|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pięknie dziękuję  A jeszcze szukam stronki, coś jak soccerway, gdzie są prowadzone indywidualnie statystyki piłkarzy z całego świata.. Ktoś ma pomysł? Soccerway jest ok, ale szukam czegoś więcej..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisz czego Ci brakuje w soccerwayu, będzie łatwiej coś wydumać  może transfermarkt.de
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poszukuje jakiegoś programu darmowego albo płatnego do ściąganiam\, wyszukiwania piosenek. Coś w stylu Bearshare. Jeśli ktoś miałby instalke tego miśka wersja 5 albo 6, albo jakiś inny program czy stronke to będę wdzięczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już mówię  To tak czysto hobbistycznie, nie związane z zakładami. Na soccerway np. brakuje strzelców w 2 lidze chorwackiej..  Szukam, może jest coś jeszcze bardziej obszernego? No i na soccarway z indywidualnych statystyk są jedynie strzelcy. Super byłoby znaleźć stronę, na której można znaleźć np. ocenę za mecz (średnią za rundę, sezon i poszczególny mecz). Teoretycznie każda gazeta w każdym kraju wystawia noty, tylko szukać na piechotkę przez stronę www każdego dziennika sportowego, od Portugalii po Kazachstan mi się nie chce.. Druga sprawa, że najlepiej jakby to było po angielsku lub niemiecku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poszukuje jakiegoś programu darmowego albo płatnego do ściąganiam\, wyszukiwania piosenek. Coś w stylu Bearshare. Jeśli ktoś miałby instalke tego miśka wersja 5 albo 6, albo jakiś inny program czy stronke to będę wdzięczny IMO to jest najlepsze.. Wpisujesz tytuł, wykonawcę lub kawałek z powyższych  i się szuka. Możesz odsłuchać przed pobraniem. Fajna sprawa! http://mp3.teledyski.info/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie o coś takiego mi chodziło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest na forum ktos kto zajmuje sie wykonczeniowka ? mam pytanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już mówię  To tak czysto hobbistycznie, nie związane z zakładami. Na soccerway np. brakuje strzelców w 2 lidze chorwackiej..  Szukam, może jest coś jeszcze bardziej obszernego? No i na soccarway z indywidualnych statystyk są jedynie strzelcy. Super byłoby znaleźć stronę, na której można znaleźć np. ocenę za mecz (średnią za rundę, sezon i poszczególny mecz). Teoretycznie każda gazeta w każdym kraju wystawia noty, tylko szukać na piechotkę przez stronę www każdego dziennika sportowego, od Portugalii po Kazachstan mi się nie chce.. Druga sprawa, że najlepiej jakby to było po angielsku lub niemiecku. I jak? Coś się znajdzie? Jeszcze przy okazji.. Nie potrafię się dokopać do archiwalnego, pierwszego tematu "baza linków".. Potrzebne mi również adresy stron dzienników sportowych w każdym kraju.. Ktoś coś zna? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jest z |PKP? daj rade w zime? chce sie wybrać do Wrocka i nie moge jechać autem czy PKP dojadę w miare podanych godzinach? czy są jakies straszne opóźnienia?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Włącz TV co chwilę trąbią o PKP i o spóźnieniach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie nie oglądam TV  nawet nie mam jak. Poza tym szkoda czasu. jest jakiś portal czy coś gdzie mogł bym sie dowiedzieć?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
panowie jak sie wkleja kuponiki? z gory wielkie deki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak na facebooku anuluje sie zaproszenie ?:P
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie, takie pytanie- net z tpsy (z pewnych wzgledow;)), speedtest mi pokazuje slusznie 6megsow
a streamy i filmy na yt, nie hd mi tnie, o co kaman ? komp tez nie zapchany
z gory dzieki za pomoc, bo to smiech na sali przy takim transferze imo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to jest z iphonem 4g, mozna sobie wgrywac jakies fajne darmowe aplikacje?  jesli tak to moze ktos podrzucic jakas stronke z takowymi?  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, takie pytanie- net z tpsy (z pewnych wzgledow;)), speedtest mi pokazuje slusznie 6megsow
a streamy i filmy na yt, nie hd mi tnie, o co kaman ? komp tez nie zapchany
z gory dzieki za pomoc, bo to smiech na sali przy takim transferze imo a jak tnie, przerywa i sie laduje co chwile czy po prostu obraz tnie a dzwiek leci w tle? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to juz chyba ktoras osoba z takim pytaniem.... trzeba sobie przyswoic fakt, ze nie jestesmy jedym uzytkownikiem danego lacza (np. youtube) i po prostu ich wysylanie (czyli to co my sciagamy) nie wyrabia, ja na torrentach czy cos mam transfery ponad 500kb/s a czasami musze calkiem sporo poczekac zeby sei filmik zaladowal 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Może ktoś ma pojęcie i mi napisze. Jak ma wydrukować karty pokładowe na loty w ryanair.com i wizzair.com ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|