Jimmy czy jako obiektywny kibic Liverpoolu, możesz przyznać, że Dudek wciąga Reynę nosem ?
błędy zdarzają się każdemu, Reina dużo lepszy na przedpolu i stabilniejszy. Jak dla mnie Dudek < Reina
przypomnij sobie jego interwencje z Evertonem jak sobie wrzucał do bramki, czy w tym sezonie pod bruchem.
Dudek lepszy od Boruca nawet
z Evertonem sobie wrzucił w 2006 r, w tym sezonie popełnił dwa duże błędy. Jak na te kilka lat gry na najwyższym poziomie to chyba nie tak źle? Kolejne czyste konto Reiny w Pship będzie jego setnym
X pograny ale tylko do HT ale nie wykluczone iż tak też sie skonczy Under tak samo w miare pewny
Witam, Robben1987
Ja pójdę jeszcze dalej i pogram to w dublu z X w drugim meczu tej grupy, Tyraspol - Alkmaar. Tyraspol będzie sie bał zaatakować, żeby nie nadziać sie na kontrę. A Holendrzy nie będą mieli pomysłu na sforsowanie obrony Mołdawian. Tak prawdę powiedziawszy, to nie wiem co jest ze mną grane, ale wszędzie widzę dzisiaj remisy
Az powinien wygrac chociaz bardzo szanuje Sheriff Tiraspol, dobrzy są u siebie, ale.. jednak widzi mi się wygrana AZ