|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Gratuluje ponownie!!! bilans pierwsza klasa  to sie nazywa zwyciestwo 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
cóż mogę powiedzieć...  Szczęście nie opuściło mnie do końca konkursu, jak widać  Dzięki wszystkim za gratulacje  Teraz wszyscy czekamy na wiosnę (a może zimę?), i kolejną edycję Play-Off'ów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Garty!!! Jakoś dziwnie czułem że to wygrasz...szkoda zże kursu nie było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GRATULUJE i ciesze się że ten finał był TAKI OVER-owy bo wielu wyśmiewa ten rodzaj zakładów a Nasi finaliści pokazali z jaką łatwością można skutecznie typować w ten sposób!
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Pytanko do organizatorów - czy znane są terminy otrzymania nagród?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Igorynka, co tu więcej pisać, świetnie typowałeś i po wielu tygodniach ciągłej walki wygrałeś nasz najbardziej prestiżowy konkurs. Gratulacje!  Trzeba też pogratulować finaliście, Loopa - tak jak wspomniał sam zwycięzca, dojście do finału to też nie lada wyczyn.  Nagrody będą wkrótce, czekamy tylko na skompletowanie wszystkiego i po weekendzie wszystko powinno być już na kontach gracza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gratulacje dla zwycięzcy igorynka jak i dla Ciebie loopa, to ja miałem przyjemność przegrać z tobą w drodze do finału bodajże w 1/8. Conrad kiedy następna edycja  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panie prezesie kiedy wypłata ?
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Panie prezesie kiedy wypłata ? no jak to kiedy? "po weekendzie" 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a w poprzednich edycjach byly wyplacane nagrody ? czy to tylko pod publiczke jest ?
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
podobno tylko taka zachęta żeby się więcej osób zapisało 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Eee  nie strasz Kattowitz'a bo jeszcze uwierzy. Z doświadczenia wiem  , że czasami bywają problemy z wypłatą nagród w konkursach gdzie sponsorem jest bukmacher, ale są to najczęsciej problemy związane własnie z długością oczekiwania na $$. Nie słyszałem o przypadku by buk zrobił organizatorów w bambuko i w ogóle nie wypłacił nagród. Chociaż zawsze musi być ten pierwszy raz 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Nie słyszałem o przypadku by buk zrobił organizatorów w bambuko i w ogóle nie wypłacił nagród. to zobacz do konkursu teniswego playoff : ) Ja nie dostalem kasy, mniejsza o to.. ale chyba problem sie powtorzyl z tego co widze  Tutaj mysle ze jednak wszystko bedzie OK, przynajmniej byc powinno ; )
|
|
|
|
|
|
|
To z mojej winy jest opóźnienie bo od kilku dni miałem problem z dostępem do netu, głównie do poczty (nie wiem jak ale do kilku osób wysłane - i wyświetlające się w folderze "wysłane" wiadomości - de facto nie wychodziły). Rozumiem, mobilny internet, zapchane łącza, ale aż tak... hmmm.
Kompletna lista została w ten weekend przekazana tak więc wkrótce wyjdą nagrody i rozpoczynamy planowanie kolejnej edycji.
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
to zobacz do konkursu teniswego playoff : ) Ja nie dostalem kasy, mniejsza o to.. ale chyba problem sie powtorzyl z tego co widze  A z jakiej okazji chcialbys dostac kase w playoffach tenisowych ? Z tego co mi wiadomo, to kase dostaje sie za zajecie premiowanego miejsca, a Ty takiego nie zajales, wiec ? 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Jedna z edycji wygralem.. poprzednia bodajze. Nie wazne, dla mnie zamkniety temat. : )
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zamknięty nie zamknięty ale warto wyjaśnić. Niestety miałeś pecha i akurat edycja którą wygrałeś nie miała sponsora co zresztą było wiadomo od początku konkursu, że ruszamy bez nagród. Wobec powyższego z pustego i majnera nie naleje Wyjaśnione?
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Pieniądze na koncie w Betsson  Dzięki Conrad za "pociągnięcie odpowiednich sznurków"  Wszystkim nagrodzonym życzę powodzenia w obracaniu 
|
|
|
|
|
|
|
Spoko, cała zasługa po stronie Betssona bo info przeszło ode mnie dopiero pod koniec weekendu tak więc w ciągu 2 dni roboczych załatwili wszystko. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie wiem jak u pozostałych graczy ale mój stan konta w Betsson nie powiększył się. Jestem bardzo daleki od paniki ale czy inni nagrodzeni dostali już ten bonus? pzdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|