Witam Serdecznie, Jestem kolekcjonerem meczy piłkarskich na DVD. Posiadam w swojej kolekcji mecze z lat 1958-2010 - Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy, Europejskie ligi i puchary. Jestem zainteresowany wymianą z innymi Kolekcjonerami na inne mecze, Zainteresowanym wysyłam spis Kontakt : [email protected]
Ja mam całkiem sporo meczów na DVD z lat 70.,80.,90 + , wsyzstkie po polsku. Jak ktoś kolekcjonuje, chce nawiązać kontakt, powymieniać się , niech pisze na [email protected]
Witam. Posiadasz może jakies mecze Widzewka. Interesują mnie głownie mecze z lat 90, a najbardziej pamietny Legia-Widzew 2:3 97 rok, także Widzew -Legia 1:0 , bramka Szarpaqka i gra Widzewa w 10, a możre lige mistrzów: dwumecz z Broendby, mecze z Boirusia czy Atletiko? chętnie kupie nawet. A Manchesteru moze jakieś będzie ktos miał ciekawe, głownie Manu- Bayern gdzie Kufor bije głwa w murawę. Pozdrawiam
Dzięki wielkie Piotrek. Przy okazji podepne się pod temat bo teraz sie troszkę tenisem stołowym zainteresowałem. Miałby ktoś może jakies ciekawe płyty na ten temat( chodzi mi głownie o ćwiczenia różnych stylów gry, takie materiały szkoleniowe dot.topspinów,rotacji, serwów itp. Mogą być także same mecze Bola z chińczykami, Samsonowa czy inne. Przy okazjii jest może ktoś z łódzkiego i byłby chętny na jakiś mały sparing? Pozdrawiam serdecznie,a Piorek odpisalem Ci na meila
Poszukuję meczów polskiej reprezentacji na IO w Barcelonie w 1992. Interesuje mnie komplet wszystkich spotkań.Byłoby świetnie,gdyby posiadał ktos jeszcze mecze z Duńczykami decydujące o awansie na igrzyska.
A ma ktoś może wakacyjne spotkanie sparingowe Legii z 2005 roku z Bayerem Leverkusen? Spotkanie transmitował TVN i debiutował wówczas w Legii Dawid Janczyk.
korona78 - a orientujesz sie może albo znasz kogoś , kto ma mecze tenisowe ?
Pozdrawiam
A o jakie mecze się rozchodzi. Konkretnie, jakiego meczu poszukujesz?
Właściwie to wszystko, co by mi wpadło w łapska Finały szlemów Rolanda , Wimbledon, AO akurat mam od 2008 mniej wiecej, ale przyjmę wszystko inne Mam kilka mastersów, głównie Miami, Indian Wells z kilku lat
http://www.youtube.com/user/tennismatchesHD/videos Programem JDownloader ściągasz z youtube bez utraty jakości nagrania. Jak byś chciał przerobić pózniej ściągnięty plik, tak żeby oglądać na DvD zrobisz to programem MediaCoder. Jak byś miał jakieś pytania możesz napisać na priv.
mam takie pytanko....chodzi o mecz Hafnafjordur-Legia Warszawa w 2 rundzie eliminacji LM Z ROKU 2006....ten koles co ma zbior tych meczy ma tylko drugi mecz w Warszawie.....gdyby ktos mial stawiam duuuuuuuza butelke :):)
Witam poszukuję na dvd eliminacyjnych meczy do mistrzostw świata reprezentacji Portugalii.Interesują mnie mecze:31.03.1993 Switzerlaland-Portugal,13.10.1993 Portugal-Switzerland,17.11.1993 Italy-Portugal,14.12.1996 Portugal-Germany.
Mecze z EURO 2012 w HD Posiadam wszystkie mecze (31) w jakości HD. Nagrania z polskiej telewizji (TVP1 / TVP2) Cały mecz zajmuje około 3 GB, bardzo fajna jakość. Obecnie żaden sprzęt stacjonarny tego nie otworzy oprócz komputera z odpowiednim kodekiem, ale to dobrze. W takim przypadkach (archiwizacja na lata) warto wybiegać o krok dalej niż obecna technologia. Wtedy mamy pewność, że za parę lat mecze będą na dość dobrym poziomie jakościowym. Jeden mecz - jedna płyta DVD, wyjątkiem jest mecz otwarcia który znajduje się na dwóch płytach.
Razem 32 płyty DVD. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Mam 3 Mecze All Stars NBA z 1996, 1997 i 1998 roku.
1996 NBA All-Star Game Mecz rozegrany w San Antonio. Ostatni mecz gdzie można zobaczyć razem wszystkie największe gwiazdy NBA lat 80tych i 90tych. Wschód: Hardaway, Jordan, Pippen, Hill, O’Neal oraz Ewing, Miller, Mourning, Howard, Rice, Baker, Brandon. Zachód: Kidd, Drexler, Barkley, Kemp, Olajuwon oraz Payton, Stockton, Malone, Robinson, Richmond, Mutombo, Elliot. Mecz z komentarzem Szaranowicza i Łabędzia z telewizji polskiej.
1997 NBA All-Star Game Mecz rozegrany w Cleveland. Historyczny pojedynek. Po raz pierwszy zawodnicy wystąpili w swoich klubowych strojach. Michael Jordan po raz pierwszy zdobył triple double a Glen Rice pobił dwa rekordy punktowe. W przerwie uroczystość upamiętnienia 50 najlepszych zawodników NBA w historii. Wschód: Hardaway, Jordan, Pippen, Hill, Mutombo oraz Dumars, Webber, Hardaway, Laettner, Rice, Baker, Brandon. Zachód: Stockton, Payton, Malone, Kemp, Olajuwon oraz Sprewell, Gugliotta, Jones, Garnett, Schrempf, Gatling, Richmond. W meczu brakowało kontuzjowanych Barkleya, Drexlera, Ewinga, O’Neala, Robinsona, Millera, Mourninga. Mecz z komentarzem Szaranowicza i Łabędzia z telewizji polskiej.
1998 NBA All-Star Game Mecz rozegrany w Nowym Jorku. Pierwszy pojedynek Jordana i Bryanta w meczu gwiazd oraz debiut Duncana. Wschód: Hardaway, Jordan, Hill, Kemp, Mutombo oraz Hardaway, Rice, Williams, Miller, Smits, Walker, Smith. Zachód: Payton, Bryant, Garnett, Malone, O’Neal oraz Jones, Richmond, Baker, Robinson, Kidd, Duncan, Van Exel. Mecz z komentarzem Michałowicza i Garczarczyka z TVN. Jakość średnia.
Witam Serdecznie, Jestem kolekcjonerem meczy piłkarskich na DVD. Posiadam w swojej kolekcji mecze z lat 1958-2014 - Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy, Europejskie ligi i puchary. Jestem zainteresowany wymianą z innymi Kolekcjonerami na inne mecze, Zainteresowanym wysyłam spis Kontakt : [email protected] www.mecze-dvd.pl [mecze-dvd.pl]
Witam Serdecznie, Jestem kolekcjonerem meczy piłkarskich na DVD. Posiadam w swojej kolekcji mecze z lat 1958-2016 - Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy, Europejskie ligi i puchary. Jestem zainteresowany wymianą z innymi Kolekcjonerami na inne mecze, Zainteresowanym wysyłam spis Kontakt : [email protected] www.mecze-dvd.pl [mecze-dvd.pl]
Czy sa chetni do powiekszania kolekcji meczow na dvd i nie tylko z mistrzostw swiata,eliminacji euro i mundiali? Jesli tak czekam na odzew na [email protected]