|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 odcinki dopiero byly. Dajcie sie serialowi rozwinac. Seriale o superbohaterach sa trudne do realizowania. Wystarczy wspomniec I sezon Smallville.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam jeszcze, ze gdybym skreslal serial po kilku odcinkach albo nawet po I serii to nie bylo by mi dane ogladac swietnego Entourage, The Shield i jeszcze paru innych.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dean i scena z mieczem  . Zdecydowanie w Top 10 The best of Supernatural!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio ukazaly sie nowe seriale: The Chicago Code, Outcasts i The Cape. Niestety po pierwszych odcinkach, na razie jaj nie urywa  Oglada ktos? Jakie ma wrazenia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trailery obejrzalem przed momentem to tylko ten The Chicago Code jakos przyzwoicie zrealizowane jest. Ten The Cape to bajka jakas jest, Outcasts cos mi przypomina The Event lekko, a The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam. Sciagne The Chicago Code, obejrze i cos napisze. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam. The Event ma zamowiony caly sezon i go skoncza na pewno, nastepny odcinek 6 marca
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no, na palcach jednej reki mozna policzyc zaskakujace fragmenty w Hałsie, przez wszystkie sezony moze bylo ich z 5, a tak to 80% odcinkow ma ten sam schemat
poczatek poznajmy chorego, zwykle to ten co w pierwszej scenie wyglada najzdrowiej, wiadomo, ze jak pojawi sie jakis mega chory czlowiek to on nie bedzie tym, ktorego Hałs bedzie diagnozowal
pozniej przez 30 minut widzimy bledne diagnozy, wiadomo, ze jak jakas jest podana to bedzie bledna, bo sytuacje w kazdym odcinku rozwiaze Hałs w 33-34 minucie odcinka, zwykle po tym jak jest zblizenie na jego twarz po jakims durnym zdarzeniu, ktore podpowie mu na co jest chory pacjent
na koniec Hałs idzie do chorego i sobie gadaja z 3 minuty
sam sie dziwie, ze ogladam ten serial... tyle sezonow i kazdy odcinek taki sam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie bledna diagnoza i pozniej oswiecenie nudaaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niby nuda, a ja i tak lubie poogladac  Po prostu main character jest ciekawy. Jeszcze dolozcie podstawowe zalozenie 'pacjenci zawsze klamia!'  Juz nie wspominajac o tych wlamach na chate 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak musze przyznac, ze 3ci sezon Housea mnie pozytywnie zaskakuje, pierwsze 6 odcinkow zajebiste 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wlasnie zlookalem bo zaciekawil mnie Wasz opis. No masakra mogliby jakos kontynuowac ten watek ;o
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
hałsa nie ogląda się dla przypadku, tylko dla hałsa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ogladam hausa od pierwszego sezonu, jednak jakos ostatnio mnie troszke znudzil plus bylem w trakcie ogladania soprano i w porownaniu do mafijnej rodzinki, genialny lekarz wyglada bladziej  osttanie 2 odcinki wiec odpuscilem i przeszedlem do tego i nie zaluje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem ani jednego odcinka Housa, bo zawsze mi się wydawało, że nie może być niczego ciekawego w serialu o lekarzach  Rules Of Engagement - chujnia z grzybnią, laska zbyt słodka, koleś lamus, jedynie ten najstarszy typ i jego sarkastyczne podejście do życia są zabawne, ale to za mało, aby oglądać ten serial Fringe - zacząłem oglądać skuszony pochlebnymi recenzjami i porównaniami do X-Files (zupełnie nie na miejscu), ale jak na razie mam mieszane uczucia (po 4 odcinkach) - rozkręci się coś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem ani jednego odcinka Housa, bo zawsze mi się wydawało, że nie może być niczego ciekawego w serialu o lekarzach  duzy blad, to nie jest serial o lekarzach, tylko o lekarzu  House moglby byc detektywem, strazakiem, barmanem, i tak bym ogladal  Fringe - zacząłem oglądać skuszony pochlebnymi recenzjami i porównaniami do X-Files (zupełnie nie na miejscu), ale jak na razie mam mieszane uczucia (po 4 odcinkach) - rozkręci się coś? w moim odczuciu sie nawet bardzo rozkrecil mimo glownej bohaterki ktora mnie bardzo irytuje  a chcialem przerwac po kilku odcinkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w 3 odcinku Breakout Kings gra sam Theodore Bagwell, grajac samego siebie, tzn. T-Baga  jak zawsze wymiata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam. The Event ma zamowiony caly sezon i go skoncza na pewno, nastepny odcinek 6 marca Wczorajszy odcinek powoduje konieczność zbierania szczęki z podłogi. Serial MEGA, dla osób lubiących te klimaty.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam. The Event ma zamowiony caly sezon i go skoncza na pewno, nastepny odcinek 6 marca Wczorajszy odcinek powoduje konieczność zbierania szczęki z podłogi. Serial MEGA, dla osób lubiących te klimaty. Druga polowa sezonu - pod wzgledem akcji - swietna. Ale glupota zaczyna dorownywac oslawionemu juz pod tym wzgledem "V". Jedni powiedza: uproszczenie (fabuly). Ja jednak mowie: glupota. Slaba ogladalnosc w hameryce nie wrozy tez drugiego sezonu. Miejmy tylko nadzieje, ze nie zakonczy swojego zywota tak, jak "FF".
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Trzynastka wraca w najbliższym odcinku House'a, już się nie mogę doczekac 
|
|