|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Inter z Koreańcami 1.25 to już nie można było wystawić z 1.35  pfff 1,25 to jest jakaś makabra  x2 pefffka ?  ciicho...zabiegamy ich  'zabiegamy ich' gdzie to już słyszałem... strach myśleć gdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APOLLYON 6.4 na sam awans, ale uważasz, że aż tak nam Afrykańce ułatwią zdobycie pucharu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obejrzałem właśnie Incepcję... O, qrwa, nie wiem czy to dlatego, że ciągle jestem osłabiony chorobą, ale czekałem tylko aż ten film już się skończy... Raczej osłabienie spowodowane chorobą... PS. Polecam film "Prestiż"  "Ten" Prestiż z Jackmanem i Bale? Tak, ten. Pora spać, rano kangury czekają  Dobranoc
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ty najlepiej wiesz gdzie  Ponoć Antonio już w Interze ! 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy ktoś oglądał taki mecz: All Boys - Godoy Cruz ?
Kliknęło mi się TAK na gola z karnego (Bramka z 1. rzutu karnego (czas reg.)?) Jugador walnął bramę jak się patrzy, a Bwin rozliczył jako wtopę. Pomyłka zbuka, czy może były w tym meczu jakieś karne wcześniej i świadomie pomerdali numerację tych karnych? Ja widziałem gola z karnego dla Boys ale to było w 94 minucie i strzelił Matos , nie wiem czy o to ci chodzi  Tak, to właśnie przed tym karnym kliknąłem. Dzięki za pomoc. Może to skorygują, choć jak znam tego buka to nieprędko... ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty najlepiej wiesz gdzie  Ponoć Antonio już w Interze !  Ooo dziś nic o tym nie słyszałem. Jakiś konkretny serwis coś napisał?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
APOLLYON 6.4 na sam awans, ale uważasz, że aż tak nam Afrykańce ułatwią zdobycie pucharu?   Powiem Ci, Akhu, że byłem mile zaskoczony ich postawą przeciw tym ciotom z Meksyku. Jutro czeka ich o wiele większe wyzwanie, bo naprzeciw wyjdą "wirtuozi piłki" z Brazylii, którzy na dodatek mają Argentyńczyków w składzie. Doskonale pamiętam D'Alessandro, który jako młodzieniaszek przyszedł do Wolfsburga. "Głowa" ma doskonałą nogę do wolnych. Poza tym, jest z "River" - mojej ulubionej ekipy w Am. Płd. Ale, ja postwaię jakieś drobne na Mazembe 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ty najlepiej wiesz gdzie  Ponoć Antonio już w Interze !  Ooo dziś nic o tym nie słyszałem. Jakiś konkretny serwis coś napisał? Akhu nie jestem u siebie i piszę między kolejkami, ale uwierzyłem w to info więc pewnie tak. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie oglądałem ani jednego z ćwierćfinałów, ale jakoś trudno mi uwierzyć w taką niespodziankę.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Ty najlepiej wiesz gdzie  Ponoć Antonio już w Interze !  Ooo dziś nic o tym nie słyszałem. Jakiś konkretny serwis coś napisał? Poszedłby do Parmy, to by ich przynajmniej uratował przed spadkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty najlepiej wiesz gdzie  Ponoć Antonio już w Interze !  Ooo dziś nic o tym nie słyszałem. Jakiś konkretny serwis coś napisał? Poszedłby do Parmy, to by ich przynajmniej uratował przed spadkiem  Hehe...gdzie tam Parmie do spadku 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Teraz bezpieczni. Bari i Cesena są słabe, ale takie Lecce i Cagliari, jeszcze powalczą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mnie na pewno leci Bari i Cesena. Wątpię żeby nowy trener jakoś wielce odmienił Brescię i to ich widzę jako tą trzecią drużynę do spadku. Parma i Cagliari za mocne żeby polecieć.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Patrzę własnie na tabelę Serie A i tak mi nie pasuje to Napoli w miejscu, w którym się znajduje... A Roma i Inter mają tak samo ciężkie zadanie - mają tyle samo punktów straty do lidera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe widze że was wzieło na rozkminke włoskiej piłki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A no Napoli jeszcze zdąży polecieć o kilka pozycji w dół. Co do Romy i Interu, to już jutro będziecie mieć 3 pkt więcej...szykuje się niezła miazga. W Bari nie ma kto grać, szczególnie w ofensywie. W ataku Luigi Rana no bez jaj  Zastanawiam się czy nie grać jakiegoś handi, ale jeszcze się z tym prześpię. Póki co z calcio tylko H.Verona w grze, ale może właśnie tę Romę trzeba dorzucić.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jutro Roma ma "spacer" z Bari, ale za tydzień już wyjazd do Mediolanu na mecz z AC. No cóż, Scudetto "ucieka", ale pozostaje jeszcze LM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro Roma ma "spacer" z Bari, ale za tydzień już wyjazd do Mediolanu na mecz z AC. No cóż, Scudetto "ucieka", ale pozostaje jeszcze LM  Zagrożeni kartką w jutrzejszym meczu Milanu są: Pirlo, Ambrosini, Ibrahimovic Wcale Milan nie musi grać pełnym składem z Romą za tydzień 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Jutro Roma ma "spacer" z Bari, ale za tydzień już wyjazd do Mediolanu na mecz z AC. No cóż, Scudetto "ucieka", ale pozostaje jeszcze LM  Zagrożeni kartką w jutrzejszym meczu Milanu są: Pirlo, Ambrosini, IbrahimovicWcale Milan nie musi grać pełnym składem z Romą za tydzień  Szczególnie ten pajac, mógłby jutro coś "wyłapać". A tak go lubiłem... Ale po tych akcjach z kolegami z drużyny i tym, co widziałem w meczu z San Marino, to jest dla mnie idiotą. I tego zdania o nim, już nie zmienię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jego temat, to o tej porze mi się gadać nie chcę  Widzę, że na Romę HC kurs 2.05 w bwin...nieźle  a na AHC -1,-1,5 1.825 w bet365
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|