|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ladny doping polaków w meczu Jastrzebskiego  Jastrzebski dla Ciebie wazniejszy niz slowo Polak ? przestań się czepiać w końcu tego, że ktoś Polaków pisze z małej litery tu nie obowiązuje język oficjalny tylko luźna wypowiedź a niby dlaczego mam przestac ? co Ci do tego ?
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
wygrac 1 z 3 nastepnych secikow Skra i bedzie git
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Więc już wiadomo czemu trentino męczyło się z osłabionym w tym sezonie friedrischaften . Widać brak visotto. W ogóle jak na razie zagrywkę mają naprawdę słabą włosi. Potrafi razić a dziś nic. mieli nas zmiazdzyc przeciez, bo zator podobno cienki i nawrocki i w ogole gwiazdeczki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce ktoś kupić gel beyondy dł. wkładki 28,5cm? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ladny doping polaków w meczu Jastrzebskiego  Jastrzebski dla Ciebie wazniejszy niz slowo Polak ? przestań się czepiać w końcu tego, że ktoś Polaków pisze z małej litery tu nie obowiązuje język oficjalny tylko luźna wypowiedź a jak się już tak czepia, niech zacznie używać przecinków, a nie wylewa z siebie słowotok  uzywam przecinkwo, polskich znakow tylko nie Funky Fresh
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
CSKA  SKRA 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
chce ktoś kupić gel beyondy dł. wkładki 28,5cm?  za ile i jakie dokladnie?
|
|
|
|
|
|
|
Więc już wiadomo czemu trentino męczyło się z osłabionym w tym sezonie friedrischaften . Widać brak visotto. W ogóle jak na razie zagrywkę mają naprawdę słabą włosi. Potrafi razić a dziś nic. mieli nas zmiazdzyc przeciez, bo zator podobno cienki i nawrocki i w ogole gwiazdeczki  tez to czytałem przed meczem i nie wiedziałem czy sie smiac czy płakac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Więc już wiadomo czemu trentino męczyło się z osłabionym w tym sezonie friedrischaften . Widać brak visotto. W ogóle jak na razie zagrywkę mają naprawdę słabą włosi. Potrafi razić a dziś nic. mieli nas zmiazdzyc przeciez, bo zator podobno cienki i nawrocki i w ogole gwiazdeczki  Przy tej zagrywce nie ma szans. gdyby mieli taką zagrywkę jak przeważnie mają to skra by nie wiedziała co się dzieje - tak jak w ostatnim im pojedynku. Bez zagrywki ciężko coś zrobić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jastrzebski dla Ciebie wazniejszy niz slowo Polak ?" "jakby nie byl problem to bym nie zwrocil uwagi bo dzis juz ten temat byl poruszany na forum akurat" ja tu nie widzę żadnych przecinkuff 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Więc już wiadomo czemu trentino męczyło się z osłabionym w tym sezonie friedrischaften . Widać brak visotto. W ogóle jak na razie zagrywkę mają naprawdę słabą włosi. Potrafi razić a dziś nic. mieli nas zmiazdzyc przeciez, bo zator podobno cienki i nawrocki i w ogole gwiazdeczki  tez to czytałem przed meczem i nie wiedziałem czy sie smiac czy płakac ja sam Trento typowalem, ale w glebi duszy jednak wierzylem w nasze gwiazdeczki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Więc już wiadomo czemu trentino męczyło się z osłabionym w tym sezonie friedrischaften . Widać brak visotto. W ogóle jak na razie zagrywkę mają naprawdę słabą włosi. Potrafi razić a dziś nic. mieli nas zmiazdzyc przeciez, bo zator podobno cienki i nawrocki i w ogole gwiazdeczki  Przy tej zagrywce nie ma szans. gdyby mieli taką zagrywkę jak przeważnie mają to skra by nie wiedziała co się dzieje - tak jak w ostatnim im pojedynku. Bez zagrywki ciężko coś zrobić. no tak to wszystko tlumaczy ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jastrzebski dla Ciebie wazniejszy niz slowo Polak ?" "jakby nie byl problem to bym nie zwrocil uwagi bo dzis juz ten temat byl poruszany na forum akurat" ja tu nie widzę żadnych przecinkuff  bo ich tam nie ma - z irytacji i szybkosci pisania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo węgiel za przegranie seta przy prowadzeniu 8-1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Więc już wiadomo czemu trentino męczyło się z osłabionym w tym sezonie friedrischaften . Widać brak visotto. W ogóle jak na razie zagrywkę mają naprawdę słabą włosi. Potrafi razić a dziś nic. mieli nas zmiazdzyc przeciez, bo zator podobno cienki i nawrocki i w ogole gwiazdeczki  tez to czytałem przed meczem i nie wiedziałem czy sie smiac czy płakac Widać że dopiero od tego sezonu interesujesz się siatkówką. Widziałeś kiedyś trentino? Po prostu dziś trentino w polu zagrywki nic. WIęc ciężko coś zagrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce ktoś kupić gel beyondy dł. wkładki 28,5cm?  za ile i jakie dokladnie? http://etalon.pl/images/products/Asics-BN8016193-GEL%20BEYOND%20MT-1-m.jpg250 myślałem, w bardzo dobrym stanie są. zmieniam na senseie kilkanaście razy grane. przesyłka na mój koszt. - jest taki, że wypieprzyłem pudełko bo nie wiedziałem, że bedę zmieniał ale chyba nie jest to problemem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie spokojnie, bo powoli podsumowujecie mecz, ktory tak naprawde jeszcze trwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|