|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Wszędzie widzę wywiady z Jesualdo Ferrirą - nowym trenerem PAO. A mógł ich dzisiaj do boju z Barcą poprowadzić Jacek... Zresztą, ponoć, miał już ustaloną taktykę na ten mecz. Nieładnie sie zachowali w stosunku do "Szczeny".
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Ciekawe... Kurs na Romę wzrósł o 0.10, wstosunku do kursu rannego. Teraz stoi 1.90 (ladbrokes). Stan James 2.00
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Wszędzie widzę wywiady z Jesualdo Ferrirą - nowym trenerem PAO. A mógł ich dzisiaj do boju z Barcą poprowadzić Jacek... Zresztą, ponoć, miał już ustaloną taktykę na ten mecz. Nieładnie sie zachowali w stosunku do "Szczeny". jutro chyba gra barca
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Roma jak dla mnie wygra.. sa w niezlej formie, a ich ew. wpadka moze im utrudnic awans do II rundy. Bayern pewnie prowadziw grupie i mysle, ze dzis nie zagra na 100%. Ribery dopiero co po kontuzji wraca, wiec jego wsytep tez niepewny. Nawet jak zagra to jeszcze nie na takim poziomie. Takze Roma  Myslę to samo, co kolega. Roma to moja peffka Dnia  FORZA ROMA  Siemanko  Mam ich już na dublu z rana. Pobrałem razem z Federerem. Ale jeszcze teraz "klecę" kupon z nimi. Tak się nie powinno robić, ale ja mam przeczucie, że dzisiaj wygrają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszędzie widzę wywiady z Jesualdo Ferrirą - nowym trenerem PAO. A mógł ich dzisiaj do boju z Barcą poprowadzić Jacek... Zresztą, ponoć, miał już ustaloną taktykę na ten mecz. Nieładnie sie zachowali w stosunku do "Szczeny". Rozrysował grę Barcelony?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Wszędzie widzę wywiady z Jesualdo Ferrirą - nowym trenerem PAO. A mógł ich dzisiaj do boju z Barcą poprowadzić Jacek... Zresztą, ponoć, miał już ustaloną taktykę na ten mecz. Nieładnie sie zachowali w stosunku do "Szczeny". jutro chyba gra barca Tak, tak. Jutro, ale właśnie spojrzałem na AS i tam wywiad z Ferreirą jest, np.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Wszędzie widzę wywiady z Jesualdo Ferrirą - nowym trenerem PAO. A mógł ich dzisiaj do boju z Barcą poprowadzić Jacek... Zresztą, ponoć, miał już ustaloną taktykę na ten mecz. Nieładnie sie zachowali w stosunku do "Szczeny". Rozrysował grę Barcelony?  Podobno miał ich rożłożyć na "łopatki".
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszędzie widzę wywiady z Jesualdo Ferrirą - nowym trenerem PAO. A mógł ich dzisiaj do boju z Barcą poprowadzić Jacek... Zresztą, ponoć, miał już ustaloną taktykę na ten mecz. Nieładnie sie zachowali w stosunku do "Szczeny". jak im Gmoch rozrysował taktykę to im szczeny opadły ... nie , nie robię sobie jaj , pełen szacunek dla Gmocha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie najwczesniej sa podawane oficjalne sklady.
uefa .com ??? ok. godz. 20.00 juz powinny byc?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jakie macie atrakcyjne kobiety w awatarach i niezalezne finansowo taka Szparke znac to jakie mozna numery robic z bukami jeden walec w roku i zyjesz jak Hagii
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
na stronach klubowych druzyn
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roma jak dla mnie wygra.. sa w niezlej formie, a ich ew. wpadka moze im utrudnic awans do II rundy. Bayern pewnie prowadziw grupie i mysle, ze dzis nie zagra na 100%. Ribery dopiero co po kontuzji wraca, wiec jego wsytep tez niepewny. Nawet jak zagra to jeszcze nie na takim poziomie. Takze Roma  Myslę to samo, co kolega. Roma to moja peffka Dnia  FORZA ROMA  Siemanko  Mam ich już na dublu z rana. Pobrałem razem z Federerem. Ale jeszcze teraz "klecę" kupon z nimi. Tak się nie powinno robić, ale ja mam przeczucie, że dzisiaj wygrają  Witam  Dzisiaj wierzę w ROMĘ ,ale nigdy nie gram druzyn którym kibicuję ,wyjatek to zakład ,że strzelą jeszcze gola ... ale dzisiaj ROMA VINCE !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie macie atrakcyjne kobiety w awatarach i niezalezne finansowo taka Szparke znac to jakie mozna numery robic z bukami jeden walec w roku i zyjesz jak Hagii snowboard, dziwki, hoteliki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie macie atrakcyjne kobiety w awatarach i niezalezne finansowo taka Szparke znac to jakie mozna numery robic z bukami jeden walec w roku i zyjesz jak Hagii snowboard, dziwki, hoteliki zwlaszcza snowboard. do tego jeszcze retusz twarzy na fotce, żeby od szalonych pietnastek dysie dostawać
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
De Rossi już w pełni sił, Wrócił też Adriano. Widzi mi się jakieś 2-1 dla Romy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
De Rossi już w pełni sił, Wrócił też Adriano. Widzi mi się jakieś 2-1 dla Romy.  Bądźmy poważni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roma potrzebuje tego zwycięstwa będzie kopać po kostkach a grającym w Bayernie zawodnikom w sumie o pietruchę nie będzie się chciało narażać na kontuzje, zwłaszcza Ribery'emu któremu nie za bardzo już się chce grać w Monachium i chętnie by odszedł.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|