|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
ile celnych strzałów na bramkę Barcelona oddała?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Stewie"
|
|
a.k.a. "Stewie"
 kto dostał kartkę ? Pussy eeee znaczy się Messi ciota to dostala w 33 ty? twoj stary
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
myslalem ze jestes madrzejszy bardziej ogarniętym człowiekiem ..  przecież Messi dostał kartkę... trochę dystansu, na Ronaldo lecą pomyje co półminuty, a pussy to już standard na qc, chociażby w tenisie i nikt na to nie reaguje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak jestem spokojny o real  przynajmniej o to, ze beda lepiej grali i strzela conajmniej jedna bramke  no i chyba mozna stawiac, ze bedzie czerwona kartka ale pewnie kursy spadly mocno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dajcie sobie na wstrzymanie co niektórzy...przy weekendzie zarówno kibicie Realu jak i Barcelony będziecie stawiać w doublu obie druzyny na kuponach ;]
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Co jak co, ale tak słabego Realu się nie spodziewałem.
Pierwsze pół godziny przy pressingu Barcy praktycznie nie istnieli. Tylko defence i długa piłka do Ronaldo. Potem Barca trochę odpuściła i Real parę razy podszedł pod bramkę, ale to wszystko przerywane przepychankami i faulami. Gra siadła i nic z tego nie wyszło.
Gra Realu to dla mnie duży zawód dziś. Zaś Barcelona gra swoje. Klepią, klepią, klepią i wyklepią ten Real.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
myslalem ze jestes madrzejszy bardziej ogarniętym człowiekiem ..  przecież Messi dostał kartkę... trochę dystansu, na Ronaldo lecą pomyje co półminuty, a pussy to już standard na qc, chociażby w tenisie i nikt na to nie reaguje. Dystans jest, tylko czy ten łokieć nie byl celowy? Był. właśnie, jakiś buk gdzie pogram czerwo po dobrym kursie obecnie  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka