to ja napiszę co mam i czekam na ewentualne wytykanie błędów (1+1+1)!=6 2+2+2=6 (3*3)-3=6 pierw.4 + pierw.4 + pierw. 4=6 5+5/5=6 6+6-6=6 7-7/7=6 co do ósemek to suma pierwiastkow trzeciego stopnia z 8 9-9/pierw.9=6
Witam. Nie pisal ktos kiedys przypadkiem reportazu na temat: "Moja najpiękniejsza podróż/wyprawa" Bo do jutra cos takiego mam oddac ( praca ma być na 10 stron A4) a koncepcji do pisania ,a przede wszystkim chęci zadnych. Pomoze ktos??
Czy wiadomo cos o przetargu do praw naszej ekstrklasy ? Wiem ze mialo byc w listopadzie rozstrzygniety ale nie wiem czy jzu jest rozstrzygniete czy moze jeszcze nie ?? Pytam bo nie wiem czy warto podpisywac umowe z canal+ na najblizsze 19 miesiecy ?
Panowie, dzisiaj zobaczylem ze na jednej karcie przekroczylem stan w WBK. Sprawdzilem, bo wczesniej dostalem przypomnienie sms o splacie takiej kwoty, ale podpisane Eurobank, a z tym nie mialem nic wspolnego.
Nie wiem o co chodzi. ;-) W WBK zalatwie to wplacajac tam czy jak?
Panowie, dzisiaj zobaczylem ze na jednej karcie przekroczylem stan w WBK. Sprawdzilem, bo wczesniej dostalem przypomnienie sms o splacie takiej kwoty, ale podpisane Eurobank, a z tym nie mialem nic wspolnego.
Nie wiem o co chodzi. ;-) W WBK zalatwie to wplacajac tam czy jak?
do ludzi z kontami w banku ing. podochodziły wam przelewy dzisiaj? bo zlecony miałem w środę wieczorem (rozumiem święto wczoraj) ale dziś jest normalny dzień roboczy to z rańca powinien dojść a cisza.
W jaki sposob mozna przeslac kase z Anglii do Polski ? Chodzi o to, zeby bylo w miare szybko i bez przewalutowania. Warto zeby bylo tanio, ale to juz inna kwestia, wiec prosze o same nazwy pozdro
Mam pytanko wie ktos moze jak podłączyc cyfre + zeby odbierać ją na 2 telewizorach?Potrzebny jest splitter,drugi dekoder??Moze miał ktoś taki problem,nie wiem co musze kupic i jak to podłączyć.Dziękówka z góry