KIDD oddałes typ na 'x2" a gdyby po remisie w 3 tercjach wygrali po dogrywce gospodarze? jakbym miał potraktowac ten typ? a gdyby akurat ten typ dotyczył "OT" ? ....dlatego oszczedziłem sobie kłopotów...i po prostu go niezaliczyłem...gdyż niemiał zaznaczonego 60 lub OT...
Kewin organizujesz zabawę w typ dnia a nie znasz się na ofertach bukmacherów dotyczących tej zabawy?
Odpowiadam na Twoje pytanie - gdyby po remisie po 3 tercjach gospodarze wygrali po dogrywce to musiałbys potraktować typ jako 1, a więc nie zaliczyć mi typu. Zajrzyj sobie do oferty unibetu i zobacz czy jest tam oferta na to, że drużyna nie przegra w czasie 60 min. Przecież gdybym podał swój typ:
Montreal-Ottawa
X2 60
Unibet
to kurs musiałbym sobie sam wymyśleć.
Kewin wszystkie te Twoje podpunkty obalam jednym.
Po ostatniej reformie w NHL gdzie nie może mecz się zakończyc remisem to typ 2 oznacza zwycięstwo gościa w regulaminowym czasie gry, natomiast X2 oznacza zwycięstwo gościa w normalnym czasie lub po dogrywce. Czyli można potraktować, że typ X2 to jest to samo co typ 2 na OT. Ja nie napisałem "2 OT" tylko wybrałem formę "X2"
Koniec dyskusji. Drugi raz Ci piszę, że się nie obrażam. Poprostu wskazałem Twój błąd, Ty go nie naprawiłeś więc nie chce mi się dalej typować.