|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIKOMU NIE POLECAM TEGO BUKA właśnie dostałem maila od kolegi, który założył u nich kilka dni temu konto...wpłacił 500zł i w końcu zdecydował się coś obstawić...niestety, ale na dzień dobry jego konto zostało zlimitowane, bo jak inaczej nazwać fakt, iż na live na jakieś zdarzenie po kursie @1,66 można postawić 77zł  posprawdzał jeszcze kilka innych opcji...AKO @ 3 7zł...żenua....koleś się wkurzył odpalił chat i zapytał czy konto jest już zweryfikowane...oczywiście było, bo wcześniej wysłał skany dowodu osobistego...tak więc wypłacił pieniążki całe 500zł i pożegnał tego pseudo buka, w którym nie grając żadnego zakładu został zlimitowany na dzień dobry.... jego nazwisko nie figuruje na żadnej czarnej liście...zwykły amator podsumowując: odradzam wszystkim tego pojeb...nego buka  a ty co jestes adwokatem kolegi czy jak ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIKOMU NIE POLECAM TEGO BUKA właśnie dostałem maila od kolegi, który założył u nich kilka dni temu konto...wpłacił 500zł i w końcu zdecydował się coś obstawić...niestety, ale na dzień dobry jego konto zostało zlimitowane, bo jak inaczej nazwać fakt, iż na live na jakieś zdarzenie po kursie @1,66 można postawić 77zł  posprawdzał jeszcze kilka innych opcji...AKO @ 3 7zł...żenua....koleś się wkurzył odpalił chat i zapytał czy konto jest już zweryfikowane...oczywiście było, bo wcześniej wysłał skany dowodu osobistego...tak więc wypłacił pieniążki całe 500zł i pożegnał tego pseudo buka, w którym nie grając żadnego zakładu został zlimitowany na dzień dobry.... jego nazwisko nie figuruje na żadnej czarnej liście...zwykły amator podsumowując: odradzam wszystkim tego pojeb...nego buka  a ty co jestes adwokatem kolegi czy jak ? nie, nie jestem  kolega nie ma konta na mecz.pl więc postanowiłem opisać jego problem jako przestrogę dla innych...chyba jesteśmy tu po to, aby sobie pomagać prawda? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mazik uswiadom mnie bo czegos zrozumiec w stanie najwyrazniej nie jestem... co maja miejsca po przecinku do dubla zagranego po lacznym kursie 1,99 ... chocby to i bylo 1,999999999 to w zyciu nie powinna wyjsc wygrana ponad 2 razy wieksza niz stawka... i wydaje mi sie ze sie coraz bardziej w to poglebiasz...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Masz rację Boubson, ja się więc popisałem mądrością na to wychodzi, wiesz, nie brałem pod uwagi, że Bet365 zmienia prawa matematyki i tłumaczyłem koledze jak to u nich jest z tymi końcówkami kursów, bo już pare takich pytań było.
|
|
|
Link skopiowany do schowka