Aha dobra teraz obejrzalem dokladnie, kluczowe słowo zemsta, bo ten baran widac bylo sam najpierw hamowal suvovi a potem nagle dal rure gdy mozna bylo wyprzedzac ogolnie - 2 barany na drodze
Zastanawiam się lucart, czy czułbyś się spełniony gdyby któryś z tych "baranów", wylądował na drzewie i się zabił, zostawił żonę i osierocił dziecko. W końcu wyszło by na Twoje...
tak sie "bawia" przewaznie mlodzi ludzie, czasami zjezdzaja na pobocze i czekaja jak debile przejada w sumie znam duzo ludiz ktorzy task sie bawia tzw "mamy klienta" is ie podjezdza caly czas ale to duzo pewnosci trzeba miec siebie zeby sobie tak blisko podjezdzac albod uzo kasy i malo rozumu
nie wiem czy jest się czym chwalić, prezentujesz taki sam poziom kultury na drodze jak ten którego wyprzedzałeś
chyba czegoś nie zrozumiałeś ja jestem kulturalny na drodze i potrafie sie przyznać do błędu kiwnać głową przeprosić. ale jak ktoś tak robi że przyśpiesza akurat jak jak go wyprzedzam to co mam K***a niby zrobić wg Ciebie? pozwolić żeby takiemu pajacowi uszło to na sucho?
nie bawią się tak tylko młodzi ludzie ;] poza tym jak widzisz jak ktoś okrada inną osobe reagujesz czy przechodzisz obok? tu jest tak samo jak ktoś jeździć nie umie to trzeba mu to uświadomić ja nie robię chamstawa na drodze ale niestety nie moge przejechać obojętnie jak ktoś mi takie coś zrobi. Tak zastanowiłem się i nadal będę tak robił