|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
w tej chwili jest 11 osób które potwierdziło chęć uczestniczenia w zabawie  liczę jeszcze na takie osoby jak Big Ben, Skipper i pozostali którzy lubią sporty USA! Panowie szybciutko mi tu się zgadzać 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam:) zglaszam udzial w konkursie
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
jest i 12 osoba  Big Ben czas na Ciebie  presja jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skiper chcialby aby mozna bylo typowac do 3 spotkan w jednym dniu... wg mnie to jest najlepsza rozwiazanie.... zdarza sie tak, ze kogos naprawde nie ma dlugimi tygodniami przed komputerem i wtedy ma malo czasu na podanie typow... niekiedy dzieje sie, ze typer ma dobry okres do gry, lub zwyczajnie jest pewien, iz 3 zdarzenia zostana rozstrzygniete po jego mysli... TAK wiec proponuje zmiane na maksymalnie 3 typy dziennie 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
a co to Skiper nie umie pisać  bodescu jeśli chodzi o mnie to, ten temat jest do przeskoczenia, jednak skrócilibyśmy konkurs do końca marca. Niech się jeszcze ze dwie, trzy osoby na ten temat wypowiedzą na ten temat. ps. Panowie, dzisiaj musi być zamknięta lista uczestników, bo jutro byśmy wystartowali!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marian.... w bet365 mozna zmieniac linie punktowe wraz z kursami na mecz .... rozumiem, ze to jest dopuszczalne?
Przyklad
ORLANDO-BOSTON linia 188.5 bet:over kurs 1.9
Orlando-Boston linia 195.5 bet:over kurs 3.0
podobnie ze Spredami ?
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
oczywiście, dlatego właśnie wybraliśmy bet365 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Panowie jutro starujemy, dzisiaj każemy z Was wyślę dane do przelewu (pamiętajcie-wpłaty należy dokonać do 28 listopada), w nagłych przypadkach, tak jak napisałem wcześniej, poczekamy 3 dni dłużej. Konkurs będzie się mieścił w dziale "Inne konkursy", ja tam stworze za chwilę odpowiednie tematy i jutro zaczynamy W regulaminie nastąpiły małe zmiany, można podawać do 3 typów dziennie. W związku z tym, konkurs trwa do końca marca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marian, moglbys umiescic temat w "RAnkingi i Pojedynki" blizej jest do tego tematu niz do "Inne konkursy"
ok, to ile osob lacznie sie zapisalo???
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
bodescu, myślałem o tym i wydaje mi się że będzie lepiej jak zrobimy w dziale "inne konkursy" bo ja chciałem podejść do tego profesjonalnie i zrobić główny temat "Konkurs NBA 2010/2011" a w nim poboczne" Regulamin,Osoby które wpłaciły,Dyskusja,Typy,Tabela. Niestety do tego potrzeba nam osoby która ma tam uprawnienia, a więc w tym dziale będzie to Lupus lub o ile się nie mylę bajbus  jeśli chodzi o liczbę uczestników to w tej chwili jest około 13-14
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bodescu, myślałem o tym i wydaje mi się że będzie lepiej jak zrobimy w dziale "inne konkursy" bo ja chciałem podejść do tego profesjonalnie i zrobić główny temat "Konkurs NBA 2010/2011" a w nim poboczne" Regulamin,Osoby które wpłaciły,Dyskusja,Typy,Tabela. Niestety do tego potrzeba nam osoby która ma tam uprawnienia, a więc w tym dziale będzie to Lupus lub o ile się nie mylę bajbus  jeśli chodzi o liczbę uczestników to w tej chwili jest około 13-14 OK, to trzeba jeszcze porozsylac zaproszenia do innych uzytkownikow..... do kogokolwiek, kto kiedys zabral glos w dziale parkiet koszykarski, lub NBA, lub Quasi chat-koszykowka.... Myslalem nad tym, aby ewentualnie przesunac termin zglaszania sie do konkursu np do jutra do 20.00 I do tego czasu jeszcze zebrac wieksza ilosc uczestnikow...
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
bodescu, myślałem o tym i wydaje mi się że będzie lepiej jak zrobimy w dziale "inne konkursy" bo ja chciałem podejść do tego profesjonalnie i zrobić główny temat "Konkurs NBA 2010/2011" a w nim poboczne" Regulamin,Osoby które wpłaciły,Dyskusja,Typy,Tabela. Niestety do tego potrzeba nam osoby która ma tam uprawnienia, a więc w tym dziale będzie to Lupus lub o ile się nie mylę bajbus  jeśli chodzi o liczbę uczestników to w tej chwili jest około 13-14 OK, to trzeba jeszcze porozsylac zaproszenia do innych uzytkownikow..... do kogokolwiek, kto kiedys zabral glos w dziale parkiet koszykarski, lub NBA, lub Quasi chat-koszykowka.... Myslalem nad tym, aby ewentualnie przesunac termin zglaszania sie do konkursu np do jutra do 20.00 I do tego czasu jeszcze zebrac wieksza ilosc uczestnikow... ja wszystko porozsyłam  jak tylko utworze temat,a do tego potrzeba mi jeden z dwóch wymienionych wcześniej osób  jeśli ktoś będzie chętny dołączyć w przyszłym tygodniu to dołączy, bo termin płatności jest do końca tygodnia, tak więc w każdym momencie można dołączyć do zabawy (oczywiście tylko do końca przyszłego tygodnia), osoby które nie wpłacą kasy,a podają typy nie będą liczone do rankingu  będę nad wszystkim panował!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|