|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
blisko blisko coraz blizej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A i zapomniałbym Fortuna bez remisu jako jedyna w lidze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn akagi o co dokladnie Ci chodzi ? bo wg mnie zadnej polityki u nas nie ma  judo jak sie udo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APOLLYON, chodzi mi o jego zachowanie teraz, wypowiada sie jak jakis pajac, krytykuje wszystko praktycznie co sie rusza oprocz Barcelony, a to wszystko pewnie o bledne mniemanie o sobie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja tam wolę Craxe w lig łan niż taka Flotę na ten przykład
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
* pewnie przez bledne mniemanie o sobie, po prostu uwaza sie ze mag gwiazdora i pepek pilkarskiej Polski ostatnich lat 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a ja Kowalczyka nie lubie, wyzej sra niz dupe ma Nie chcę go bronić, ale czy mógłbyś się ustosunkować do tej opinii? Mnie nie obchodzi jego edukacja, bo patrzyłem na niego tylko przez pryzmat jego umiejetności, a mimo, że byłem młody, wiedziałem, że on miał duży talent. pcha się do telewizji, a gówno ma do powiedzenia. Jego wypowiedzi są niemal tak kompromitujące jak Tomaszewskiego. Piłkarz owszem fantastyczny, ale nie każdego trzeba brać do telewizji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jako do pilkarza nic do niego nie mam - jako do czlowieka, bardzo duzo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tzn akagi o co dokladnie Ci chodzi ? bo wg mnie zadnej polityki u nas nie ma judo jak sie udo No właśnie o to mi chodzi. Z komentarzy właśnie takie nastawienie się kształtuje. W przypadku Waszego dorobku punktowego, to może nie wystarczyć.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Panowie rusza ktoś overy z 2 niemieckiej? Myślę nad Alemannią - u siebie prawie zawsze biją po 2 bramy plus z jednak fortuny i overek jak w morde strzelił  Nie będę Ci tego odradzał, jeśli tak sobie wyszukałeś... Według mnie dobry mecz na OVER będzie w Karlsruhe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi my budujemy druzyne juz na 1 lige, obnizamy zarobki, przedluzamy kontrakty tym ktorzy chca w Cracovii zostac, naprawde chore zarobki u nas sa porownujac punkty, a wzmocnien Szatalow szuka w Rosji,Bialorusi,Slowacji i gdzies tam jeszcze ale nie pamieta, Bosnia, tak Bosnia
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
akagi my budujemy druzyne juz na 1 lige, obnizamy zarobki, przedluzamy kontrakty tym ktorzy chca w Cracovii zostac, naprawde chore zarobki u nas sa porownujac punkty, a wzmocnien Szatalow szuka w Rosji,Bialorusi,Slowacji i gdzies tam jeszcze ale nie pamieta, Bosnia, tak Bosnia co z Klichem ? Szkoda, by się marnował. Pozbywacie się kogo dokładnie ? Matusiaka i Ślusarskiego ? Oni chyba najwięcej zarabiają.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak masz obiekcie do nie go to co widzisz w tym programie jak gość z jajami wchodzi to Kowal nic nie gada '.........................więc proszę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie rusza ktoś overy z 2 niemieckiej? Myślę nad Alemannią - u siebie prawie zawsze biją po 2 bramy plus z jednak fortuny i overek jak w morde strzelił  Nie będę Ci tego odradzał, jeśli tak sobie wyszukałeś... Według mnie dobry mecz na OVER będzie w Karlsruhe. APPOLLYON a może by tak lepiej postawić tam remis? Fortuna nadal bez remisu  A swoją drogą to co dziś grasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Matusiaka,Slusarskiego, z Moskala przedluzyli kontrakt bo chcial, Pawlusinski nie moze sie dogadac z zarzadem odnosnie kasy bo kontrakt sie tez konczy, Klich jest i ma sie dobrze, polamiu mu nogi w 1 lidze pewnie drewniaki jakies nie wiem jak bedzie z Radomskim, Suartem i Polczakiem po sezonie bo tez gwiazdy nie z tej ziemi Cabaj tez jest brany pod uwage do wylotki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a szukac nie mozemy w kraju bo nikt nie bedzie chcial przyjsc do druzyny w takiej sytuacji w tabeli
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
APOLLYON, chodzi mi o jego zachowanie teraz, wypowiada sie jak jakis pajac, krytykuje wszystko praktycznie co sie rusza oprocz Barcelony, a to wszystko pewnie o bledne mniemanie o sobie No i tu masz tą możliwość, że jesteś w kraju. Ja nie mam polskiej tv i, powiedzmy, Cafe Futbol, oglądam z 3-dniowym opóźnieniem. Ja nie mam codziennych gazet, a nawet jak oglądam mecze europejskie, to nie z polskich kanałów. Ostatnio w Cafe Futbol, miał krawat Barcy. Nie chcę być źle zrozumiany. Mam szacun do Wojtka jako piłkarza, wielkiego talentu polskiej piłki. Ale oprócz tego, lubie go, bo przysporzył mi wiele radości, strzelając gole Sampie, a potem to nasi "młodzi" wyparawiali w Barcelonie '92. Ja wtedy miałem 14 lat a nie zapomnę moich łez, kiedy przegraliśmy z Hiszpanami.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Panowie rusza ktoś overy z 2 niemieckiej? Myślę nad Alemannią - u siebie prawie zawsze biją po 2 bramy plus z jednak fortuny i overek jak w morde strzelił  Nie będę Ci tego odradzał, jeśli tak sobie wyszukałeś... Według mnie dobry mecz na OVER będzie w Karlsruhe. APPOLLYON a może by tak lepiej postawić tam remis? Fortuna nadal bez remisu  A swoją drogą to co dziś grasz? Mam "mieszankę" dyscyplin: Szwedki w PR Eisbaren X2 Koelner Haie OVER 5.5 Norweżki UNDER 51 Hannover OVER 1.5 I dubel: Karlsruher OVER 2.5 Mazembe X2
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie mam takie pytanie ? zaczynam grac w internecie i jak ma wysłac skan dowodu ? i jeszcze jedno, jak chce wypłate to w jaki sposób podaje i mkonto ? moze smiszne i głupie, ale wole sie Was zapytac niz bładzic  dzieki wielkie za ewentualna pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz dowod osobisty ? masz, masz skaner ? jak nie masz to aparat cyfrowy albo jak masz dobry telefon, cykasz z obu stron i wysylasz na podanego maila konto im podasz jak cos ugrasz, nie ma co teraz sie martwic na zapas 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|