|
|
member
|
|
member
McGyver przypomina mi ze stylu pisania Don Juana deKieputo no ale Don Juan podawał typy ... i to dobre , ktoś wie gdzie on zaginął ? DJK dostał bana na BA za to że JEST najlepszym typerem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Herbi, rozumiem. ale Polacy leniwi ? W Polsce edukacja kuleje. Nauczyciele jezykow obcych w panstwowwych szkolach raczej wysilac sie nie wysilaja. W Szwecji, z tego co mi znajoma mowila, wcale duzo osob nie mowi po angielsku. W Holandii, na poziomie naszego gimnazjum, uczniowie maja wybor: niemiecki,angielski, francuski - ktorys z tych jezykow musza wybrac jako rozwiniety, a reszty ucza sie jako tako. pierdole dzisiaj pilke, biathlon peffeczki ma  Ojro jak w biatlonie na inaugurację sezonu masz pefki...to ja chętnie je poznam i wydam opinię o nich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Herbi, rozumiem. ale Polacy leniwi ? W Polsce edukacja kuleje. Nauczyciele jezykow obcych w panstwowwych szkolach raczej wysilac sie nie wysilaja. W Szwecji, z tego co mi znajoma mowila, wcale duzo osob nie mowi po angielsku. W Holandii, na poziomie naszego gimnazjum, uczniowie maja wybor: niemiecki,angielski, francuski - ktorys z tych jezykow musza wybrac jako rozwiniety, a reszty ucza sie jako tako. pierdole dzisiaj pilke, biathlon peffeczki ma  Ojro zapodaj swoje peffki ,please ,będziemy wiedzieli co zagrać ./.. 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Kataru w Ladbrokes juz nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabieram się za analize meczy zapodam jakieś bety wczoraj nie mialem czasu bo mialem randke. jak ma na imie twoj partner? randka wazniejsza od meczow  prawda jest taka ze mamusia ogladala top model i glosowaliscie sms-em pacyfista po co takie glupie pytanie... jestem hetero i najlepsze dupeczki rucham, wkoncu znalazlem normalna piekną cudowna kobiete wiec mecze moga sobie zaczekac  Wlasnie dostalem ustawke z Meksyku ale to oni graja aż jutrzejszym rankiem. Ciężkie dzisiaj te mecze w Lidze Europejskiej dajcie mu trochę forów, najlepsze dupeczki rucha. Może jakieś zdjęcie wklei jednej z nich. Moja żona choć niekiepska już pod trzydziestkę, to bym sobie chociaż popatrzył na te dupeczki  poka zonke 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie beczcie tak, jak już wspomniałem o tym Meksyku no to ujawnie , tylko wszystko w swoim czasie, dopiero 13 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie ma peffki takie ma dupeczki , czyli do dupy  Od wczoraj tylko dużo gada o jakiś peffkach i 100% typach a nic nie widać. No i podał peffkę z Finału - argument ustawka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Herbi, rozumiem. ale Polacy leniwi ? W Polsce edukacja kuleje. Nauczyciele jezykow obcych w panstwowwych szkolach raczej wysilac sie nie wysilaja. W Szwecji, z tego co mi znajoma mowila, wcale duzo osob nie mowi po angielsku. W Holandii, na poziomie naszego gimnazjum, uczniowie maja wybor: niemiecki,angielski, francuski - ktorys z tych jezykow musza wybrac jako rozwiniety, a reszty ucza sie jako tako. pierdole dzisiaj pilke, biathlon peffeczki ma  Ojro jak w biatlonie na inaugurację sezonu masz pefki...to ja chętnie je poznam i wydam opinię o nich  i pograsz odwrotnie ? 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
po co Wam jakieś ustawki, jak gniewny już dawno wyjebkę podał  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie beczcie tak, jak już wspomniałem o tym Meksyku no to ujawnie , tylko wszystko w swoim czasie, dopiero 13  im wiecej rozglosu tym lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruscy i Katar dostana MS. Mimo, ze Putina nie ma to pewnie gruba kasa psozla pod stolem tak samo jak to mialo miejsce przy wyborze gospodarza ME 2012  Anglicy, Hiszpanie i Portugalczycy a Rosja sie obejdzie smakiem czy jakos tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co Wam jakieś ustawki, jak gniewny już dawno wyjebkę podał  [ Linked Image] KATAR, KATAR, KATAR KATAR KATAAAR, lalalala lalalala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak  Ale coś te kursiwa za mocno lecą na ten Katar , jedynie to mnie nie pokoi. Ale kontra na Australię po 6,50 zrobiona więc 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
podajcie mi strone gdzie będą wykluczenia jak również składy na Ligę Ojropejską. Dziękuję.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a co to jest ten Katar, powiedzcie mi szybko to sprawdze czy macie racje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wietnam 1,30 Irak awans 1,67 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
16 kolejka ekstraklasy przelozona na wiosne
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
podajcie mi strone gdzie będą wykluczenia jak również składy na Ligę Ojropejską. Dziękuję. onet.pl tylko poszukaj głębiej..i w komentarzach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podajcie mi strone gdzie będą wykluczenia jak również składy na Ligę Ojropejską. Dziękuję. pewnie na uefa.com 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podajcie mi strone gdzie będą wykluczenia jak również składy na Ligę Ojropejską. Dziękuję. nie wiem czy tam beda, ale uefa.com cos o tym powinna miec
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|