|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No nic w nhl jeszcze zabawie dziś ostro mam pewniaka Kto i dlaczego? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal cienki jesteś jak parówki z TESCO  FedEx Cię zmiażdży o ile dojdziesz tam gdzie on  Dzięki Rodd za  Uwielbiam Cię!  Chłopie widziałeś Rożera w akcji? Panie Nadal piękne dzięki za kosmiczne kursy i ogromne wygrane  Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
No nic w nhl jeszcze zabawie dziś ostro mam pewniaka istnieje cos takiego jak pewniak w nhl ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i co niedowiarkowie ? Mówiłem , że wygra ! Nadal nigdy mnie nie zawiódł . Nawet jak nie idzie to potrafi wygrać. TYLKO JA I GOGET i może kilku śmiałków na tym forum WIERZYLIŚMY W WIELKIEGO CZŁOWIEKA RAFE , NADCZŁOWIEKA , nawet jak było 2:0 w drugim secie !!!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co to za peffa karuzel ; )
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. Podkulili grzecznie ogonki i poszli spać. Nie pierwszy raz w tym sezonie 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
kocham qcz  idzie się popłakać 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i co niedowiarkowie ? Mówiłem , że wygra ! Nadal nigdy mnie nie zawiódł . Nawet jak nie idzie to potrafi wygrać. TYLKO JA I GOGET i może kilku śmiałków na tym forum WIERZYLIŚMY W WIELKIEGO CZŁOWIEKA RAFE , NADCZŁOWIEKA , nawet jak było 2:0 w drugim secie !!!!! oddech... wydech... oddech... wydech...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i co niedowiarkowie ? Mówiłem , że wygra ! Nadal nigdy mnie nie zawiódł . Nawet jak nie idzie to potrafi wygrać. TYLKO JA I GOGET i może kilku śmiałków na tym forum WIERZYLIŚMY W WIELKIEGO CZŁOWIEKA RAFE , NADCZŁOWIEKA , nawet jak było 2:0 w drugim secie !!!!! chyba ogladales inny mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nic w nhl jeszcze zabawie dziś ostro mam pewniaka pochwal się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. Podkulili grzecznie ogonki i poszli spać. Nie pierwszy raz w tym sezonie  jakby Nadal przegrał pewnie byś nosa nie wychylił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i co niedowiarkowie ? Mówiłem , że wygra ! Nadal nigdy mnie nie zawiódł . Nawet jak nie idzie to potrafi wygrać. TYLKO JA I GOGET i może kilku śmiałków na tym forum WIERZYLIŚMY W WIELKIEGO CZŁOWIEKA RAFE , NADCZŁOWIEKA , nawet jak było 2:0 w drugim secie !!!!! przecież nie było 2-0 w drugim secie gamoniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
karuzel ma swój świat, dajcie mu żyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i co niedowiarkowie ? Mówiłem , że wygra ! Nadal nigdy mnie nie zawiódł . Nawet jak nie idzie to potrafi wygrać. TYLKO JA I GOGET i może kilku śmiałków na tym forum WIERZYLIŚMY W WIELKIEGO CZŁOWIEKA RAFE , NADCZŁOWIEKA , nawet jak było 2:0 w drugim secie !!!!! przecież nie było 2-0 w drugim secie gamoniu 2:1 i serwis Rodicka w konsekwencji prawie przegrany mecz.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
2-0 to było pewnie w setach!!!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. Podkulili grzecznie ogonki i poszli spać. Nie pierwszy raz w tym sezonie  no ale co byś nie powiedział to Rafa grał słabo, strasznie wyrzucał. myślisz, że to pierwszy mecz? (ale w sumie nawet to nie przystoi) czy, że jest bez formy i odpuszcza ten turniej? jakby Roddick nie grał od polowy 2 seta jak głupek to spokojnie skonczyłby 2-0. swoją drogą to fascynujące, ze mozna wlasnie stwarzac wrazenie skonczonego debila i kaleki na korcie i byc przez tyle lat w pierwszej 10-tce na swiecie.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Rafito bez rytmu meczowego kaleczył 1 set. później coś ogarnął, ale nie wygląda niestety na w pełni sił. co prawda to turniej i ma szanse na sukces, ale samą walecznością nie ogarnie zgazowanego djokera i rudego.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Generalnie był oki można było zarobić przed meczem 1.3 jak i na livie ja złapałem 2.5 więc fajna sprawa . Rodika przekreśiłem przed meczem , olbrzymi błąd bo były fajne handi do wyciągnięcia jak się mówi lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu pozdrowionka dla wszystkich dobranoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym jeszcze o komentarz poprosić tych wszystkich, którzy jeździli po Nadalu, jak po łysej kobyle. Podkulili grzecznie ogonki i poszli spać. Nie pierwszy raz w tym sezonie  no ale co byś nie powiedział to Rafa grał słabo, strasznie wyrzucał. myślisz, że to pierwszy mecz? (ale w sumie nawet to nie przystoi) czy, że jest bez formy i odpuszcza ten turniej? jakby Roddick nie grał od polowy 2 seta jak głupek to spokojnie skonczyłby 2-0. swoją drogą to fascynujące, ze mozna wlasnie stwarzac wrazenie skonczonego debila i kaleki na korcie i byc przez tyle lat w pierwszej 10-tce na swiecie. Sztuką nie jest wygrać jak idzie , sztuką jest wygrać wtedy kiedy gra się słabo. Tak poznajemy mistrzów. Co może teraz powiedzieć rodick ? Jest słaby i tyle. Pomimo że grał na wysokim poziomie , może jeden z lepszych jego meczów w ostatnim czasie i tak przegrał z nadalem który dziś grał słabo . Co byłoby gdyby Nadal grał na swoim poziomie ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|