PS. Pisałem chyba 2 dni temu,że będę grał Djoka. Wycofuję się, nie po takim kursie. Udało mi się zrobić greena, ale kursy 1,85 to już bardzo mało i zastanawiam się czy teraz nie wejść w drugą stronę Szanse oceniam 51-49 na korzyść Djoka. Jeżeli miałbym już coś betować to grałbym jakiś over gemowy...
PS. Spiwoor - na wszystko warto spojrzeć krytycznie, dzięki za książkę - przeczytam Azrael - Dziękuję za propozycje kontaktu z profesorem, ale nie skorzystam. Odsyłasz mnie,żebym spojrzał na straty w obydwu obozach. Nie muszę, znam szacunkowe. Poczytaj jednak o przyczynach powstania (tylko w różnych źródłach) i wtedy podyskutujemy. Pozdrawiam
po pierwsze za malo "HUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU" po drugie czemu nie pokazal z Rodem ? przyczajony tygrys ukryty smok ?
przyczajony tygrys i ukryty smok, kurs na Rafe @2.0 w becie, dla mnie to miazga, w końcu Rafa w tenisie to Gracz z numerem pierwszym.ha. Dziś wydaje mi się że spokojnie pyknie Djoka. Wiadomo każdy gra co chce, ja przy bongosie i piwku będę kibicował Rafie.
Akurat mnie bardzo ciekawi. Anfalast a ceny znasz?
pewnie standardowe, bo to ta sama technologia tylko inny kolor farby, żeby utrzymać cenę. extreme pewnie 600, inne modele 700. bo tak to mniej więcej w headzie wychodzi. chyba, że brałbym na siebie
a co ma piernik do wiatraka ? Ja Sodę niedawno z Roddem też grałem, a zdanie o Drewnoligu nie zmieniłem.
Już Ci mówię co ma piernik do wiatraka. Mecz z Djoko pokazał ile może w tej chwili Tomek (choć widziałem tylko fragmenty). Dzisiaj grał natomiast z Roddem, który ma równie gorący czajnik co Czech, do tego umiejętności nieco niższe. Jeżeli mnie pamięć nie myli to mówiłem,że Czech nie wyjdzie z grupy i zdania nie zmieniłem. Mam nadzieję,że będziesz tu po meczu z Nadalem i będziesz równie wylewny z komentarzem jak dzisiaj. Nawet jak przegra.