|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj u Murraya noga, przedwczoraj nadgarstek. i dziś go Monfi wyrucha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Magik, dlatego tez zrezygnowalem z DW 2-0, bo wtedy trzeba liczyc na swietny serwis caly czas. Wymieniajac turnieje, nie wypisales wygranej w Marsylii. Tam ogral Vasselina, Baghdatisa, Sode, Zvereva i w finale Beneteau + Verdasco i Monaco w DC. Denko wczoraj w wymianach przegrywal duzo pilek po swoich bledach i przy technicznej grze Llodry moze sie jeszcze bardziej pogubic, bo Djoko momentami nie wytrzymywal wczoraj. Trzeba poczekac na mecz, zobaczymy jak to bedzie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem, że się urodził i tam kształtował, ale zawsze występował pod flagą jamajską i to było coś niesamowitego, że zawodnik z takiego kraju ma niezłego tenisistę. Pod flagą niemiecką jest jednym z wielu  tak ale chodziło o to, że związek jamajskiego tenisa wogóle go nie wspierał
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja tam żadnym ekspertem od tenisa nie jestem, chociaż w tym tygodni śledzę wszystkie spotkania  W mojej opinii dzisiaj to wygląda tak: Denko - Llodra Jak tylko ruskiemu będzie się chciało to bez problemu wygra. Tomcio przecież z Serrą też cudownie serwował a na następny dzień jak stanął na przeciwko ruska to odjechał na monocyklu  a Llodra jakoś super tego s&v wczoraj nie prezentował. W pierwszym secie pod siatką w ogóle sobie nie radził. Wygrał z Novakiem bo ten już przed meczem się spakował (chyba miał 5-2 w taju i potem nagle przegrywał) Panicz - MonfaPanicz faktycznie krzywił się w ostatnich dwóch spotkaniach a nawet powiedziałbym że wg mnie w niektórych momentach wczoraj kuśtykał. Dodatkowo trybuny były przeciwko niemu, dostał ostrzeżenie od sędziego (przynajmniej tak twierdził komentator) i coś się tam kłócił, więc może faktycznie poleci już dzisiaj  Z drugiej strony Monfils sprawia wrażenie jakby się bawił zamiast grać na poważnie i z pełnym zaangażowaniem. No i ślizga się co chwilę - nie wiem co to ma za buty, ale na tym turnieju leżał już na ziemi co najmniej z 5 razy. Dla mnie no bet przed spotkaniem, a jeżeli kurs na Monfe ładnie urośnie na live to spróbuję go pograć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kerogh pominąłem bo źle spojrzałem - myślałem,że był w tamtym roku...a był na początku tego. Niewiele to dla mnie zmienia. Z jednym się z Tobą zgadzam,że Llodra to gracz, który w hali czuje się bardzo dobrze. W mojej ocenie jednak Denko to za wysokie progi jak na jego nogi Choć dopuszczam myśl, że Norek może przegrać. Dla mnie po prostu kursy powinny być odwrotnie ustawione i wszystko byłoby cacy. Patrząc na bieżący stan rzeczy zagram lay Llodra i back na poziomie ~2,1-2,2.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djoko się spakował przed meczem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrząc na bieżący stan rzeczy zagram lay Llodra i back na poziomie ~2,1-2,2. Czytając to co dzisiaj piszę, zastanawiam się czy coś wczoraj piłem. Wychodzi, że jedno małe piwo...ale jak ja patrzyłem na kursy w meczu Denko - Llodra to ja nie wiem PS. Przynajmniej dobrze,że wczoraj pograłem Sodę...jeszcze kilka ticków i z lay Rodd 1,78 złapię ładnego backa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Djoko mial autobus podstawiony po meczu i poczlapali do djokolandu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djoko mial autobus podstawiony po meczu i poczlapali do djokolandu  Oglądałem cały mecz i nic nie wskazywało, że Djoko chce odpocząć. Trzeba było widzieć jego oczy jak miał 3 BP. Wg. mnie przegrał uczciwie. Llodra miał dzień konia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] znów przegram i powiedzą że sprzedałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
you talking to me? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszym typem w meczu Sody sa wedlug mnie 3 sety. Zagralem dosc grubo  Nijak nie wychodzi 2-0 zarowno dla Andi'ego jak i Sody po prostu nie realne czyz nie?  Llodra stary wyga czy znow serwisem pozamiata kto to wie... NO BET lepiej spokojnie obejrzec, badz sprobowac cos uciułać na live.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
you talking to me? [/quote] Raczej... sprzedalem?!? Talk to the hand 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak Bomelmans i Kavcić serwują?
z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
jest jakis normalny live do Aachen ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszym typem w meczu Sody sa wedlug mnie 3 sety. Zagralem dosc grubo  Nijak nie wychodzi 2-0 zarowno dla Andi'ego jak i Sody po prostu nie realne czyz nie?  Llodra stary wyga czy znow serwisem pozamiata kto to wie... NO BET lepiej spokojnie obejrzec, badz sprobowac cos uciułać na live. na moje wychodza 2 TB na rzecz Rodda juz lepiej pobrac over gemowy niz to ze beda 3 sety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszym typem w meczu Sody sa wedlug mnie 3 sety. Zagralem dosc grubo  Nijak nie wychodzi 2-0 zarowno dla Andi'ego jak i Sody po prostu nie realne czyz nie?  Llodra stary wyga czy znow serwisem pozamiata kto to wie... NO BET lepiej spokojnie obejrzec, badz sprobowac cos uciułać na live. lepiej overa zagrac 23.5, nawet przy 2 setach wchodzi np. 7.6 7.5 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jest jakis normalny live do Aachen ? BWIN
|
|