Marquez zrobił to samo bodajże w zeszłym sezonie i nikt nie robił z tego afery. Ale do Mourinho zawsze ktoś się musi doczepić...
Dokładnie. Takie rzeczy stosuje się od kilku lat, ale jak Mourinho to zrobił od razu afera. Dla mnie jakiekolwiek dochodzenie Uefy w tej sprawie będzie kpiną.
Pier.dolenie. Nie po to rozpocząłem ten temat na QC piłka Nożna, żeby sie doczepić do JM. Jak mawiał ŚP. Marian Dziurowicz: "On mi koło chu.a lata".
Wczoraj idioci z Madrytu zrobili to w sposób ostentacyjny. Nie mieli zadnych skrupułów, zrobili to, co im wódz debil nakazał.
UEFA może tyle samo ci i ty. Najwyżej możesz skoczyć Jose i to jemu koło ch.ja lata to co powiesz Ty, UEFa i wszyscy krytycy. Zrobił to co powinien trener dla dobra drużyny. Nikomu krzywda się nie stała, a frustraci się rzucają w internecie jak mógł. Chociaż pewnie nie raz drużynie której kibicuje też tak robili i jakoś wtedy ich nie burzyło.
Ale cenzurowanie to i tak pikuś, jeżeli weźmiemy pod uwagę wygląd i imiona tych maskotek na Euro 2012. Warner Bros kolejny kontrakt wypełnił dla UEFA, zmienił tylko barwy ze szwajcarsko-austriackich na polsko-ukraińskie, a imiona wybrali łatwe do wymówienia, a kasę wzięli pewnie za to niezłą
warto dodać (gdzies przeczytałem ale nei wiem gdzie) że prowadzący to partner życiowy tej pani i to tłumaczy jego zachowanie
Nie sÄ…dzÄ™.
W trakcie "występu" widać jak ten prowadzący stoi za kulisami i słucha nerwowo co mu gadają do słuchawki. Pewnie w reżyserce zrobiła się panika, bo program nie był nadawany o odpowiedniej dla takich występów porze i szybko kazali prowadzącemu coś wymyślić żeby to przerwać.
warto dodać (gdzies przeczytałem ale nei wiem gdzie) że prowadzący to partner życiowy tej pani i to tłumaczy jego zachowanie
Nie sÄ…dzÄ™.
W trakcie "występu" widać jak ten prowadzący stoi za kulisami i słucha nerwowo co mu gadają do słuchawki. Pewnie w reżyserce zrobiła się panika, bo program nie był nadawany o odpowiedniej dla takich występów porze i szybko kazali prowadzącemu coś wymyślić żeby to przerwać.
To wymyślił coś na szybko.
Ten prowadzący to mąż tej kobiety, a ta część programu jest nadawana po północy i nosi nazwę 'strip dance'.