jak Berdych jest Czeskim Federerem, to Denko jest Rosyjskim Nadalem  a ty kim ?  a co to za durne pytanie ? chcesz usłyszeć odpowiedź nikim ? dla Ciebie mogę nim być, easy jak Ci to humor poprawi juz sobie odpusc, sam zaczynasz przypierdalanki jakeis chore w dupie mam kto wygral, kto przegral to jest sport, teraz sobie wygrał Denko, za miesiac, dwa, czterdziesci wygra Tomaszek cisnieniujesz sie cholernie zagrałem sobie Denke przed meczem i sie ciesze koniec OT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ram R. 7-6 7-6  izunia:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stepanek! a ja znikam 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
aha i oficjalnie przepraszam Tomasza Berdycha że szydziłem z niego.  wyraziłem skruchę, liczę na sprawiedliwą i łagodną karę. ps. to jak z tą łazienką ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślałem, że takie forum służy do pomagania sobie i rozkminiania nad dobrymi typami a nie każdy napierdala na drugiego 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Myślałem, że takie forum służy do pomagania sobie i rozkminiania nad dobrymi typami a nie każdy napierdala na drugiego  wszyscy wkur.wieni czekali na "Na wspólnej" juz sie zaczelo, bedzie spokojniej  Borys zapłaci jej te 150 k ? debil... 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Myślałem, że takie forum służy do pomagania sobie i rozkminiania nad dobrymi typami a nie każdy napierdala na drugiego  Musisz być przygotowany na to, że jeśli napiszesz coś przeciwko drużynom lub zawodnikom którym kibicuje "gniewny" z miejsca stajesz się napinaczem i prowokatorem oraz kibicem Barsy  jednocześnie też głosowałeś na Peło i napewno piłeś z Conradem lub jesteś jego tajnym agentem 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Myślałem, że takie forum służy do pomagania sobie i rozkminiania nad dobrymi typami a nie każdy napierdala na drugiego  Musisz być przygotowany na to, że jeśli napiszesz coś przeciwko drużynom lub zawodnikom którym kibicuje "gniewny" z miejsca stajesz się napinaczem i prowokatorem oraz kibicem Barsy  jednocześnie też głosowałeś na Peło i napewno piłeś z Conradem lub jesteś jego tajnym agentem  do tego wspolpracujesz z Denko, siedzac na trybunach z laptopem i obstawiajac za niego złoooooooooooo
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
przyjemnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślałem, że takie forum służy do pomagania sobie i rozkminiania nad dobrymi typami a nie każdy napierdala na drugiego  Musisz być przygotowany na to, że jeśli napiszesz coś przeciwko drużynom lub zawodnikom którym kibicuje "gniewny" z miejsca stajesz się napinaczem i prowokatorem oraz kibicem Barsy  jednocześnie też głosowałeś na Peło i napewno piłeś z Conradem lub jesteś jego tajnym agentem  
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Lacko 3-0* jadymy jadymy  nikt nie oglada na wspolnej ? chyba nie musze Wam mowic kto porwał dziecko ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|