|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
koniec świata  tu tenis - penis się rozgrywa. chuj w dupę politykom tego świata. zapraszam do tematu polityka. a tu boksujemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łamaj rod bo to ostatnia szansa na under gemowy,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniec świata  tu tenis - penis się rozgrywa. chuj w dupę politykom tego świata. zapraszam do tematu polityka. a tu boksujemy  prawidłowo. rod boksujemy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
[quot=Anfalast]naród to jesteśmy My a nie te prostytutki które rządzą. błysnąłeś. Co to za naród, co się daję prostytutkom rządzić?Czy według Ciebie my mieszkamy w jakimś potężnym burdelu, a Prezydenta na przykład wypadałoby nazywać pierwszą burdelmamą? Odrobinę szacunku się należy dopoki każdy będzie głosował na te same tuzy polityczne co kadencję to tak niestety będzie wyglądało. i po co to wszystko? zeby tydzien po wyborach klac na kaczynskiego, ze skloca panstwo a na komora, że nic nie robi albo że jaruzelskiego zaprasza gdzieśtam? komu mam ten szacunek dawać i za co? kto jest dobrym politykiem ten będzie niezależnie od partii. marcinkiewicz wbrew pozorom chciał być inny i bardziej wyluzowany niż reszta i jak go szybko się pozbyli.. taka to właśnie polityka. [/quote] ale ja się zasadniczo z Tobą zgadzam.Wiem, że wielu politykom nie należy się ode mnie żaden szacunek, za marnowanie mojego wysiłku i uprawianie prywaty. Nie zgadzam się natomiast na wypisywanie, że wszyscy rządzący to kur... i złodzieje, bo to ubliża wszystkim po kolei rządzącym(tym dobrym też) i Polakom w ogóle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniec świata  tu tenis - penis się rozgrywa. chuj w dupę politykom tego świata. zapraszam do tematu polityka. a tu boksujemy  jak Ty szukasz wiecznie problemu tam gdzie go nie ma Berdych  po pierwszego seta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, dajcie spokoj polityce.... przeciez to jedno wielkie gówno i karuzel1122 ma sporo racji (dlug publiczny, pAN bUZEK).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
under  teraz pokibicuje Berankisowi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anfalast ja jestem z wyboru nie uczestniczący w wyborach. Byłem jak miałem 18 lat na pierwszych wyborach i od tego czasu było kilka okazji ale nie będę uczestniczył w tej całej szopce. Piostar za to się śmieje .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Berdych  dajesz dajesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nóż sie w kieszeni otwiera jak słysze, jak jakieś domorosłe nastolatki jadą po Polsce, zapewne dlatego, że kilka minut wcześniej przegrały 5zł i są w podłym nastroju.
60 lat temu młodzież w Waszym wieku biegała po ulicach Wawy z karabinem w ręku i walczyła o to, byś teraz mógł sobie siedzieć w ciepłym domu i pisać wszelkiego rodzaju bzdury. I nie po niemiecku czy rusku, a po polsku. Pomysł jeden z drugim dwa razy zanim zaczniesz najeżdżać na Polske...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Berdych  jedziesz jedziesz z Rodem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oki już NIC O POLITYCE Z MOJEJ STRONY !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anfalast ja jestem z wyboru nie uczestniczący w wyborach. Byłem jak miałem 18 lat na pierwszych wyborach i od tego czasu było kilka okazji ale nie będę uczestniczył w tej całej szopce. Piostar za to się śmieje . na Komorowskiego czy Kaczynskiego glosowales?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boksujemy boksujemy, Tomek walczysz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anfalast ja jestem z wyboru nie uczestniczący w wyborach. Byłem jak miałem 18 lat na pierwszych wyborach i od tego czasu było kilka okazji ale nie będę uczestniczył w tej całej szopce. Piostar za to się śmieje . ja też nie chodzę na wybory bo po co, zeby skończyć jak większość na rozmowach o polityce w niedzielę przy wódce i darciem ryja na całe mieszkanie kogo racja jest lepsza? ja ma ciekawsze życie głupotami się nie muszę przejmować. jak sie kiedyś polityka o mnie upomni to zacznę. koniec tematu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nóż sie w kieszeni otwiera jak słysze, jak jakieś domorosłe nastolatki jadą po Polsce, zapewne dlatego, że kilka minut wcześniej przegrały 5zł i są w podłym nastroju.
60 lat temu młodzież w Waszym wieku biegała po ulicach Wawy z karabinem w ręku i walczyła o to, byś teraz mógł sobie siedzieć w ciepłym domu i pisać wszelkiego rodzaju bzdury. I nie po niemiecku czy rusku, a po polsku. Pomysł jeden z drugim dwa razy zanim zaczniesz najeżdżać na Polske... widzisz, dla niektorych Polska jest od 1990 roku --------------------- Berdych  trzymaj podanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tomek tylko bez kombinacji teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anfalast ja jestem z wyboru nie uczestniczący w wyborach. Byłem jak miałem 18 lat na pierwszych wyborach i od tego czasu było kilka okazji ale nie będę uczestniczył w tej całej szopce. Piostar za to się śmieje . na Komorowskiego czy Kaczynskiego glosowales? To były parlamentarne. To było już spory czas temu .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|