|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
wlaczam transmisje meczu realu i co ja widze. znowu blad sedziego na niekorzysc realu. zupelnie przeciwnie nic w przypadku barcelony. ciekawe Ciekawe, często oglądam mecze z kibicami Barcy i on mówią zupełnie coś innego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlaczam transmisje meczu realu i co ja widze. znowu blad sedziego na niekorzysc realu. zupelnie przeciwnie nic w przypadku barcelony. ciekawe przestan juz pierdolic takie glupoty gol ze spalonego to nic twoim zdaniem? cos w tylu jak messi ostatnio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gosc dla mnie zachowuje sie jak ciota, wyglada jak pedzio wiec jak mam go inaczej oceniac ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inter -9 pkt. do Milanu  Przypuszczam że jutro na Chievo będzie nie wesoło i te 8 pkt. przewagi będą mieć. Dlatego, że na ławce Primavera? Jose spokojnie...pierwsza 11 jutro wyjdzie w miarę normalna. Przede wszystkim wraca Cambiasso, sam wiesz ile ona znaczy dla nas 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Real skonczy 6:1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 połowa Bilbao jazda z gwiazdeczkami !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inter -9 pkt. do Milanu  Przypuszczam że jutro na Chievo będzie nie wesoło i te 8 pkt. przewagi będą mieć. Dlatego, że na ławce Primavera? Jose spokojnie...pierwsza 11 jutro wyjdzie w miarę normalna. Przede wszystkim wraca Cambiasso, sam wiesz ile on znaczy dla nas  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remik jaka zazdrosc ?  oswiec mnie czym predzej to jak wyglada to jego sprawa , a na tych co tak mysla zapewne ma dawno wy..bane  ma talent i to niesamowity i to sie liczy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
gosc dla mnie zachowuje sie jak ciota, wyglada jak pedzio wiec jak mam go inaczej oceniac ? polac dobrze prawi craax  pilkarz dobry bez dyskusji ale ciota najwieksza w historii futbolu
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
gosc dla mnie zachowuje sie jak ciota, wyglada jak pedzio wiec jak mam go inaczej oceniac ? geje sie roznie ubieraja, jednych to w ogole nie poznasz, a drudzy sie z daleka rzucaja w oczy Krysiek to metroseksualista, dbanie o wyglad dobrze swiadczy, ale on przesadnie to robi. Z reszta jedna z jego kochanek sama powiedziala, ze jak ja ciupcial to patrzyl sie w lustro czy dobrze wygada itp. REALLLLL zgniesc w II polowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remik jaka zazdrosc ?  oswiec mnie czym predzej to jak wyglada to jego sprawa , a na tych co tak mysla zapewne ma dawno wy..bane  ma talent i to niesamowity i to sie liczy ale co mnie to kolego interesuje ? ma talent, ale zachowuje sie jak ciota i tak rowniez wyglada, nie cierpie takich gosci i z tym sie nie kryje a ze jestem uczulony na tego goscia to trudno, oprocz talentu sa tez inne "cnoty" warte uwagi, dla mnie to pajac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gosc dla mnie zachowuje sie jak ciota, wyglada jak pedzio wiec jak mam go inaczej oceniac ? zgadzam się ! do dziś pamiętam jak go Bronowicki kasował w meczu Polska - Portugalia, a ta ciota ciągle się mazała. pewnie poza kopaniem piłki i wpierdalaniem tony żelu na łeb nic nie potrafi.. a bramka Bilbao rzeczywiście ze spalonego, ale sam Laskowski powiedział, że za szybko się to działo i dopiero na powtórce ze zwolnieniem to można było dostrzec. a w ferworze walki i trwania akcji nie sądzę by było to możliwe, więc przestańcie pierdolić, że sędziowie coś tu specjalnie przeciwko Realowi.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
 ja tez lubie popatrzec wtedy w lustro tylko ze budyn szybko jest po takim patrzeniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gosc dla mnie zachowuje sie jak ciota, wyglada jak pedzio wiec jak mam go inaczej oceniac ? polac dobrze prawi craax  pilkarz dobry bez dyskusji ale ciota najwieksza w historii futbolu i to jest przykre, ma papiery zostac GIGANTEM a zostanie pedantem kojarzonym z pedalstwem ewidentnie i nic tego nie zmieni, ewentualnie dla mnie konkretnych ludzi kojarzony z aktorstwem i MEGAOSZUKIWANIEM na boisku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remik jaka zazdrosc ?  oswiec mnie czym predzej to jak wyglada to jego sprawa , a na tych co tak mysla zapewne ma dawno wy..bane  ma talent i to niesamowity i to sie liczy ale co mnie to kolego interesuje ? dokladnie tyle samo jego interesuje Twoja opinia 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Inter -9 pkt. do Milanu  Przypuszczam że jutro na Chievo będzie nie wesoło i te 8 pkt. przewagi będą mieć. Dlatego, że na ławce Primavera? Jose spokojnie...pierwsza 11 jutro wyjdzie w miarę normalna. Przede wszystkim wraca Cambiasso, sam wiesz ile ona znaczy dla nas  Tu już nawet Akhu nie chodzi o zawodników którzy wyjdą na boisko. Po prostu gra wygląda mizernie, forma tych podstawowych nie zachwyca. W dodatku Chievo w ostatnich dwóch sezonach sprawiało Interowi wiele problemów. Oczywiście to tylko gdybanie, jak zawsze liczę na pełną pule 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prudente,Ceara strzelamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 ja tez lubie popatrzec wtedy w lustro tylko ze budyn szybko jest po takim patrzeniu heheheheehehe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie mowili w przerwie meczu po porazce 8-0 trener almerii wyladowal na ulicy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remik jaka zazdrosc ?  oswiec mnie czym predzej to jak wyglada to jego sprawa , a na tych co tak mysla zapewne ma dawno wy..bane  ma talent i to niesamowity i to sie liczy ale co mnie to kolego interesuje ? dokladnie tyle samo jego interesuje Twoja opinia  hehehehe ale o co Ci chodzi ? nie wolno go oceniac bo on nas czy mnie nie zna ? do czego pijesz ? podobny jestes do Ronaldo czy co ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|