|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Panowie opamiętajcie się z tym tenisem  , tu facet wyrażnie przegina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaprezentowano oficjalne maskotki Euro 2012 [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zjednoczone Emiraty Arabskie 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Klikam z kolegą o progresji na remisy  Tzn on chce się tym zająć, staram się mu napisać, że to nie jest takie proste. Oprócz San Jose z NHL nie przychodzi mi żadna dluga seria bez remisu. Możecie mi z piłki jakieś dłuższe serie przypomnieć ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba legia nie ma w tym sezonie remisu...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
go ahead w II holenderskiej ze 2-3 lata temu
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
chyba legia nie ma w tym sezonie remisu... Legia rzeczywiście nie ma ale co to za seria  Chodzi mi o takie 20 i więcej spotkań 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
go ahead w II holenderskiej ze 2-3 lata temu To już fajna seria, dzięki  Sprawdziłem i 2007/2008 dopiero w 25 kolejce remis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
go ahead w II holenderskiej ze 2-3 lata temu Wczoraj mieli remis - Emmen 1 - 1 G.A. Eagles
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klikam z kolegą o progresji na remisy  Tzn on chce się tym zająć, staram się mu napisać, że to nie jest takie proste. Oprócz San Jose z NHL nie przychodzi mi żadna dluga seria bez remisu. Możecie mi z piłki jakieś dłuższe serie przypomnieć ?  A progresja na porażke czołowych ekip typu Barca, Real, Chelsea, itp....przeciez co kolejka na ich przeciwników sa w miare wysokie kursy, czasem nawet dwucyfrowe....hmmmm przykładem porazka Barcy z Heraclesem (23.00)  Rangersów u siebie z Hibernianem (13.00) Ja to poluje już od jakiegos czasu (5etap jak narazie) na porażke Porto w lidze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klikam z kolegą o progresji na remisy  Tzn on chce się tym zająć, staram się mu napisać, że to nie jest takie proste. Oprócz San Jose z NHL nie przychodzi mi żadna dluga seria bez remisu. Możecie mi z piłki jakieś dłuższe serie przypomnieć ?  A progresja na porażke czołowych ekip typu Barca, Real, Chelsea, itp....przeciez co kolejka na ich przeciwników sa w miare wysokie kursy, czasem nawet dwucyfrowe....hmmmm przykładem porazka Barcy z Heraclesem (23.00)  Rangersów u siebie z Hibernianem (13.00) Ja to poluje już od jakiegos czasu (5etap jak narazie) na porażke Porto w lidze  Chyba kolego zły zespół wybrałeś co do tej porażki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klikam z kolegą o progresji na remisy  Tzn on chce się tym zająć, staram się mu napisać, że to nie jest takie proste. Oprócz San Jose z NHL nie przychodzi mi żadna dluga seria bez remisu. Możecie mi z piłki jakieś dłuższe serie przypomnieć ?  A progresja na porażke czołowych ekip typu Barca, Real, Chelsea, itp....przeciez co kolejka na ich przeciwników sa w miare wysokie kursy, czasem nawet dwucyfrowe....hmmmm przykładem porazka Barcy z Heraclesem (23.00)  Rangersów u siebie z Hibernianem (13.00) Ja to poluje już od jakiegos czasu (5etap jak narazie) na porażke Porto w lidze  Chyba kolego zły zespół wybrałeś co do tej porażki  Dlaczego zły  Ja tego nie uwazam za zły. A co wg Ciebie Porto sie nie potknie wkoncu ??? Będa wygrywac wszystko co leci ??? Wątpie  . Pamietam mecz Barcy z Herculesem i też kazdy nie widział szans Herculesa w potyczce na Camp Nou, nawet ja(stawiałem Barce z handi) a jak sie skonczyło kazdy o tym wie  . Powiem tak kazdej ekipie zdarza sie wpadka z zespołami które mieszcza sie gdzies w dolnej połówce tabeli badz strefie spadkowej  . Dlatego nie powiedizane to jest ze Porto wkoncu nie wdupi  bo wdupi, potrzeba tylko czasu. A tak swoja droge to lepiej byłoby aby juz za niespełna 2,3 kolejki Porto wdupiło bo potem juz naprawde wieksze pieniadze bede musiał ładowac w ich porazki  Dlatego z jednej strony progresja nie jest taka łatwa. Bo jak nie masz kasy na taką gre to nawet nie nalezy zaczynac, bo moze byc seria nawet i 20spotkan bez porazki a grac trzeba co kolejke, podwajac stawke Pamietam jkaies nie wiem ile lat temu, znajomy grał na porazke Arsenalu bodajże od 23kolejki  i jak sie skonczyło ?? Arsenal został mistrzem Angli i co ciekawa BEZ ŻADNEJ PORAŻKI. Kolega sie wtedy wkur....porzadnie bo przegrał nie mało kasy łącznie...wiec to nie takie kolorowe  oby tak nie było z Porto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zjednoczone Emiraty Arabskie  czerwień dla Kuwejtu w 52 min.  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkocja OVER 2,5 to chyba nie jest głupi pomysł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkocja OVER 2,5 to chyba nie jest głupi pomysł Też o tym myslałem  Raczej powinni ukrecic overka  Ale najgorzej ze widzi mi sie tam wynik 2-0  no i tu zagadka czy handi czy over 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zjednoczone Emiraty Arabskie  czerwień dla Kuwejtu w 52 min.   raz flaczki! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klikam z kolegą o progresji na remisy  Tzn on chce się tym zająć, staram się mu napisać, że to nie jest takie proste. Oprócz San Jose z NHL nie przychodzi mi żadna dluga seria bez remisu. Możecie mi z piłki jakieś dłuższe serie przypomnieć ?  Grałem kiedyś progresją na remisy...największa seria była na pewno ponad 30! nie pamiętam ligi. W NHL też grałem i to z powodzeniem. Trzeba pamiętać aby wybierać drużyny defensywne, underowe ze słabą ofensywą, wtedy szanse zdecydowanie rosną  Jak ktoś ma chęć pogadać ze starym progresowiczem, zapraszam na priv 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zjednoczone Emiraty Arabskie - Kuwejt Under/Over gra (under/over 1.5) - Typ: 2 2,00
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|