|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cód miud i malina, 22222222222 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo o starszych legendach klubu nie mowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja oprocz koszulki Barcelony Ronaldo nie mam zadnej juz z nazwiskiem jakiegokolwiek gracza, wszystkie puste z tylu, nawet Cracovii - tfu tymbardziej Cracovii  Craax, w każdym klubie jest albo była jakaś wybitna osobistość. U Was naprawdę nie było kogo 'wydziergać' na plecach? oj byli byli, ale to tak odlegle czasy... z 3 ligi, pewnie Ci to nic nie powie napastnik Zegarek  rozmienia się na drobne teraz grając u mnie w wioskowym klubie w a klasie krakowskiej  dobry pijak z niego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja oprocz koszulki Barcelony Ronaldo nie mam zadnej juz z nazwiskiem jakiegokolwiek gracza, wszystkie puste z tylu, nawet Cracovii - tfu tymbardziej Cracovii  Craax, w każdym klubie jest albo była jakaś wybitna osobistość. U Was naprawdę nie było kogo 'wydziergać' na plecach? oj byli byli, ale to tak odlegle czasy... z 3 ligi, pewnie Ci to nic nie powie napastnik Zegarek  rozmienia się na drobne teraz grając u mnie w wioskowym klubie w a klasie krakowskiej  dobry pijak z niego  gral jak w klubie pilkarze grali w roznokolorowych getrach i cieplej wody nie bylo, byl idolem trzystuosobowej grupy chodzacej na mecze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to hiszpanie olewaja sparingi.. kurde teraz moglismy sobie z nimi sparing ustawic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nani przekombinował, 3:0 powinno byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozmienia się na drobne teraz grając u mnie w wioskowym klubie w a klasie krakowskiej  dobry pijak z niego  gral jak w klubie pilkarze grali w roznokolorowych getrach i cieplej wody nie bylo, byl idolem trzystuosobowej grupy chodzacej na mecze  wiem wiem, pamiętam te czasy mimo że ja po drugiej stronie barykady ale zawsze interesowałem się tym co się działo po drugiej stronie błoń. Pamiętam że mieliście bramkarza którego uwielbiam za nazwisko, nazywał się bodajże Kwedyczenko 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Część mojego postu z wczoraj: ... ale ja pogram naszych z remisem i dorzucę Francję i Maroko. Oba z remisami.I wiecie, co? Dorzuciłem do nich Over Holandii  Qrwica mnie strzela. Zaraz opracowuję NHL i jak nic w nocy nie odrobię, to... Sam nie wiem 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
1 17/11/2010 Portugalia v Hiszpania (Gole) Powyżej 1.5 2.20 Brak Wygrana dobry over, szybki over 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozmienia się na drobne teraz grając u mnie w wioskowym klubie w a klasie krakowskiej  dobry pijak z niego  gral jak w klubie pilkarze grali w roznokolorowych getrach i cieplej wody nie bylo, byl idolem trzystuosobowej grupy chodzacej na mecze  wiem wiem, pamiętam te czasy mimo że ja po drugiej stronie barykady ale zawsze interesowałem się tym co się działo po drugiej stronie błoń. Pamiętam że mieliście bramkarza którego uwielbiam za nazwisko, nazywał się bodajże Kwedyczenko  on wczesniej w Hutniku bronil, dosyc znany byl w ligowej szarzyznie  fajne czasy, fajne, klimatyczne i duzo wspomnien
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
apollon ja skorzystałem z twoich typów z francji i maroka dzieki innych pasci juz nie pobrałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a potem z Proszowic ze Stawowym przyszedł "Wiślacki" zaciąg i was wprowadził do ekstraklasy... ech stare czasy, kiedy to było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krysi już nie ma na boisku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część mojego postu z wczoraj: ... ale ja pogram naszych z remisem i dorzucę Francję i Maroko. Oba z remisami.I wiecie, co? Dorzuciłem do nich Over Holandii  Qrwica mnie strzela. Zaraz opracowuję NHL i jak nic w nocy nie odrobię, to... Sam nie wiem  podrzuć co kombinujesz na nhl, też właśnie tworzę coś na nockę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a potem z Proszowic ze Stawowym przyszedł "Wiślacki" zaciąg i was wprowadził do ekstraklasy... ech stare czasy, kiedy to było i pierwszy sezon po awansie z 3 do 2, z 2 do 1 ligi, ostatnia kolejka, wystarcza nam remis !!! i gramy w pucharze UEFA trzecioligowymi pilkarzami, prowadzimy we Wronkach 2-0 do 75 min i przegrywamy 3-2 i Plock nas wyprzedza... i potem juz wszystko sie pierd.. z roku na rok niedlugo zaczynamy wracac, bedzie swego rodzaju DEJAVU tylko w druga strone 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak człowiek czyta o tym oświadczeniu które wydali wasi kopacze i porówna to z takim Zegarkiem to scyzoryk się w kieszeni otwiera. Za te ich "wyniki" to powinni się zrzec miesięcznej pensji (bo powiedzmy szczerze, nie ruszyłoby to ich po kieszeni) a oni takie jaja robią 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
u$$$$$Aaaaaaaaaa nie ma jak to wygrac na swoich betowiec azbest juz daje o sobie znac  "Swoi"  No to mamy tu na forum, obywatela juesej.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
rzecznik PKP w TVN24: "My nigdy nie reklamowaliśmy naszych połączeń jako połączenia komfortowe tylko jako połączenia tanie (  ) i szybkie (  )
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Messi, Ronaldo - oboje wielcy ale wg mnie daleko im do klasy Ronaldinho w najwyższej formie, który wtedy sam wygrał Lige Mistrzów Barcelonie. a dla mnie zawsze największy będzie Ronaldo (ten prawdziwy  ) pamięta jego przejście do Interu  od tego czasu mój pokój jego świątynią koszulki, wycinki z gazet na ścianach... i poszedł do kurewskich  brak słów, teraz podobnie z Mourinho  Kurewscy  Jose, a ja przyznam, że darzyłem sympatią 'tamten' Inter. Był wtedy Zamorano i był mój ulubieniec Ze Elias Nic to w porówaniu z 'Lupi', ale tamten Inter był OK.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|